Σύνδεση PS3 - ενισχυτή - TV

Manolis Fragoulis

New member
19 November 2007
57
Samos Island
Καλησπέρα από Σάμο!!!

Σας διαβάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό και πραγματικά μου λύνετε πολλές απορίες!
Έφτασε η ώρα να κάνω και εγώ την πρώτη μου ερώτηση!

Πριν δυο μέρες παρέλαβα την SONY 46X3500 (πραγματικά διαμάντι ακόμα και εργοστασιακή) έχω ένα Playstation 3 (τα λόγια είναι περιττά) έναν ενισχυτή της YAMAHA τον RX-V2700 (πολύ καθαρό μηχάνημα) και τέλος ένα σετ 7,1 ηχείων το NS-325F της YAMAHA ( που με ταξιδεύουν) και όλα αυτά σε έναν χώρο 3x3.
Όλα αυτά τα αναφέρω για να καταλάβετε ότι έχω μπει και εγώ ο μουρλός για τα καλά στο παιχνίδι του HIGH DEFINETION!!!

Η απορία είναι με βάση της version τον HDMI… όπως ξέρουμε TV και PS3 έχουν 1,3 ενώ ο ενισχυτής έχει 1,2a
Θα χάσω κάτι από εικόνα αν συνδέσω PS3 - ενισχυτή - TV; (γιατί από ήχο κερδίζω σίγουρα)
Και αν ναι τι προτείνετε για να μπορώ να έχω τα μέγιστα σε εικόνα και ήχο;

Ευχαριστώ για τον σεβασμό σας και ελπίζω να μην κούρασα.:BDBDG54:

Last edited:
Μανολη, καλως ηρθες στη παρεα μας :ernaehrung004:

Καλωριζικη και η τηλεοραση σου, πολυ καλη επιλογη. Ας παμε στο θεμα μας. Το πρωτοκολλο 1.3 ειναι για να υποστηριζει τα νεα φορμα ηχου HD καθως και το Deep Color. Στο θεμα της εικονας που σε απασχολει δεν θα χασεις απολυτως τιποτα σχεδον, αρκει να περασεις through το σημα HD μεσα απο το δεκτη σου, ωστε να μην επεμβει ο scaler του ενισχυτη σου καθολου. Ετσι δεν θα εχεις κανενα προβλημα, θα παρεις την εικονα απο το PS3 αυτουσια κι επισης θα δωσεις και ψηφιακο ηχο στον ενισχυτη σου.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.:worshippy:
Μπορώ να κάνω παραγγελία από Πλαίσιο και e-shop. Θα μπορούσατε να βοηθήσετε… για ποιοτικό! καλώδιο HDMI 1.3; Όχι πάνω από 1,5μ.

Re: Απάντηση: Σύνδεση PS3 - ενισχυτή - TV

Ακόμα και να το περάσω το σήμα through. αφού μιλάμε για διαφορετικές εκδόσεις που από ότι καταλαβαίνω έχει διαφορά το bandwidth του καλωδίου ανάλογα την έκδοση. Δεν θα υποστεί μύωση;

Καλησπέρα από Σάμο!!!

Σας διαβάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό και πραγματικά μου λύνετε πολλές απορίες!
Έφτασε η ώρα να κάνω και εγώ την πρώτη μου ερώτηση!

Πριν δυο μέρες παρέλαβα την SONY 46X3500 (πραγματικά διαμάντι ακόμα και εργοστασιακή) έχω ένα Playstation 3 (τα λόγια είναι περιττά) έναν ενισχυτή της YAMAHA τον RX-V2700 (πολύ καθαρό μηχάνημα) και τέλος ένα σετ 7,1 ηχείων το NS-325F της YAMAHA ( που με ταξιδεύουν) και όλα αυτά σε έναν χώρο 3x3.
Όλα αυτά τα αναφέρω για να καταλάβετε ότι έχω μπει και εγώ ο μουρλός για τα καλά στο παιχνίδι του HIGH DEFINETION!!!

Η απορία είναι με βάση της version τον HDMI… όπως ξέρουμε TV και PS3 έχουν 1,3 ενώ ο ενισχυτής έχει 1,2a
Θα χάσω κάτι από εικόνα αν συνδέσω PS3 - ενισχυτή - TV; (γιατί από ήχο κερδίζω σίγουρα)
Και αν ναι τι προτείνετε για να μπορώ να έχω τα μέγιστα σε εικόνα και ήχο;

Ευχαριστώ για τον σεβασμό σας και ελπίζω να μην κούρασα.:BDBDG54:

Γεια σου ρε πατριδα!