Συνδεση pc με ενισχυτη με toslink?

dimi45

New member
7 February 2010
50
Kαλημερα σας!
Εχω δυο μικρες αποριες!
1)θελω να συνδεσω τον υπολογιστη με τον ενισχυτη yamaha rx-v 467.Ο υπολογιστης εχει την creative x-fi xtreme game.Για να κανω την συνδεση μου πρεπει να χρησιμοποιησω ενα απλο mini jack 3.5mm to rca καλωδιο η πρεπει να βαλω ενα ανταπτορα tosslink στο digital out που εχει η καρτα;
2)Θελω φυσικα να εχω 5καναλο ηχο απευθειας απο την καρτα ηχου σε ταινιες dvd,mkv κτλ,οταν υποστηριζουν.η συνδεση στον ενισχυτη θα γινει στη θυρα coaxial βαζοντας το ενα απο τα 2 rca καλωδια.σωστα?

Καλημεραααα!!!
Λογικα με μικρο ανταπτορακι θα κανεις δουλιτσα !αν θες ανεβασε καμια φωτο...απο τις εισοδους του ενυσχ και ενα λινκ τις καρτας!

Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!Θα ανεβασω σε λιγες μερες γιατι απο σημερα και για λιγες μερες θα λειπω απο το σπιτι!!!

http://www.google.gr/imgres?imgurl=...d=1t:429,r:2,s:0&tx=79&ty=17&biw=1360&bih=653
Το πισω μερος της καρτας....τερμα δεξια τα:Line In, Microphone, and Digital I/O..

http://www.google.gr/imgres?imgurl=...yhAfP_7m7DQ&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0

το πισω μερος του yamaha.ελεγα να το βαλω σ'ενα απο τα 2 coaxial!
Βεβαια ολα αυτα γενικες πληροφοριες για να ξερω τι να κανω και μην παιδευομαι τελευταια στιγμη.

Ζητω χιλια συγνωμη αλλα μια τεραστια διορθωση!!!Η καρτα ηχου ειναι creative soundblaster X-fi xtreme music

ΕΠισης διαβασα και για ανταπτορες απο οπτικη σε 3.5mm jack(για το digital out της καρτας)και για dac?τι με συμφερει να κανω?

Καλησπέρα! Μια ερωτηση παρακαλω. Πως γινεται συνδεση εξωτερικου δισκου με usb ταυτοχρονα και σε pc και σε media player για να γινεται αμφιδρομη λειτουργια. Ευχαριστω

Καλημερα....με αυτο θα κανεις δουλιτσα πατ κιουτ,τωρα για το Dac που λες δεν ξερω..

Uploaded with ImageShack.us

Last edited:
Καλημερα σας!!!Λοιπον επειδη εκανα την συνδεση με toslink ΔΕΝ κανει για μοντελα sb x-fi xtreme music!!!και επειδη το εψαξα περεταιρω αυτο κανει μονο για xtreme gamer!!ενημερωνω για τους επομενους που θελουν να δοκιμασουν.
Η λυση ειναι mono 3.5mm to mono rca και συνδεση στον ενισχυτη στην θυρα coaxial η κατι πιο εξεζητημενο(το οποιο εκανα) συνδεση ενος ψηφιακου bracket(πλακετα pci) απο μητρικη που εχει ειτε optical ειτε coaxial η και τα 2,πανω στο spdif της ΠΛΑΚΕΤΑΣ της καρτας ηχου.