D Donatello New member 29 December 2021 4 29 December 2021 #1 Καλησπέρα.πηρα μια 65 samsung qled και θέλω να τη συνδέσω με μια ηχομπαρα που αγόρασα. Πως θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα ήχου,αν τη συνδέσω μέσω hdmi,Bluetooth,η μέσω οπτικής ίνας?ευχαριστω
Καλησπέρα.πηρα μια 65 samsung qled και θέλω να τη συνδέσω με μια ηχομπαρα που αγόρασα. Πως θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα ήχου,αν τη συνδέσω μέσω hdmi,Bluetooth,η μέσω οπτικής ίνας?ευχαριστω
xavito Moderator Staff member 29 October 2008 9,407 29 December 2021 #2 Με HDMI μετά με οπτική και τελευταία με bt.
xavito Moderator Staff member 29 October 2008 9,407 29 December 2021 #4 Donatello said: Hdmi arc η κανονικό hdmi? Click to expand... Η προδιαγραφή του καλωδίου να είναι HDMI High speed. Θα συνδεθεί στην HDMI ARC/eARC της τηλεόρασης και της HDMI out της ηχόμπαρας. Reactions: cyclades
Donatello said: Hdmi arc η κανονικό hdmi? Click to expand... Η προδιαγραφή του καλωδίου να είναι HDMI High speed. Θα συνδεθεί στην HDMI ARC/eARC της τηλεόρασης και της HDMI out της ηχόμπαρας.
D Donatello New member 29 December 2021 4 30 December 2021 #5 xavito said: Η προδιαγραφή του καλωδίου να είναι HDMI High speed. Θα συνδεθεί στην HDMI ARC/eARC της τηλεόρασης και της HDMI out της ηχόμπαρας. Click to expand... Ευχαριστω πολύ
xavito said: Η προδιαγραφή του καλωδίου να είναι HDMI High speed. Θα συνδεθεί στην HDMI ARC/eARC της τηλεόρασης και της HDMI out της ηχόμπαρας. Click to expand... Ευχαριστω πολύ