Συνδεση Subwoofer

etien

AVClub Addicted Member
9 November 2007
1,565
Παιδια συγνωμη για την μαλλον αφελη ερωτηση, αλλα εχω χρονια τωρα ενα Roister subwoofer PB120, το οποιο οπως ολα(?) τα ηχεια του ειδους εχουν 2 εισοδους πηγης. Στο manual αναφερει οτι για πιο δυνατο ηχο πρεπει να συνδεσεται τη μια εξοδο της πηγης και με τις 2 εισοδους του ηχειου. Ολα καλα μεχρι εκει. Εαν ομως θελω, εχω την επιλογη να συνδεσω 2 πηγες, απο μια σε καθε εισοδο? Θα "παιζει" και με τις δυο πηγες ετσι συνδεδεμενο?
Ο λογος που ρωταω ειναι γιατι εχω ψηλα στη λιστα μου μια τηλεοραση 47Ζ3030dg της toshiba η οποια εχει εξοδο subwoofer.

Ευχαριστω.

Εχω μια τηλεοραση (εκπληκτικης ποιοτητας) JVC 32" crt με ενσωματομενο σεβαστων διαστασεων υπογουφερ, και εαν θελεις να το πιστεψεις ο ηχος εχει τεραστια διαφορα και ειναι παρα παρα παρα παρα πολυ πιο ευχαριστος απο οτιδηποτε αλλο εχω ακουσει σε οποιαδηποτε αλλη τν, ακομη και στις ειδησεις των καναλιων που λεει ο λογος. Τωρα που σκοπευω να την αποχωριστω θελω να εχω την ιδια αποδοση σε τηλεοπτικο προγραμμα. Για dvd εχω home theatre.

Tι εννοεις "αν κολλησει"? Αν ταιριαξει δηλαδη? Εαν ναι, δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με αυτο. Αυτο που θελω να ξερω ειναι εαν δεχεται "σημα" (ετσι το λενε?) το σαμπ και στα 2 του "βυσματα". Δηλαδη εαν γενικα μπορει να συνδεθει με 2 πηγες απο μια σε καθε εισοδο του.

ναι μπορει αλλα συνηθως η αριστερη εισοδος παιζει λιγο πιο δυνατα αλλα και για αυτο υπαρχει λυση

Thanks. Δεν πιστευω οτι θα χρειαζεται ιδιαιτερη ενισχυση για να "δεσει" με τα db μιας τηλεορασης.