Σύνδεση SAMSUNG LE40A756R με pc

macedonasf

Senior Member
26 April 2008
392
Θεσσαλονίκη
Παιδιά τα φώτα λίγο γιατί κάποια πατάτα έχω κάνει. Ενώ έδω και περίπου 2 μήνες πηγαίναν όλα καλά με την εν λόγω σύνδεση, ξαφνικά η επιφάνεια εργασίας του pc "δεν χωράει" στην tv.
Καταλαβαίνετε, δεν βλέπω την μπάρα κάτω....κ.λ.π. και στις 4 πλευρές. Έχω την nvidia 8600 και κάπου πρέπει να την πείραξα και τώρα ......... Το ξέρω ότι έχει ρύθμιση όπου μπορείς να το φέρεις, το δοκιμάζω αλλά τίποτα. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;. Ευχαριστώ

Στον "Πίνακα Ελέγχου Nvidia" -> Διαμόρφωση πολλών οθονών. Εκεί ε'ιτε επιλέγεις την tv ως αποκλειστική οθόνη (και θα χειρίζεσαι το Pc αποκλειστικά από αυτή όταν είναι συνδεμένο με την tv), είτε επιλέγεις κλώνο της επιφάνειας εργασίας στις δυο οθόνες (ούτως ώστε να δείχνουν ακριβώς τα ίδια).
Αν όμως σου κόβει λίγο από την επιφάνεια εργασίας όπως είναι τώρα, κοίτα και στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης (πχ σε μένα κόβει λίγο στο 16/9 και δεν μπορώ να δουλέψω και το έχω στην "απλή σάρωση" που δεν κόβει τίποτα και -νομίζω- είναι καλύτερο και για τις ταινίες...)

Δοκίμασες από το menu της tv να κανεις την εικόνα just scan ?? ή μόνο σάρωση στα ελληνικά ?