ΣΥΝΔΕΣΗ PS3 ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ.ΠΩΣ;;

akisnm156

AVClub Enthusiast
1 July 2007
1,012
1
Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να συνδέσω το ps3 με καλώδιο ethernet απο το pc στο internet;

Δεν έχω ασύρματο modem και το ps3 ψάχνει για IP address που δεν βρίσκει.
Κάποια ρύθμιση προφανώς στο network connections δεν κάνω σωστά!

Έχω Windows XP.

Έχεις δώσει στατική ΙΡ σε router, pc, ps3?

Subnet mask: 255.255.255.0
Default gateway: H IP του router
DNS Servers: Τις δίνει ο ISP σου

Δεν γίνεται τίποτα!
Μήπως φταίει το modem;
Είναι το απλό sagem που δίνει η otenet.

To primary DNS και το secondary DNS τι είναι;;

Aν επίσης καταλαβαίνω καλά, άλλη ΙΡ έχει η LAN σύνδεση και άλλο ΙΡ το dial up modem.
Toυ modem μάλιστα το Subnet mask είναι 255.255.255.255

Κι εγώ το sagem 1540 του οτε έχω... Οπότε θα πας Νεtwork Connections κ θα ορίσεις στατική IP. Τσεκάρεις use the following ip address κ βάζεις:

ΙP Address: 192.168.2.x
Subnet mask: 255.255.255.0 (σε μένα είναι .0 στη δική σου περίπτωση δεν ξέρω γιατί είναι .255 πάντως πρέπει να είναι όλα στην ίδια subnet mask)
Default gateway: 192.168.2.1 (αυτό είναι το sagem)

DNS Servers: 195.170.0.1
195.170.2.2

Όπου x δίνεις σειριακά έναν αριθμό (όχι το 1 που είναι το ρούτερ, βάλε π.χ. 2) σε κάθε συσκευή του LAN σου. Bάλε .2 sτο pc, .3 το ps3 (πας κ το δηλώνεις στα Settings στο ps3) κλπ..

Εγώ έτσι έχω 2 pc, ethernet εκτυπωτή, ps3 κ δουλεύουν όλα ρολόι!

Last edited:
Έχω άλλη μια ερώτηση φίλε μου.
Στα Νεtwork Connections,τη στατική ΙΡ που την ορίζω; Στα properties του modem ή στα properties της ethernet σύνδεσης;
Για να είμαι ειλικρινής το option για static IP δεν το βρίσκω που είναι....

Πρέπει να ενεργοποιήσω επίσης το internet connection sharing στο modem ή στα properties της ethernet σύνδεσης;
Απο internet ρυθμίσεις δεν έχω ιδέα όπως καταλαβαίνεις....

Δεν θα βρεις πουθενά να λέει στατική ip, απλά την ορίζεις εσύ στο σταρτ>σετινγκσ>network connections>tcpip properties κ μετά αυτά που σου'πα παραπάνω για την ip του pc

Mετά στα settings του πσ3 βάζεις τη δική του ip

Mε ποια διευθυνση μπαίνεις στα σεττινγκσ του ρουτερ (se mena einai 192.168.2.1); Αυτή είναι η default gateway

Last edited:
Ευχαριστώ. Θα το παλέψω σήμερα το βράδυ μετά τη δουλειά..:computer: