σύνδεση LED TV με σκληρό δίσκο

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

petrost8

New member
30 October 2013
38
Γεια σας παιδιά, θα ήθελα τα φώτα σας πάνω στο εξής θέμα:

έχω την Samsung 46F5000 και όταν:

- συνδέω στην θύρα USB της τηλεόρασης ένα φλασάκι 8GB τεχνολογίας USB 2.0 , η τηλεόραση μου το αναγνωρίζει σε 2 δευτερόλεπτα και η πλοήγηση στους φακέλους είναι ταχύτατη.

- συνδέω στην θύρα USB της τηλεόρασης έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 500GB τεχνολογίας USB 2.0 (με τροφοδοσία μέσω USB) , η τηλεόραση μου τον αναγνωρίζει σε 10 δευτερόλεπτα και η πλοήγηση στους φακέλους είναι αρκετά ικανοποιητική.

- συνδέω στην θύρα USB της τηλεόρασης έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 1TB τεχνολογίας USB 3.0 (με τροφοδοσία μέσω USB και ίδιας μάρκας με τον προηγούμενο) , η τηλεόραση μου τον αναγνωρίζει σε 45 δευτερόλεπτα και η πλοήγηση στους φακέλους είναι πάρα πολύ χρονοβόρα.

Διαβάζοντας το e-manual της τηλεόρασης, όντως λέει ότι δεν υποστηρίζονται εξωτερικοί δίσκοι αλλά παρόλα αυτά τους αναγνωρίζει και τους δύο και αναρωτιέμαι γιατί αυτόν του 1TB και USB 3.0 δεν τον χειρίζεται σωστά...

Το πρόβλημα είναι μήπως ότι ο σκληρός δίσκος τεχνολογίας USB 3.0, αν και λειτουργεί κανονικότατα στον υπολογιστή σε θύρα USB 2.0, μήπως δεν παίρνει αρκετό ρεύμα από την θύρα USB της τηλεόρασης;

Αν συνδέσω φλασάκι τεχνολογίας USB 3.0 θα το αναγνωρίζει και θα πλοηγούμαι σε αυτό ταχύτατα;

protergia

New member
11 December 2013
25
Η τηλεοραση σου, οπως και οι περισσοτερες εχουν USB 2.0. Αρα και USB 3.0 να του βαλεις σε φλασακι πιστευω θα αργη λιγο στην ανταποκριση.

petrost8

New member
30 October 2013
38
τελικά δοκίμασα και έναν σκληρό δίσκο INSTENSO 1TB με USB 3.0 και τον αναγνωρίζει γρήγορα. Επίσης η πλοήγηση στους φακέλους είναι γρήγορη. Άρα έφταιγε ο σκληρός δίσκος WD Elements 1TB που για τον οποίο έκανε σχεδόν ολόκληρο λεπτό για να τον αναγνωρίσει...