Συνδέση SAMSUNG LE40M71B με PC

Αυγερινός Παπαδάκης

AVClub Addicted Member
29 November 2006
1,621
Νέα Ιωνία, Αθήνα
Ρε παιδιά πως γίνεται να έχω σταθερά σπασίματα στην κίνηση από VGA. Έχω δοκιμάσει τα πάντα από πλευράς PC (αναβαθμίσεις σε drivers mobo, ATI) κ.λ.π. και όλες τις πιθανές αναλύσεις που μπορώ να πάρω από PC. Σε όλες συμβαίνει το ίδιο ακριβώς. Έχω επίσης πρόβλημα στην καθαρότητα του σήματος αφού βλέπω artifacts στα περιγράμματα. Να πώ οτι έχω χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικά καλώδια VGA με δύο αντάπτορες DVI-VGA με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Please Help!!

Και βέβαια όπως υποπτευόμουν έχοντας ενώσει 3 διαφορετικά PC με διαφορετικές κάρτες γραφικών επάνω της, το σπάσιμο στην κίνηση παραμένει όπως και η έντονη ερυθρότητα από VGA σήμα. Μάλλον πρόβλημα στην συγκεκριμένη θύρα και με σύνδεση με PC εντοπίζω.Κρίμα διότι κατα τ' άλλα είναι μια σχεδόν άψογη LCD τηλεόραση.

ΟΚ λοιπόν.
ASUS P5B DELUXE WIFI
ASUS 1950 PRO 256MB
Creative X-Fi
1024 MB DDRAM2 OCZ GOLD EDITION
ZALMAN HD160 HTPC CASE
CORE DUO 6400
σε WIN XP PRO με όλα τα updates καθώς και όλους τους καινούργιους drivers.

Οι αναλύσεις που υποστηρίζει η Samsung είναι
800Χ600
1024Χ768
1360Χ768 στα 60HZ μάξιμουμ.
Μιλάμε για VGA πάντα και βέβαια για χρήση με PC η μαμά samsung προτείνει την VGA θύρα.

O βιντεοπροβολέας μου HITACHI PJ-100 κλειδώνει άψογα με όλους τους τρόπους σύνδεσης και ιδιαίτερα στο DVI με την native ανάλυση του 1280X720 60hz.
Τι άλλο ρε παιδιά;

Δωσε την ιδια αναλυση και στην καρτα γραφικων (1366 χ 768).
Αν δεν μπρει η καρτα ναδωσει ακριβως την ιδια αναλυση , τοτε θες το powerstrip... δες στους οδηγους στη κατηγορια htpc για περισσοτερες λεπτομερειες.

1)Θάνο καλά κατάλαβες στον προβολέα όλα άψογα
2)Μόνο με bios δεν ασχολήθηκα Στέργιο αλλά τι υποπτεύεσαι και το λές..

Και να σκεφτείται ότι παρήγγειλα την Auzentech X-Meridian 7.1 από U.S. ως την πιο audiophile κάρτα ήχου που υπάρχει με σκοπό να φτιάξω ένα πολύ καλό HTPC ανεξαρτήτως κόστους και τραβιέμαι με την ρημάδα την τηλεόραση...
Δεν έπερνα καμιά LG που ρουφάνε τα πάντα...

Εχεις την ιδια αναλυση στη καρτα γραφικων με την τηλεοραση ?
Αω δεν μπορεις να δωσεις ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια αναλυση, χρησιμοποιησε το Powerstrip ή δωσε 720p.

Λοιπόν μετά νέα επικοινωνία με το service της Samsung στην Ν. Ιωνία ο αρμόδιος υπάλληλος που επιμελήθηκε την περίπτωση μου, μου τηλεφώνησε πως το πρόβλημα εντοπίζεται στο software της συσκευής και θα μου κλείσουν ραντεβού μόλις το παραλάβουν για αναβάθμιση.Θα επανέλθω μόλις έχω νέα.

Λοιπόν μετά νέα επικοινωνία με το service της Samsung στην Ν. Ιωνία ο αρμόδιος υπάλληλος που επιμελήθηκε την περίπτωση μου, μου τηλεφώνησε πως το πρόβλημα εντοπίζεται στο software της συσκευής και θα μου κλείσουν ραντεβού μόλις το παραλάβουν για αναβάθμιση.Θα επανέλθω μόλις έχω νέα.

Κάνα νέο απο την αναβάθμιση??
Και γενικότερα πως μπορούμε να δούμε αν υπάρχουν αναβαθμίσεις για Samsung.
Eυχαριστώ