petronik
Μέλος Σωματείου
Το trends ειναι αξιοπρεπεστατος μετατροπεας usb-coaxial με ηχο που <γλυκαινει> ,πιθανον αυτο ειναι που δε σου αρεσει .
Προφανώς έχεις δίκιο.Καλημέρα,
το laptop είναι καινούργιο, 3 μηνών: Toshiba Satellite L750D-103. Οι προδιαγραφές του είναι διαθέσιμες εδώ:
http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=996&Itemid=879
Το m2tech hiface που χρησιμοποίησα όπως ανέφερα και παραπάνω, είναι του κολλητού μου το οποίο το χρησιμοποιεί καθημερινά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Όσον αφορά το συμπέρασμα και πως κατέληξα; http://www.computeraudiophile.com/content/trouble-using-HiFaceFoobarWindows7
Και διευκρίνησα ότι του φίλου μου δε δουλεύει με AMD επεξεργαστή όπως αναφέρεται στο φόρουμ πιο πάνω, όπου η m2tech θα το έλυνε. Άλλωστε η λειτουργία και του "δικού" μας forum δεν είναι και εύρεση λύσεων; Γιαυτό λοιπόν όποιος έχει ξαναζυναντήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και έχει βρει τη λύση, καλό θα ήταν τη μοιραστεί μαζί μας.
Προφανώς έχεις δίκιο.
Την ασυμβατότητα του Hi-Face με AMD παραδέχεται και η ίδια η M2Tech. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε γι' αυτό. Ευθύνη μας είναι να το κάνουμε γνωστό και να προειδοποιούμε τα μέλη και τους φίλους του forum πριν προβούν σε αγορά, αν έχουν PC με επεξεργαστή AMD.
Έχω μία ιδέα ακόμα, αν υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να δοκιμάσει.
Να προστεθεί στον βασισμένο σε AMD υπολογιστή μία μικρή καρτούλα επαύξησης θυρών USB σε PCI. Κατά προτίμηση με τσιπάκια της NEC. Και να συνδέσει από εκεί το Hi-Face, όχι από τις θύρες USB της Motherboard. Σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις το κόλπο αυτό έχει δουλέψει. Η ιδέα είναι να παρακάμψουμε τα τσιπάκια της Motherboard που δημιουργούν την ασυμβατότητα και να πάμε από άλλο δρόμο.
Δεν ξέρω τι θα συμβεί, είμαι πολύ περίεργος να το μάθω.
Πάντως σ' ευχαριστούμε για τον κόπο που έκανες και τη διάθεση να μοιραστείς με το forum τις διαπιστώσεις σου.![]()
Διάβασε για να ενημερωθείς από διάφορα νήματα εδώ: Computer Audio Guides και SoftwareTο player με το οποίο παίζω είναι το jriver. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως έχω κάνει καμία πατάτα με τις ρυθμίσεις. Θα ψάξω για σωστό setup. Εκτός και γνωρίζει κανείς από ρυθμίσεις. Ψάχνοντας σο site της trends διαπίστωσα ότι το trends παίζει αρχεία μέχρι 16/48. Φαντάζομαι ότι δεν είναι και τόσο καλό αυτό. Δε με βλέπω να το γλυτωνω με την αγορά dac. Ευχαριστώ πάντως ξανά για την ανταπόκριση.
Δυστυχώς για εμάς στην επαρχεία η δυνατότητα δοκιμών και ακροάσεων συσκευών είναι αδύνατη, οπότε το forum θα είναι πάντα χρήσιμο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.