Συνδεση Laptop με TV...

Καλησπέρα.
Συνεχίζω αυτό το νήμα γιατί έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα.
Συγκεκριμένα έχω ένα παλιό laptop το hp pavilion dv1074 και προσπάθησα σήμερα έτσι δοκιμαστικά να το συνδέσω με την τηλεόραση Plasma Panasonic 42U20 που αγόρασα πρόσφατα.
Χρησιμοποίησα την έξοδο S-Video του laptop και τα καλώδια τα σύνδεσα στην είσοδο component της TV.
Η εικόνα που πήρα έτσι ήταν άσχημη, δεν υπάρχαν χρώματα αλλά όλο φαίνονταν σαν αποχρώσεις του μπλε.
Τι λέτε να συμβαίνει. Χρειάζονται τίποτα ειδικές ρυθμίσεις ή τα καλώδια που χρησιμοποίησα δεν ήταν τα σωστά.

Για ποιον λογο θελεις να την συνδεσεις?

Αν ειναι για αναπαραγωγη ταινιων πηγαινε και παρε ενα media player. Κυκλοφορουν αρκετα καλοι απο 70 ευρω και πανω.

Ναι για αναπαραγωγή ταινιών έλεγα. Για media player δεν παίζει γιατί το budzet εξαντλήθηκε με την αγορά της plasma.

Καλησπέρα.
Συνεχίζω αυτό το νήμα γιατί έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα.
Συγκεκριμένα έχω ένα παλιό laptop το hp pavilion dv1074 και προσπάθησα σήμερα έτσι δοκιμαστικά να το συνδέσω με την τηλεόραση Plasma Panasonic 42U20 που αγόρασα πρόσφατα.
Χρησιμοποίησα την έξοδο S-Video του laptop και τα καλώδια τα σύνδεσα στην είσοδο component της TV.
Η εικόνα που πήρα έτσι ήταν άσχημη, δεν υπάρχαν χρώματα αλλά όλο φαίνονταν σαν αποχρώσεις του μπλε.
Τι λέτε να συμβαίνει. Χρειάζονται τίποτα ειδικές ρυθμίσεις ή τα καλώδια που χρησιμοποίησα δεν ήταν τα σωστά.

Καλησπέρα φίλε. Εκτός από S-Video, το laptop σου έχει άλλη έξοδο για εικόνα, vga για παράδειγμα? Αν ναι σύνδεσέ το από εκεί στην αντίστοιχη vga είσοδο της TV. Αν όχι, πάρε ένα καλώδιο s-video σε s-video ή rca και έναν αντάπτορα σαν αυτόν που φαίνεται στη φωτό, είναι πολύ φθηνός. Συνδέεις το καλώδιο στον αντάπτορα και τον τελευταίο στη θύρα scart της TV.

http://www.emimikos.gr/shop/images/P/SCART-56.jpg

Last edited:
Εικονα της προκοπης ομως δεν προκειται να δεις αλλιως.

Εάν το συνδέσει με HDMI,κλειδώσει στα 1080,γιατί να μην δεί καλή εικόνα;(Παρότι νομίζω δεν έχει HDMI το συγκεκριμένο.Έστω με DVI).

Μπα δεν έχει έξοδο HDMI οπότε το αφήνω και στέλνω γράμμα στον Αη Βασίλη για κανένα φθηνό media player. Διάβασα σε ένα άλλο νήμα του forum για ένα φωχό πλην τίμιο player αξίας περίπου 32 και το σκέφτομαι.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.