Σύνδεση receiver με Ps3?

christos30

New member
22 January 2011
29
Γεια σας Παιδιά
Θέλω για άλλη μια φορά τα Φώτα σας..
Έχω σύνδεση τον ενυσχιτη (onkyo 5.1) με το ps3 μέσω hdmi και ο Ηχος έρχεται μόνο απο τα δυο μπροστινά ηχεία τα αλλα όλα δεν παίζουν!
Ξέρετε ποια ρύθμιση πρέπει να γίνει - προφανός στο ps3 - για να ενεργοποιηθεί το 5.1;;
Έψαξα στο μενού αλλα δε βρήκα κάτι!
Ευχαριστώ

Γεια σας Παιδιά
Θέλω για άλλη μια φορά τα Φώτα σας..
Έχω σύνδεση τον ενυσχιτη (onkyo 5.1) με το ps3 μέσω hdmi και ο Ηχος έρχεται μόνο απο τα δυο μπροστινά ηχεία τα αλλα όλα δεν παίζουν!
Ξέρετε ποια ρύθμιση πρέπει να γίνει - προφανός στο ps3 - για να ενεργοποιηθεί το 5.1;;
Έψαξα στο μενού αλλα δε βρήκα κάτι!
Ευχαριστώ

Αν δεν εχεις καποια επιλογη στον ενισχυτη σου π.χ Neo 6 ή Dolby Pro τοτε γ'αυτο μπορει να σου παιζει στερεο,αν και παλι μεσα στο παιχνιδι δεν σου γυριζει τον ηχο σε 5.1 τοτε σιγουρα ειναι δουλεια του Ps3 και πρεπει να πας στις ρυθμισεις ηχου του HDMI και να κανεις μια αυτοματη ρυθμιση.

Υπάρχει περίπτωση να μην παίζουν τα υπόλοιπα ηχεία λόγω του Ότι έβαλα να παίξει Avi αρχείο;

Τισ εχει Αυτές τις επιλογές ο ενισχυτης μου.
Δεν Έχω κ blurαy δίσκο για να κάνω δοκιμή..

Υπάρχει περίπτωση να μην παίζουν τα υπόλοιπα ηχεία λόγω του Ότι έβαλα να παίξει Avi αρχείο;

Οχι

Τισ εχει Αυτές τις επιλογές ο ενισχυτης μου.
Δεν Έχω κ blurαy δίσκο για να κάνω δοκιμή..

Πιο PS3 εχεις fat ή slim;
Αν εχεις το fat υπαρχουν καποια θεματα...
Για αρχη ενοικιασε ενα bluray να κανεις δοκιμη,θα πρεπει να σου περναει ηχο DTS-HD και True-HD.
Πιστευω οπως σου ειπα πως ειναι θεμα κονσολας,μπες ξανα να κανεις νεες ρυθμισεις ηχου για HDMI γιατι προφανως εχεις μεινει με τις παλιες σου που ειχες αποθηκευσει και ηταν για την τηλεοραση σου.
Επισης να επιλεξεις για εξοδο ηχου bitstream και οχι linear.