ΣΥΝΔΕΣΗ ΤV ΜΕ PC

Βισμα οθονης?Δηλαδη?
Αν η καρτα γραφικων σου εχει εξοδο dvi θες εναν ανταπτορα dvi->hdmi και καλωδιο hdmi-hdmi ή απευθειας καλωδιο dvi->hdmi.....
Παντως εγω με lcd lg37lc3r πηρα τηνκαλυτερη εικονα συνδεοντας με καλωδιο vga-vga....(h tv ειχε εισοδο vga...)

VGA TO VGA και θα δειχνει μια χαρα.Το εχω κανει εγω.

Εγω παλι παιδια συνεδεσα το λαπτοπ με την full hd sony 42"w2000 μεσω vga-vga (μιας κ το λαπτοπ δεν ειχε dvi) με αποτελεσμα να βλεπω στο μισο περιπου καδρο της TV περιπου στις 26'!! Υποθετω πως η εισοδος PC της tv δεν υποστηριζει παραπανω αναλυση..Καμια ιδεα;

Εγώ πάλι σύνδεσα την 42''W2000 με VGA, με το ίδιο πρόβλημα.
Λύθηκε με ρυθμίσεις ανάλυσης και ρυθμού ανανέωσης πλαισίων απο το
μενού της κάρτας γραφικών.

Εαν δωσεις χαμηλότερη αναλυση απο αυτη του πανελ της TV στις ρυθμησεις εικόνας βαλτε zoom για να πιασει ολη την οθονη. Το σημα της VGA επειδη ειναι αναλογικο φτάνει και σε αναλυσεις μεγαλύτερες του 1080p. Απο εκει και περα ειναι θεμα τι σημα μπορει να δεχθει η TV

Ρε παιδιά θέλω και γω να συνδέσω το pc με την R86 μου... Η GPU έχει 2 dvi.

Δλδ θα έπαιρνα καλύτερη εικόνα αν το συνέδεα με vga????

Πόσο έχει ένα dvi - hdmi καλό 5μετρο καλώδιο? (όταν λέω καλό εννοώ average... Δλδ όχι το πιό φτηνό... To δευτερο φτηνότερο :silly: )

Φαντάζομαι ότι από την είσοδο HDMI θα πάρετε την καλύτερη ποιότητα,
βέβαια το ιδανικό θα ήταν να μπορούσατε να κάνετε μια συγκριτική δοκιμή
ανάμεσα στην VGA και την HDMI. Η DVI δεν παρέχει σήμα ήχου, πως θα το
λύσετε αυτό?

Βασικά και κάτι άσχετο (να μην ανοίγω τσάμπα θέμα)..

Την motherboard με τον ενισχυτή είναι καλύτερα να τον συνδέσω με οπτική ή με ομοαξωνικό?
θα χρειαστώ 5μετρο καλώδιο... Υπερισχύει η οπτική του ομοαξωνικού σε ποιότητα? Αξίζει τα έξτρα λεφτά το καλώδιο?

Έιναι καθαρά προσωπική προτίμηση. Από θεωρητικής άποψης με το ομοαξονικό
γλιτώνεις 2 επιπλέον μετατροπές σήματος (ψηφιακό-οπτικό και ξανά οπτικό-
ψηφιακό). Αν γίνεται να εκφράσει και κάποιος άλλος την αποψή του για
πληρέστερη κάλυψη του θέματος ή ανταλλαγή απόψεων.

Νομίζω ότι το οπτικό είναι καλύτερο απ'το coaxial όταν είναι μεγάλη η απόσταση (πάνω από 15 μέτρα καλωδίου)...

Απάντηση: Re: ΣΥΝΔΕΣΗ ΤV ΜΕ PC

Νομίζω ότι το οπτικό είναι καλύτερο απ'το coaxial όταν είναι μεγάλη η απόσταση (πάνω από 15 μέτρα καλωδίου)...

Πολύ σωστά -bye-