ΣΥΝΔΕΣΗ TV ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

T22013

New member
29 January 2007
28
Ενδιαφέρομαι για μια LCD 40 που θα παίζει κυρίως επίγεια αναλογικά κανάλια και πολύ PC και ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Πείτε μου ρε παιδιά σας παρακαλώ, αυτό το χαρακτηριστικό που έχουν κάποια νέα μοντέλα (βλέπω SONY V5500, W5500 και SAMSUNG Β650) για σύνδεση με ΙΝΤΕΡΝΕΤ, τι σημαίνει ακριβώς?
Οτι μπορείς να συνδέεσαι στο δίκτυο χωρίς χρήση Η/Υ?
Αν ναι η συνδεση είναι περιορισμένη ή κανονική? ή τι άλλο συμβαίνει?
Αν θα έχω συνδεδεμένο Η/Υ να μη κοιτάω αυτό το χαρακτηριστικό?
Οποιος μπορεί ας με διαφωτίσει λίγο.
Επίσης για την χρήση που θέλω ποια TV προτείνετε εσείς? (όχι πάνω από 42¨) και με καλό value for money αν γίνεται γιατί δεν περισσεύουν τα ευρώ :-)

Οτι μπορείς να συνδέεσαι στο δίκτυο χωρίς χρήση Η/Υ?
Αν ναι η συνδεση είναι περιορισμένη ή κανονική? ή τι άλλο συμβαίνει?
Αν θα έχω συνδεδεμένο Η/Υ να μη κοιτάω αυτό το χαρακτηριστικό?
Οποιος μπορεί ας με διαφωτίσει λίγο.
:-)

Μπορείς να συνδεθείς και χωρίς την χρήση Η/Υ.
Η σύνδεση είναι όμως περιορισμένη και μόνο μπορείς να έχεις πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες.
Π.Χ. για την B650, το μόνο χαρακτηριστικό που αυτήν την στιγμή δουλεύει είναι ότι μπορείς να βλέπεις βιντεάκια μέσω Youtube.
Αν διαλέξεις άλλη χώρα και όχι Ελλάδα έχεις πρόσβαση και σε κάτι υπηρεσίες όπως News, weather και flickr.
Οι υπηρεσίες και οι δυνατότητες λογικά θα αυξηθούν με τον χρόνο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έχεις πλήρη πρόσβαση στο internet. Οπότε το βλέπεις σαν ένα απλό gadget χωρίς να έχει ουσιαστική χρησιμότητα...

Ευχαριστώ φίλε akisg. Ησουν κατατοπιστικός.
Την Β650 την έχεις εσύ? Αν ναι και αν την έχεις συνδέσει με PC, υπάρχει κανένα πρόβλημα όπως αυτά που αναφέρει ο GARRET σε κάποια post? η είναι όλα ΟΚ?

EDIT: ακυρο. Ειδα το νήμα που έχεις ανοίξει. SORRY.

Last edited:
Εγώ δουλεύω στα 1280x720 και μια χαρά ειναι. Εντάξει χάνεις λίγο από ποιότητα, αλλά σιγά το πράγμα.