- 3 March 2015
- 8
Χαιρετω την παρεα. Θελω βοηθεια για μια συνδεση καραοκε με AV Pioneer vsx 924.
Εχω:
Τηλεοραση LG Smart (Με Usb )
Blu β ray Samsung (Με Usb )
Ενισχυτή AV Pioneer vsx 924 (Με Usb )
Karaoke SilverCrest το κλασσικο από τα lidl
Σκληρος δισκος με καραοκε
Θελω:
Να συνδεσω τον σκληρο δισκο που ειναι μεσα τα καραοκε (δηλαδη να εχω εικονα στην TV) ΑΛΛΑ φωνη μικροφωνου + τραγουδι καραοκε στα ηχεια του Pioneer. Εννοειται ότι πρεπει να λειτουργει και το SilverCrest (εχει ρυθμιση μικτη, χαμηλωμα φωνης, echo κτλ)
Δεν εχω προβλημα σε ποιο usb θα συνδεσω τον σκληρο. Όπως βλεπετε εχουν ολες οι συσκευες μου, Usb.
Παραλληλα δεν εχω μπορεσει να εχω ηχο και των 2, μεχρι τωρα. Δηλαδη η θα ακουω φωνη απ τα ηχεια ή το καραοκε απ τα ηχεια της τηλεοραση! Γενικα εχω μπερδευτει.
Η φωτο είναι από το SilverCrest
Εχω:
Τηλεοραση LG Smart (Με Usb )
Blu β ray Samsung (Με Usb )
Ενισχυτή AV Pioneer vsx 924 (Με Usb )
Karaoke SilverCrest το κλασσικο από τα lidl
Σκληρος δισκος με καραοκε
Θελω:
Να συνδεσω τον σκληρο δισκο που ειναι μεσα τα καραοκε (δηλαδη να εχω εικονα στην TV) ΑΛΛΑ φωνη μικροφωνου + τραγουδι καραοκε στα ηχεια του Pioneer. Εννοειται ότι πρεπει να λειτουργει και το SilverCrest (εχει ρυθμιση μικτη, χαμηλωμα φωνης, echo κτλ)
Δεν εχω προβλημα σε ποιο usb θα συνδεσω τον σκληρο. Όπως βλεπετε εχουν ολες οι συσκευες μου, Usb.
Παραλληλα δεν εχω μπορεσει να εχω ηχο και των 2, μεχρι τωρα. Δηλαδη η θα ακουω φωνη απ τα ηχεια ή το καραοκε απ τα ηχεια της τηλεοραση! Γενικα εχω μπερδευτει.
Η φωτο είναι από το SilverCrest