ΣΥΝΔΕΣΗ LAPTOP ΜΕ TV

panosgolfgti

New member
21 December 2010
12
Καλησπερα σας!Εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα τη βοηθεια σας!Εχω ενα laptop sony vaio και θελω να το συνδεσω με τηλεοραση lg μεσω hdmi.Με τα windows vista που ειχε στην αρχη συνδεοταν κανονικα.Απο τη στιγμη που εβαλα τα windows 7 δε μπορει να συνδεθει!Παταω fn+f7 για εναλλαγη οθονης αλλα δε κανει τιποτα!Τι γινετε?

Καλώς όρισες!
Υποθέτω πως έκανες format στο laptop για να βάλεις τα 7? Αν είναι έτσι, εγκατέστησες τους drivers για την κάρτα γραφικών?
Ποιό λάπτοπ έχεις και τί κάρτα γραφικών φοράει?

Το laptop ειναι sony vaio pcg-381M και η καρτα γραφικων αν δε κανω λαθος ειναι NVIDIA STANDARD VGA GRAPHICS ADAPTER.

δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας κ βρες τις ιδιότητες κάρτας γραφικών η ανάλυση οθόνης κ επέλεξε που θέλεις να δείχνεις.

Πιθανόν είναι θέμα driver. Η σειρά FZ, σύμφωνα με την sony, δεν είναι κατάλληλη για αναβάθμιση σε 7. Πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως το λάπτοπ δεν θα δουλεύει σωστά αν κάνεις τελικά την αναβάθμιση. Λογικά θα δουλεύει και με τους drivers των vista που διατίθενται στην σελίδα της sony:

http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?m=VGN-FZ11M&l=el_GR

Αν είναι θέμα driver και αν μπορεί ο driver των vista να δουλέψει στα 7, τότε κατεβάζεις και εγκαθιστάς τους drivers γραφικών από την sony και θα λυθεί το πρόβλημά σου.

Last edited:
Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!Μπηκα στη σελιδα που μου ειπες αλλα δε γνωριζω τι πρεπει να κατεβασω?Αυτο που λεει Original Drivers Package?

Απάντηση: Re: ΣΥΝΔΕΣΗ LAPTOP ΜΕ TV

Για να δουμε...Το κατεβαζει!Μετα πρεπει να κανω κατι?Επανεκινηση η κατι αλλο?

Θα τρέξεις το αρχείο που κατεβάζει για να κάνει εγκατάσταση. Λογικά θα σου ζητήσει μόνο του επανεκκίνηση.

Καλησπερα, εχω ενα sony vaio vgn231M και δεν μπορω να το συνδεσω με μια lg τηλεωραση μεσω hdmi.πρεπει να κατεωασς τπτ??

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα!

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τους άνωθεν συμφορουμίτες. Είχα τα Windows Vista, πλέον τα Windows 7 64-bit και δεν μπορώ να συνδέσω τηλεόραση με λάπτοπ.
Το μοντέλο του λάπτοπ είναι το Hp Pavilion Dv5(1020eV) και η κάρτα γραφικών είναι η GeForce 9600M GT της nVidia. Ψάχνω drivers από την σελίδα της hp, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι από όλα να κατεβάσω και για ποια windows. Μπορεί μήπως κάποιος να βοηθήσει;
Ευχαριστώ.

Last edited: