Συνδεση τηλεορασης με av 5.1

djloud

New member
3 October 2011
14
καλημερα θα θελα τα φωτα σας για να συνδεσω την [h=1]LG M2380DF-PZ LCD LED 23'' TV-Monitor εισοδοι 2xHDMI 1xD-Sub 15 pin 1xΕίσοδος Component RGB 1xΕίσοδος Scart 1xAudio RCA (L/R) in εξοδοι 1xΈξοδος Optical 1xΕίσοδος ακουστικών ,με τον yamaha rx461 titan, εχω συνδεμενο το ps3 με hdmi (απο ps3 σε tv) για εικονα και optical (απο ps3 σε av) για ηχο και ενα απλο dvd με optical (στη θεση cd της optical θυρας)(και στη θεση cd με rca ) το εχω σαν cd mp3 player,θα ηθελα και για αυτα την γνωμη σας ειναι σωστα συνδεμενα?[/h][h=1][FONT=Verdana, 'Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][/h][h=1]
53253844.jpg
οι[/h]

Καλά τα έχεις.

Απλά για το cd δεν χρειάζεται και η αναλογική σύνδεση. Αρκεί η ψηφιακή σύνδεση (optical) που έχεις κάνει. Ετσι μπορείς να ακούς και τα cd σου και τα mp3 σου, και μάλιστα καλύτερα απ' ότι με την αναλογική σύνδεση μιας και το player που έχεις είναι απλό και λογικά θα έχει ενσωματωμένο κάποιο dac της σειράς......

Μπορείς να συνδέσεις το PS3 με HDMI στον ενισχυτή και απο τον ενισχυτή, πάλι με HDMI, να στέλνεις εικόνα στην TV. Έτσι θα ελευθερωθεί μια optical και να συνδέσεις σε αυτή την τηλεόραση.

στην optical που γραφει cd εχω υποτειθεται το dvd μου,το οποιο το χω και με rca τι λες να κανω?

Μπορείς να συνδέσεις το PS3 με HDMI στον ενισχυτή και απο τον ενισχυτή, πάλι με HDMI, να στέλνεις εικόνα στην TV. Έτσι θα ελευθερωθεί μια optical και να συνδέσεις σε αυτή την τηλεόραση.
θα χω ομως ηχο?

Ο ήχος του PS3 περνάει απο το HDMI με τις σωστές ρυθμίσεις και θα τον ακούς απο τον ενισχυτή (πολύ καλύτερα φαντάζομαι)

Set your TV to its "HDMI" display mode. Turn on the PS3. The PS3 logo will appear. Select "Yes" when asked if you want to output video and audio using HDMI. Select "Yes" when asked if you want to automatically switch to the optimal setting. The PS3 will show you the maximum possible resolution for your TV. Select "Yes" when asked if you want to accept this setting.

Η συνδεσμολογία που σου προτείνω:
connect.jpg

Το μόνο κακό, φαντάζομαι, ειναι οτι δεν θα μπορείς να ακους μουσική την ώρα που παίζεις στο PS3

στην optical που γραφει cd εχω υποτειθεται το dvd μου,το οποιο το χω και με rca τι λες να κανω?

Βρε συ θα με τρελάνεις; Στην optical αυτή δεν έχεις συνδέσει το cd; Ε, άφησέ το εκεί. Τα RCA δεν χρειάζονται, αφαίρεσέ τα. Οταν βλέπεις ταινία ή όταν θα ακούς μουσική, θα επιλέγεις την ψηφιακή είσοδο cd στον ενιχυτή σου.