ΣΥΝΔΕΣΗ TV - AV HELP

lima

New member
18 July 2007
12
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ
TV:PANASONIC TH-37PV45
AV:YAMAHA RX-N600

ΣΤΟ MANUAL (http://www2.yamaha.co.jp/manual/pdf/av/english/re/RX-N600e.pdf)
ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ VIDEO IN ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ TV , ME TON HXΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ DVD KΑΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ TV ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ SCART?

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ?

ΤΗΧ

χμμμ....μία μέρα έχει περάσει και δεν σουχει απαντήσει κανένας!!!

μια απάντηση βρε παιδιά για τον φίλο μας???

Θα γίνω κακός τώρα ...

Το manual γράφει ακριβώς πως θα συνδέσεις τις συσκευές μεταξύ τους ...

Τώρα τα ερωτήματα 1) ναι μαζί με την εικόνα περνάει και ο ήχος σύμφωνα με το manual ( το manual είναι για το αμερικάνικο μοντέλο , φαντάζομαι έχεις το ευρωπαϊκό με τα scarts ) Αλλιώς σύμφωνα πάντα με το manual βάζεις και το audio in στην αντίστοιχη θέση ...
2) Δεν μας λες τι συσκευές έχεις DVD και αποκωδικοποιητή ( δλδ τι εξόδους έχουν; ) ... Εαν έχουν component έξοδο , και υπάρχει component είσοδος στον ενισχυτή , ναι συνδέονται !

Παρά όλα αυτά από ότι βλέπω ο ενισχυτής μπορεί να πάρει 3 πηγές (DVD,αποκωδικοποιητής,CD,LP,κλπ) και να προβάλει σε μία συσκευή (TV) ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ...ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ COMPONENT VIDEO (3ΠΛΟ), ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 3 COAXIAL ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΟΝΑ COAXIAL ENA 3PLO COMPONET?? ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ.

Απάντηση: Re: ΣΥΝΔΕΣΗ TV - AV HELP

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ...ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ COMPONENT VIDEO (3ΠΛΟ), ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 3 COAXIAL ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΟΝΑ COAXIAL ENA 3PLO COMPONET?? ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ.

όχι ...με τίποτα...τσάμπα προσπαθείς..πήγαινέ τα πίσω...θα πάρεις component καλώδιο...