Σύνδεση nova σε samsung

Karmacoma

New member
9 January 2016
6
Καλησπέρα και καλή χρόνια.
Λίγη βοήθεια παρακαλώ απο τους γκουρού της τεχνολογίας!
Αγόρασα μια Samsung 4K 55'' και προσπάθησα να συνδέσω το nova με hdmi όπως το είχα στην προηγούμενη αλλα τζίφος. Δεν μπορει να βρει τον αποκωδικοποιητή με τίποτα. Δοκίμασα όλες τι θύρες και τίποτα..
Να σημειώσω οτι δοκίμασα άλλες συσκευές με hdmi και τις βρήκε κανονικότατα (πχ media player).
Ξαναδοκιμασα το nova στην παλιά TV και μια χαρά. Στη Samsung τίποτα...Μόνο με το nova εχει θέμα.
Τι κανω λάθος;

Για δοκίμασε τα εξής:
Power On αποκωδικοποιητή.
Σε 2 λεπτά power on tv.
Πατάς το source μέχρι να φτάσει στην hdmi θύρα που είναι η nova
Μόλις φτάσει εκεί, αλλάζεις κανάλι στη nova. Σου δείχνει εικόνα?

Το μαντζούνι δεν δούλεψε.. Καμία αλλη ιδέα; Θα πάρω και την Samsung τη Δευτέρα, αλλα δεν ξέρω αν φταίει η tv η ο αποκωδικοποιητης.
Ευχαριστώ παντως

Το δοκίμασα με καλώδιο απο αλλη συσκευή που την βλέπει. Ούτε και αυτο κάνει. Νομίζω οτι εχει να κάνει με τα settings του αποκωδικοποιητή αλλα δεν ξέρω τι να αλλάξω... Θα πάρω και την νόβα τηλ μήπως ξερουν

Αν αναφέρεσαι σε δέκτη 831,τότε πιθανότατα χρειάζεται αναβάθμιση ο δέκτης σου.Υπάρχει ένα θέμα με τις τηλεοράσεις Samsung και τους 831,το οποίο έχει λυθεί με αναβάθμιση του δέκτη.Για να μην επεκταθούμε εδώ,πήγαινε στα νήματα της NOVA,έχει αναφερθεί από αρκετούς κατόχους Samsung το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Σύνδεση nova σε samsung

Πολυ σωστά.. Πήρα τηλ νοβα τεχνική υπηρεσία, κάνανε ένα online update και ολα μια χαρά.
Ευχαριστώ πολυ για τις ιδέες σας και τη βοηθεια