Συνδεση laptop με ΤV sony μεσω HDMI

Μπαίνεις στο μενού της Nvidia και στην επιλογή πολλαπλών οθονών διαλέγεις τον κλώνο, αν θέλεις να παίζουν ταυτόχρονα και τα δύο. Αν βάλεις μονή οθόνη, όσο έχεις συνδεδεμένο το hdmi, θα βλέπεις την τηλεόρασή σου. Μόλις το αποσυνδέσεις το μόνιτορ θα δουλέψει από μόνο του. Όσο για τον ήχο που λες, πας κάτω δεξιά στο μεγαφωνάκι που σου δίνει με δεξί κλικ τις συσκευές σου (playback devices). Μπαίνεις και ορίζεις να παίρνεις ήχο από το HDMI και όχι από τα μεγαφωνάκια του λάπτοπ. Όταν αποσυνδέσεις το HDMI πρέπει να ξαναμπείς στο μενού απενεργοποιώντας την εντολή και επαναφέροντας τον ήχο στα μεγαφωνάκια του λάπτοπ.

Α! Εκανα επέκταση της επιφάνειας εργασίας... Το ξετίκαρα τώρα. Μπήκα και στο κέντρο φορητότητας των windows, πάτησα σύνδεση με εξωτερική οθόνη και μου εμφανισε το παράθυρο με τις επιλογές που αναφέρω σε προηγούμενο post... Εκει που την πατησα κ επέλεξα να έχω εικόνα μόνο στην TV. Τώρα ομως πόσες φορές το επανέλαβα κ επέλεξα να κάνει κατοπτρισμό. Να δείχνουν δηλαδή κ οι δύο εικόνες τα ίδια.. Αλλα τίποτα... Τώρα δεν έχω εικόνα στην TV. Μόνο όταν επιλέγω επέκταση της επιφάνειας εργασίας, εμφανίζει την εικονα που έχω φόντο. Ούτε εικονίδια, ούτε γραμή εργασιών ... τίποτα... :nounder: Κώστα σε ευχαριστώ για την απάντηση, με έβγαλες για λίγο από το σκοτάδι...

Δες αυτό που σου'γραψε ο Γιάννης. Θα πρέπει να βάλεις τη ρύθμιση κλώνος στις ρυθμίσεις Nvidia, πρόσεξε όμως να έχουν την ίδια ανάλυση οι δύο οθόνες, πιθανότατα τη μέγιστη ανάλυση της οθόνης του Laptop. Good Luck!

Παιδια καλησπερα..Αντιμετωπίζω το ιδιο ακριβώς προβλημα..Αν μπορειτε λιγη βοηθεια...Εγω δεν εχω Nvidia αλλά ΑΤΙ HD4530. Mπορω και σ'αυτην να βαλω τη ρυθμιση κλωνος και αν ναι απο που τι βρισκω? Ευχαριστω εκ των προτερων γιατι ειμαι λιγο στα χαμενα...

Παιδιά επαναφέρω το θέμα με ίδιο πρόβλημα.
Επειδή δεν φαίνεται η εικόνα για το καλώδιο εικόνας στο post #7 μπορείτε να βοηθήσετε?

Θέλω να συνδέσω το laptop που έχει έξοδο Vga σε τηλεόραση που έχει εισόδους HDMI, RCA, scart
Υπάρχει καλώδιο από vga σε hdmi ?
Ψάχνοντας βρήκα κάποια αλλά πολλοί λέγανε ότι δεν δουλεύει σκέτο το καλώδιο... έχει κανένας καμιά εμπειρία ?