Συνδεση μικρης οθονης LCD σε κουτι HTPC

16 July 2006
7,526
HAMBURG
Εχω μια παλια οθονη LCD μικρη και η οποια λειτουργουσε κανονικα στο παλιο μου ΠΙ ΣΙ μεσω θυρας παραλληλης στην οποια συνδεαμε παλιους εκτυπωτες !

το καινουργιο μου πισι η μητρικη του

δεν εχει τετοια θυρα και αγορασα εναν ανταπτορα που ειναι σαν καρτα εσωτερικη για PCIE θεση στη μητρικη μου

εβαλα και το Software LCD PORT Driver ολα τα συμπραγκαλα που θελει οπως τα ειχα στο παλιο πισι ....

αναβει η οθονη διχνει τις 2 μαυρες μπαρες που πρεπει να δειχνει εκανα και τις ρυθμισεις που ειχα κανει και παλιοτερα στο προγραμα που ειναι υπευθηνο για την λειτουργια της οθονης

αλλα δεν δειχνει τιποτα αλλο...

λετε να φταιει η καρτα ανταπτορσς που εβαλα ;;;;
την πηρα μεταχειρισμενη απο ΕΒΑΥ αλλα ο κατοχος της εχει πανω απο 400 θετικα σχολια ...
δεν ηταν βεβαια ακριβη 14 ευρω...

λετε να πρεπει να ρυθμισω κατι στο ΒΙΟΣ της μητρικης ;;;

μια ματια που εριξα δεν ειδα κατι σχετικο...

καμια γνωμη;;;;

Last edited:
μηπως εννοεις με συνδεση vga? αν ειναι αυτο προφανως δεν θα λειτουργει με αυτο που αγορασες,αυτο ειναι για συνδεση συσκευων δεν στελνει εικονα.

Απάντηση: Re: Συνδεση μικρης οθονης LCD σε κουτι HTPC

μηπως εννοεις με συνδεση vga? αν ειναι αυτο προφανως δεν θα λειτουργει με αυτο που αγορασες,αυτο ειναι για συνδεση συσκευων δεν στελνει εικονα.

οχι ειναι μια συνδεση που παλιοτερα συνδεαμε εκτυπωτες ....

Parallel Port λεγεται ..

στις φωτος δειχνω την καρτα ανταπτορα και τι ακριβως δειχνει η οθονη ...

Attachments

• nmBFN1Oi36Zr129382117903S.jpg
    nmBFN1Oi36Zr129382117903S.jpg
    111.1 KB · Views: 31
  • lcd_test_27x4.jpg
    lcd_test_27x4.jpg
    31.2 KB · Views: 30
τσέκαρε Port address και σχετικές ρυθμίσεις στο software λ.χ.
pproperties.jpg

σορυ μετα απο μερες τοπ ειδα ...

τι ενοεις να τσεκαρω αφου δεν μπορω να αλλαξω κατι δηλ, αυτο που εχεις σημειωσει σε κυκλο δεν αλλαζει ...οσα κλικ και να κανω

πρεπει να αλλαξω κατι και αν ναι απο που ;;;;

στο Software της οθονης ;;;
χρησιμοποιω το jaLCDs