Συνδεση tv με pc!(εικονα μια χαρα αλλα δεν μπορω να ακουσω τον ηχο :/ ) ΒΟΗΘΕΙΑΑ!

Karmatronick

New member
1 February 2009
3
Εχω ψαξει απειρα ποστς στο φορουμ αλλα ακομα δεν εχω βρει το καταλληλο για να με βοηθησει στο εξης προβλημα μου:

Εχω συνδεσει με καλωδιο VGA την καινουργια μου tv samsung LE37A556 με το pc μου.Η εικονα μου μια χαρα αλλα δεν εχω καθολου ηχο :/
Την συνδεση με το pc την εκανα μονο και μονο για να βλεπω καμια ταινιουλα στην "μεγαλη οθονη" αλλα χωρις ηχο εχω ξενερωσει ΠΑΝΤΕΛΩΣ :/
Αυτο που θελω ειναι να ακουω με τα ηχεια της τηλεορασης!ΓΙΝΕΤΑΙ;;Και αν ναι,πως;;
Σας λεω εξαρχης οτι εχω παρει το εξης καλωδιο για την συνδεση ηχου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750723 και επιθυμω καποια συνδεση με το συγκεκριμενο καλωδιο(για να μην ξανααγοραζω αλλα)

Και κατι ακομα:
Εχω συνδεσει στο pc μου τα Creative inspire T6100,υπαρχει περιπτωση να μπορουνε να συνδεθουνε απευθειας με την tv μου??

Αυτα ειναι τα βισματα της οθονης μου!

Attachments

• samsungle40a536t1rn7.gif
    samsungle40a536t1rn7.gif
    30.7 KB · Views: 54
  • samsungle40a536t2nt4.jpg
    samsungle40a536t2nt4.jpg
    90 KB · Views: 16
Ακριβώς δίπλα στο VGA θα βρεις ένα minijack 3,5mm που είναι η είσοδος ήχου που διαθέτει η τηλεόρασή σου για την συγκεκριμένη είσοδο εικόνας. Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά θα χρειαστεί να αγοράσεις καινούριο καλώδιο, δηλ. ένα στερεοφωνικό minijack σε στερεοφωνικό minijack, από την κάρτα ήχου σου στην εν λόγω υποδοχή της TV... -bye-

Ακριβώς δίπλα στο VGA θα βρεις ένα minijack 3,5mm που είναι η είσοδος ήχου που διαθέτει η τηλεόρασή σου για την συγκεκριμένη είσοδο εικόνας. Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά θα χρειαστεί να αγοράσεις καινούριο καλώδιο, δηλ. ένα στερεοφωνικό minijack σε στερεοφωνικό minijack, από την κάρτα ήχου σου στην εν λόγω υποδοχή της TV... -bye-

Δλδ με αυτο το καλωδιο που εχω παρει δεν κανω δουλεια;;Καλως...Θα παρω κ ενα τετοιο καλωδιο να δοκιμασω και θα στειλλω να σας πω τα αποτελεσματα -bye-

Επίσης για να συνδέσεις στην τηλεόραση τα ηχεία χρειάζεσαι ένα καλώδιο που να έιναι απο τη μια mini jack και απο την αλλη RCA ή έναν αντάπτορα που να μετατρέπει το minijack σε RCA και απλά ένα καλώδιο RCA-RCA στερεφωνικό. Όπως βλέπεις τις συνδέσεις της τηλεόρασης υπάρχει ένα σημείο που λέει "Audio out" και έχει 2 υποδοχές μια κόκκινη και μια άσπρη, αυτές είναι υποδοχές για καλώδιο RCA.

Παιδες χρειαζομαι τα φωτα σας....

Εχω ενα laptop HP PAVILION 666 1 ev To οποιο το συνδεσα χθες με την tv ειναι lcd με καλωδιο HDMI τα εχει ολα η tv χθες βραδυ ειχα εικονα αλλα δεν ειχα ηχο εκανα κατι βλακειες και τωρα δεν μπορω να το επαναφερω οπως μου το εβγαλε χθες βραδυ η θα μου πεταξη την επιφανεια στην μια οθονη και τα παραθυρα στην αλλη και το αντριστροφο...Τρεχει VISTA το μηχανημα και ειναι στα ελληνικα..Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε ...

Με εκτιμηση ΣΤΑΘΗΣ!

Re: ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ PC παρακαλω βοηθηστε με..

Παιδες χρειαζομαι τα φωτα σας....

Εχω ενα laptop HP PAVILION 666 1 ev To οποιο το συνδεσα χθες με την tv ειναι lcd με καλωδιο HDMI τα εχει ολα η tv χθες βραδυ ειχα εικονα αλλα δεν ειχα ηχο εκανα κατι βλακειες και τωρα δεν μπορω να το επαναφερω οπως μου το εβγαλε χθες βραδυ η θα μου πεταξη την επιφανεια στην μια οθονη και τα παραθυρα στην αλλη και το αντριστροφο...Τρεχει VISTA το μηχανημα και ειναι στα ελληνικα..Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε ...

Με εκτιμηση ΣΤΑΘΗΣ!

Φίλε μου αν και δεν έχω Vista στο pc μου σε ενός φίλου κάποια στιγμή που ήθελε να το συνδέσει με προβολεα του άλλαξα κάποιες ρυθμισεις στην οθόνη και έψαξε για εξωτερική οθόνη και δούλεψε μια χαρά. Ψαχούλεψε το λιγάκι...

και γω το ιδιο προβλημα εχω...μολις παρελαβα την τι βου λα μου...samsung 40 656...την συνδεσα με το λαπτοπ με καλωδιο απο hdmi σε hdmi.....ειχα εικονα αλλα οχι ηχο...εχετε καμοια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Παιδιά ψάξτε λίγο στο Bios, αν είναι ενεργοποιημένη η ψηφιακή έξοδος ήχου.Εγώ δεν αποκλείω να είναι @#$%#@ των Vista σε σχέση με την κάρτα ήχου αλλά εδώ και αρκετό καιρό (αφού με δυσκόλεψε αρκετά... )παίρνω εικόνα και ήχο κανονικά από το καλώδιο HDMI. (Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά εγώ έχω απενεργοποιήσει οτιδήποτε αναλογικό στον υπολογιστή μου σε επίπεδο drivers και έχω αφήσει μόνο ότι έχει να κάνει με ψηφιακό ήχο)