Συνδεση υπολογιστη με ενισχυτη **κιθαρας**!!!

3daysgraceole

New member
13 January 2009
16
Καλημερα σε ολη την παρεα...και μπαινω κατευθειαν στο ψητο!:violent-smiley-030:
Εχω εναν ενισχυτη marshal 15αρη και επειδη χρειαζομαι ηχεια για το λαπτοπ μου σκεφτηκα μηπως μπορουσα να χρησιμοποιησω τον αρκετα δυνατο ηχο που προσφερει ο ενισχυτης....ρωτοντας μου ειπαν οτι γινεται...το θεμα ομως ειναι το πως??!?!!τι καλωδιο πρεπει να χρησιμοποιησω...βασικα ειναι προφανες για μενα γιατι εχει μονο 3 υποδοχες που χρειαζονται ιδιο καλοδιο...και απο αυτες μονο μια ειναι εισοδου...αλλα πως λεγεται το χοντρο αυτο καλωδιο????και που θα το βρω(βασικη μου πηγη το e-shop-ειναι κοντα)...θα το εχει???και τελος...θα ακουγεται ομορφος ηχος???ευχαριστω προκαταβολικα...

Θα πας σε ένα ηλεκτρονικάδικο και θα παρεις ένα καλώδιο με μικρά καρφάκια στέρεο, γιά να παρεις από το λαπτοπ.
Μετά θα αγοράσεις έναν αντάπτορα από θηλυκό μικρό καρφί σε αρσενικό μεγάλο καρφί που να μετατρέπει επίσης το στέρεο σε μονοφωνικό.
Το μεγάλο καρφί θα το βάλεις στο μάρσαλ. Μόνο επειδή θα έχεις έξοδο από line χαμήλωσε πολύ την έξοδο από το λαπ τοπ.

Σημειωτέον, θα ακούς μονοφωνικά.
Δυνατά μεν, αλλά μονοφωνικά.
Εννοείται θα κατεβάσεις στο ελάχιστο την ένταση του overdrive γιατί αλλιώς θα ακούσεις παραμόρφωση.
Αν ο μάρσαλ έχει line in θα το βάλεις εκεί.

παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ...αλλα που θα βρω ηλεκτροτετοιο!!!δηλ. τιποτα ετοιμο δεν υπαρχει ετσι...??και κατι αλλο JL σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα αν τα παρω αυτα ...τι θα τα κανω μετα???πως θα τα βαλω σε καλωδιο????supersonic μεγαλο καρφι το ζηταω???βοηθεια παιδια...χρειαζομαι αλγορυθμο...θα πας εκει και θα παρεις αυτο και τετοια...:p...

Ωραία, θα πας στο Ράδιο-Κατουμά και θα του πεις:

"Θέλω ένα καλώδιο από στερεοφωνικό καρφί 3,5mm σε μονοφωνικό καρφί 6,3mm."

:p

αυτος εισαι!!!χεχεχε...τωρα καταλαβα για τι μαγαζι μιλαμε...σοβαρα δεν ειχα καταλαβει...εχω ενα κοντα!σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια για το χρονο σας...!!να ειστε καλα:party:

μικρό καρφί είναι το 3.5άρι και μεγάλο το 6.3

είτε το ένα πεις είτε το άλλο ένα σωστό μαγαζί πρέπει να ξέρει...

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
χρειαζομαι αλγοριθμο λεει!!!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
καταπληκτικο χιουμορ ο τυπος!!!!!!μπραβο!!!!!παντως ο ηχος δεν θα ειναι κ πολυ καλος.καλυτερος απο τα ηχειακια αλλα μην περιμενεις κ πολλα.