Συνδεση του ενος ηχειου στον ενισχυτη

samiotis

New member
14 October 2012
5
Καλησπερα παιδια!
Εχω ενα παλιο συστημα με ενισχυτη και 2 ηχεια. Θελω να το βαλω σε ενα δωματιο που δεν υπαρχει πολυς χωρος, οποτε σκεφτηκα να βαλω μονο το ενα ηχειο γιατι ειναι και μεγαλουτσικα (σαν παλια που ειναι).
Υπαρχει κινδυνος να το καψω επειδη θα ειναι μονο του συνδεδεμενο ή δεν παιζει ρολο και θα παιρνει την ισχυ που θα επαιρνε κανονικα απο το καναλι του αν ηταν και τα 2 πανω??
Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Αμα έχει BALANCE ο ενισχυτής, γυρίστε το στο ηχείο που θέλετε και δεν νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα.

και θα ακούει μόνο το ένα κανάλι;

EDIT , αν έχει διακόπτη ΜΟΝΟ το γυρνάσει σ'αυτό

Καλησπερα παιδια!
Εχω ενα παλιο συστημα με ενισχυτη και 2 ηχεια. Θελω να το βαλω σε ενα δωματιο που δεν υπαρχει πολυς χωρος, οποτε σκεφτηκα να βαλω μονο το ενα ηχειο γιατι ειναι και μεγαλουτσικα (σαν παλια που ειναι).
Υπαρχει κινδυνος να το καψω επειδη θα ειναι μονο του συνδεδεμενο ή δεν παιζει ρολο και θα παιρνει την ισχυ που θα επαιρνε κανονικα απο το καναλι του αν ηταν και τα 2 πανω??
Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Το πρόβλημα πιθανόν,δεν θα είναι στο ηχείο, αλλά στον ενισχυτή που δεν θα "βλέπει" φορτίο
στην μία του έξοδο και ίσως κάποια στιγμή να παραδώσει διαμαρτυρόμενος το πνεύμα!

Ας μην αναφερθούμε και στο ότι θα ακούς την μισή μουσική πληροφορία...

Μπορείς να βρεις( αν φυσικά είναι οικονομικά εφικτό) ενα ζευγαράκι ηχεία σε προσιτή
τιμή να κάνεις σωστά την δουλειά σου και να απολαύσεις τις μουσικές σου προτιμήσεις.

μαλιστα.. σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!
Λεφτα δεν διαθετω για ηχεια (ειναι και 30ετιας το συστημα!..), οποτε θα δω τι θα κανω.. Ισως αναγκαστικα τα βαλω και τα δυο τελικα.