Συνδεση logitech X540 με Laptop?

niklevedopoulos

Established Member
2 November 2007
226
Γεια σας φιλοι μου! Αν μπορει καποιος να μου δωσει μια ιδεα πως να συνδεσω τα τρια 3.5mm jacks(front-rear-sub) του 5.1 συστηματος της Logitech(X540) με την spdif εξοδο του laptop μου ωστε να ακουω πραγματικο 5.1 ηχο απο τα mkv αρχεια και οχι το εφε ηχο που δινουν τα X540.. Μαλλον χρειαζομαι αλλη καρτα ηχου με τρια καρφια σωστα; Υπαρχει τετοια καρτα εξωτερικη η που να μπαινει στην pcmia?
Ευχαριστω πολυ...

Εξωτερική κάρτα ήχου με pcmcia interface, δεν βρήκα. Γιά ρίξε όμως μια ματιά σ' αυτήν: TERRATEC AUREON 5.1 USB MK II

Φιλικά
Γιώργος.
Ευχαριστω πολυ Γιωργο. Λογικα αυτη πρεπει να κανει τη δουλεια.. Συνδεω την SPDIF του λαπτοπ με την SPDIF της συγκεκριμενης καρτας κ μετα στελνω ηχω στα τρια καρφια..σωστα;

Ευχαριστω πολυ Γιωργο. Λογικα αυτη πρεπει να κανει τη δουλεια.. Συνδεω την SPDIF του λαπτοπ με την SPDIF της συγκεκριμενης καρτας κ μετα στελνω ηχω στα τρια καρφια..σωστα;

Όχι βέβαια, η κάρτα θα συνδεθεί μέσω USB θύρας με τον υπολογιστή, θα εγκαταστήσεις τους drivers της απ' το CD της, (αφού πρώτα απενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη κάρτα ήχου μέσα από το bios),και μετά διαλέγεις έξοδο: αναλογικό σήμα θα πάρεις από τα "καρφιά", και ψηφιακό απ´τις SPDIF εξόδους, είτε ομοαξονικό, είτε οπτικής ίνας.

Φιλικά
Γιώργος.

Όχι βέβαια, η κάρτα θα συνδεθεί μέσω USB θύρας με τον υπολογιστή, θα εγκαταστήσεις τους drivers της απ' το CD της, (αφού πρώτα απενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη κάρτα ήχου μέσα από το bios),και μετά διαλέγεις έξοδο: αναλογικό σήμα θα πάρεις από τα "καρφιά", και ψηφιακό απ´τις SPDIF εξόδους, είτε ομοαξονικό, είτε οπτικής ίνας.

Φιλικά
Γιώργος.
Ok Γιωργο, Ευχαριστω πολυ!