Το έγραψα και αλλού αλλά νομίζω ότι εδώ είναι το σωστό μέρος για να θέσω τα ερωτήματα μου.Τελικά μετά από προτροπή μελών του φορουμ αγόρασα την TX-55CS630 και μου φαίνεται αρκετά καλή.Έχω μερικές απορίες αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Στην παλιά τηλεόραση η σύνδεση υπολογιστή τηλεόρασης γινόταν με την vga θύρα (που η καινούργια δεν έχει) και για ήχο χρησιμοποιούσα το καλώδιο jack που το συνέδεα με το home cinema.Στην καινούργια η σύνδεση υπολογιστή τηλεόρασης γίνεται με καλώδιο hdmi οπότε μεταφέρετε ήχος και εικόνα στην τηλεόραση και δεν ξέρω πως μπορώ να μεταφέρω πλέον τον ήχο του υπολογιστή sto home cinema.To home cinema έχει kai dvd player που συνδέεται με άλλο hdmi με την τηλεόραση και ακούω ήχο από εκεί μόνο αν παίζει dvd.Το άλλο παράξενο που μου κάνει είναι ότι όταν αλλάζω τις θύρες και περάσω την θύρα που είναι το dvd player (στο hdmi1) όταν πάω μετά στην τηλεόραση δεν έχω ήχο γιατί γράφει ότι έχει ήχο το home cinema (που δεν έχει) οπότε δεν ακούγονται τίποτα ούτε από τα ηχεία της τηλεόρασης.Αν την κλείσω και την ανοίξω όλα καλά.Και το τελευταίο επειδή τα γυαλιά 3d της panasonic είναι πανάκριβα ξέρει κανείς να μου προτείνει μια φθηνή και αξιοπρεπή λύση;Αυτά τα λίγα και ελπίζω να μπορέσει κάποιος να βοηθήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων