Αυτό έκανα. Με τα καλώδια πάνω στο scart δεν έβλεπε τίποτα η tv. Τα σύνδεσα μετά απευθείας στην tv και τα είδε (ενεργοποιήθηκε η component) αλλά όταν μετά επιλέγω την πηγή component μου λέει ότι δεν υπάρχει σήμα.
Έκανα και λίγο google search εν τω μεταξύ και λένε ότι ίσως να μην μπορεί η tv να πιάσει το σήμα της κονσόλας.
Αυτό έκανα. Με τα καλώδια πάνω στο scart δεν έβλεπε τίποτα η tv. Τα σύνδεσα μετά απευθείας στην tv και τα είδε (ενεργοποιήθηκε η component) αλλά όταν μετά επιλέγω την πηγή component μου λέει ότι δεν υπάρχει σήμα.
Πώς έχεις κάνει την σύνδεση; Το Ν64 δεν δίνει component σήμα, αλλά composite. H component είσοδος της ΕΗ6030 μπορεί να λειτουργήσει και ως composite, αλλά αφενός θα πρέπει να κάνεις σωστά τη σύνδεση (το κίτρινο πάει στο πράσινο, τα μπλε και κόκκινο να μείνουν ελεύθερα), αφετέρου θα πρέπει να επιλέξεις και την σωστή πηγή...
Tα περισσότερα παιχνίδια του Ν64 έδιναν έξοδο 288p. Ότι μπορούν να προκύψουν προβλήματα με μερικούς επεξεργαστές εικόνας με τέτοια σήματα είναι γνωστό, αλλά δεν έχω ακούσει να μη δείχνουν και καθόλου εικόνα. :hmmmm:
It will display my NES and SNES no problem, but I end up having to turn the tv and N64 on and off a dozen times for it to recognize the N64 signal, and then it works perfectly every time until I do something in a different resolution then I have to fight it to get it to recognize the signal again. Why is this, the NES and SNES never had this problem using A/V cables. I've tried the N64 out on a traditional tv and it works every time so it's not that it's broken.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.