Εχω μια παλια οθονη LCD μικρη και η οποια λειτουργουσε κανονικα στο παλιο μου ΠΙ ΣΙ μεσω θυρας παραλληλης στην οποια συνδεαμε παλιους εκτυπωτες !
το καινουργιο μου πισι η μητρικη του
δεν εχει τετοια θυρα και αγορασα εναν ανταπτορα που ειναι σαν καρτα εσωτερικη για PCIE θεση στη μητρικη μου
εβαλα και το Software LCD PORT Driver ολα τα συμπραγκαλα που θελει οπως τα ειχα στο παλιο πισι ....
αναβει η οθονη διχνει τις 2 μαυρες μπαρες που πρεπει να δειχνει εκανα και τις ρυθμισεις που ειχα κανει και παλιοτερα στο προγραμα που ειναι υπευθηνο για την λειτουργια της οθονης
αλλα δεν δειχνει τιποτα αλλο...
λετε να φταιει η καρτα ανταπτορσς που εβαλα ;;;;
την πηρα μεταχειρισμενη απο ΕΒΑΥ αλλα ο κατοχος της εχει πανω απο 400 θετικα σχολια ...
δεν ηταν βεβαια ακριβη 14 ευρω...
λετε να πρεπει να ρυθμισω κατι στο ΒΙΟΣ της μητρικης ;;;
μια ματια που εριξα δεν ειδα κατι σχετικο...
καμια γνωμη;;;;
το καινουργιο μου πισι η μητρικη του
δεν εχει τετοια θυρα και αγορασα εναν ανταπτορα που ειναι σαν καρτα εσωτερικη για PCIE θεση στη μητρικη μου
εβαλα και το Software LCD PORT Driver ολα τα συμπραγκαλα που θελει οπως τα ειχα στο παλιο πισι ....
αναβει η οθονη διχνει τις 2 μαυρες μπαρες που πρεπει να δειχνει εκανα και τις ρυθμισεις που ειχα κανει και παλιοτερα στο προγραμα που ειναι υπευθηνο για την λειτουργια της οθονης
αλλα δεν δειχνει τιποτα αλλο...
λετε να φταιει η καρτα ανταπτορσς που εβαλα ;;;;
την πηρα μεταχειρισμενη απο ΕΒΑΥ αλλα ο κατοχος της εχει πανω απο 400 θετικα σχολια ...
δεν ηταν βεβαια ακριβη 14 ευρω...
λετε να πρεπει να ρυθμισω κατι στο ΒΙΟΣ της μητρικης ;;;
μια ματια που εριξα δεν ειδα κατι σχετικο...
καμια γνωμη;;;;
Last edited: