Συνδεσμολογία δικάναλου ενισχυτή - ps3 slim - tv

almin

New member
28 April 2016
21
Ο δικάναλος έχει 2 optical, 2 coaxial.

Το ps3 slim έχει 1 optical, 1 hdmi, 1av multiout. (θα χρησιμοποιηθεί ως ένα ιδιοτυπο media player για ταινιες και cd μουσικής)
Πασπαρτού συνδέεται με usb και ενας εξωτερικός σκληρός για μουσική και ταινίες, είτε στο ps3 είτε κατευθείαν στον ενισχυτή.

Η tv με hdmi, optical.

Ποιο είναι το βέλτιστο?
to ps3 me hdmi στην Tv και αυτή με τη σειρα της με οπτική στον δικάναλο?
Υπάρχει κάτι καλύτερο από θέμα ήχου? (coaxial?..)

ευχαριστώ
 
Ο δικάναλος έχει οπτική ή ομοαξονική είσοδο; Δηλαδή έχει ντακ; Αν έχει, hdmi στην τηλεόραση και ομοαξονική στον ενισχυτή. Αν δεν έχει, τότε hdmi στην τηλεόραση και av out (αναλογική) στον ενισχυτή.
 
Ο δικάναλος έχει 2 οπτικές και 2 coaxial
RN602-silver-rear.jpg

Η tv πίσω είναι έτσι:
Sony-W756.png


Τόσο χάλια είναι η οπτική?
 
Έτσι όπως είναι η TV πας σε PS3 με hdmi σε TV και από TV με optical σε ενισχυτή για τον ήχο όταν βλέπεις ταινίες. Όταν ακούς μόνο μουσική με την TV κλειστή τότε optical από PS3 στον ενισχυτή.
 
sony_kdl-55w805c_4.jpg


Οπότε από tv δεν μπορώ να στείλω ομοαξονικό για ήχο στον ενισχυτή, σωστά?
Αυτό το πάνελ πάνω από το Scart με τα χρωματιστά είναι για εικόνα ή και για ήχο?
 
Τα χρωματιστά είναι αναλογικά εικόνας και ήχου. Γιατί κολλάς με το ομοαξονικό; Νομίζεις ότι θα ακούσεις διαφορές; Τέλος πάντων αφού έχεις οπτική έξοδο και στην tv και στο ps αυτά θα χρησιμοποιηθούν και θα είσαι μια χαρά.
 
Όμορφα,ευχαριστώ.

Προτείνετε κάποια συγκεκριμένη οπτική? (Είδα κάποιες συστάσεις για wireworld,qed καθώς και για bluejeans
ή παραείναι τραβηγμένα ως τιμές σε σχε´ση με ποιότητα και λοιπές λύσεις της αγοράς?
Διάβασα ότι δεν πρέπει να ναι πάνω από 1-1.5μ. μήκος, ισχύει?
 
Όμορφα,ευχαριστώ.

Προτείνετε κάποια συγκεκριμένη οπτική? (Είδα κάποιες συστάσεις για wireworld,qed καθώς και για bluejeans
ή παραείναι τραβηγμένα ως τιμές σε σχε´ση με ποιότητα και λοιπές λύσεις της αγοράς?
Διάβασα ότι δεν πρέπει να ναι πάνω από 1-1.5μ. μήκος, ισχύει?
http://www.e-shop.gr/cablexpert-cc-opt-2m-toslink-optical-cable-2m-p-PER.584051 και κανεις την δουλεια σου.