Σύνδεση Media Player με DAC μέσω οπτικής ή coaxial

Αν ποτέ κάνουμε blind test, το πιο πιθανό είναι ότι θα το κάνουμε με ένα καλό σύγχρονης τεχνολογίας dac και με οπτικά καλώδια που δεν θα έχουν καταπονηθεί.
Είναι πολύ σημαντικό όλα τα καλώδια να είναι σε άριστη κατάσταση, σαν καινούργια.
Εχουν αλλάξει πολλά σε ό,τι αφορά τη διόρθωση λαθών και την καταστολή του jitter, στα σύγχρονης τεχνολογίας DAC.

Last edited:
Η οπτική και η coaxial όπως λες είναι το ίδιο πράμα. Αλλά, αν δεν θέλεις να ακούσεις και τον χαρακτήρα των καλωδίων μαζί και τον θόρυβο που μεταφέρουν, καλύτερα είναι να τα συνδέσεις μόνο οπτική ίνα. Αλλιώς βάζεις coaxial και αναλογικά μαζί και παίζεις με καλώδια και φάσεις ρεύματος για να φέρεις το αποτέλεσμα που σου αρέσει.

Συμφωνώ. Προσωπικά προτιμώ την coaxial μιας και μπορείς να διαμορφώσεις λίγο το χαρακτήρα μέσω του καλωδιου.

δειχνει ενδιαφερον καλωδιο αντιστοιχο με wireworld supernova με glass τεχνολογια , τωρα πιο παιζει καλυτερα μαλλον δυσκολα θα καταλαβεις διαφορες αλλα το 1Μ κανει 90 λιρες + μεταφορικα το αντιστοιχο 7αρι που εινα και το καλυτερο της wireworld κανει απο audiogon πανω απο 200$

τα μεταφορικά είναι κάνα 5-αρι ευρώ. Επειτα εχω και φίλο στο Λονδίνο όποτε το καλώδιο θα έλθει ανέξοδα αργά ή γρήγορα. Αν αξίζει τον κόπο το 100-αρικο σε ευρώ αναρωτιέμαι. Τα 60cm με ενδιαφέρουν βασικά.

τα μεταφορικά είναι κάνα 5-αρι ευρώ. Επειτα εχω και φίλο στο Λονδίνο όποτε το καλώδιο θα έλθει ανέξοδα αργά ή γρήγορα. Αν αξίζει τον κόπο το 100-αρικο σε ευρώ αναρωτιέμαι. Τα 60cm με ενδιαφέρουν βασικά.

Βασικά θα άξιζε τον κόπο και το χρήμα αν ήταν ελληνικό προϊόν και το αγόραζες από ελληνικό κατάστημα ώστε να κινηθεί το χρήμα , αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες τις οικονομίας να το αγοράσεις τέτοιο προϊόν από το ιντερνετικό κατάστημα του εξωτερικού έμενα μου μοιάζει σαν εθνική προδοσία. :tdown: :fahne90:

τι εννοείς Ελληνικό προϊόν?....Υπάρχει κάτι παρόμοιο εγχώριας τεχνολογίας και ανταγωνιστικής τιμής....? Φροντίζω πάντως να αγοράζω ελληνικά ανταγωνιστικά έναντι των ξένων προϊόντων όταν και εάν αυτά υπάρχουν και υπάρχουν ευτυχώς. Απαξιώνω όμως ότι μη ανταγωνιστικό βγαίνει και δεν λυπάμαι καθόλου τον επιχειρηματία που βρίσκεται από πίσω. Προσωπικά δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να στηρίζω με τον οβολό μου την μη ανταγωνιστηκότητα αλλά το αντίθετο.