Συνδεση Nas - Samsung χωρίς media player..

Tom.

New member
9 December 2013
13
Καλησπέρα,

Περιμένω να μου έρθει ενα synology ds110j σε λίγες μέρες και η ερώτηση μου είναι η εξής.
  • Η Samsung UE40EH6030 θα μπορεί να διαβάσει ταινίες μέσα απο το synology θα πρέπει να πάρω και κάποιο media player?
  • Τί δίσκο να βάλω? WD Red ή Green ?
Ευχαριστώ,

Καλησπέρα,

Περιμένω να μου έρθει ενα synology ds110j σε λίγες μέρες και η ερώτηση μου είναι η εξής.
  • Η Samsung UE40EH6030 θα μπορεί να διαβάσει ταινίες μέσα απο το synology θα πρέπει να πάρω και κάποιο media player?
  • Τί δίσκο να βάλω? WD Red ή Green ?
Ευχαριστώ,

1. Θα τις διαβάσει.
2. Red. Οι Green ναι μεν "κοιμούνται όταν δεν τους χρησιμοποιείς αλλά μόλις "ξυπνήσουν" έχουν αυτό το long speed time που κατά την γνώμη μου δεν είναι καλό .....

καλησπέρα,

μπορει κανεις να μου πει πως μπορει να διαβασει τις ταινιες που εχω περασει στο synology η tv???

ευχαριστώ.

Στις διάβασε τελικά? Το βασικό πρόβλημα θα το έχειςν στις ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους!!

στο synology εγκαθιστάς το media Server.Μεταφερεις ολες στις ταινιες στο video folder .Κάθε ταινια σε δικο της folder με τους εξ. υποτιτλους .Ιδιο ονομα ταινιας και υπότιτλος

Μετα από την τβ επιλεγεις σαν input το synology .πας στο folder video και επιλεγεις ταινια

Εχω δυο Synology και 3 Samsung σειρα C-D-H και οι εξωτερικοι υπότιτλοι από Νας δουλευουν μια χαρα.

Σημειωση

Μεχρι χθες στην UE55H6500 ειχα πρόβλημα με τους εξ.Υποτιτλους .Εγινε όμως ένα firmware update αν και ειχα κλειστο το Auto update από 2114-σε--2115 και τωρα λειτουργουν οι υπότιτλοι χωρις κανενα προβλημα

Με τις παλιοτερες samsung c8000 υπαρχει προβλημα με plex και nas οσον αφορα τους εξωτερικους υποτιτλους;
(Δεν εχω nas και σκεφτομαι για synology)