ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ 2 SUBWOOFER???

andreas_a

Senior Member
24 November 2009
393
Αθήνα
Θα ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους αν γίνεται να συνδέσεις 2 subwoofers σε ενισχυτή με μία έξοδο για sub???
Αν υπάρχει δυνατότητα για κάτι τέτοιο πώς μπορεί να υλοποιηθεί???
Διάβασα σε κάποιο forum ότι μπορεί να γίνει μέσω ενός "Y" καλωδίου.
ισχύει???

Πραγματι μπορεις να το κανεις με ενα ανταπτορα Υ. Επισης μπορεις να συνδεσεις απο την εξοδο του ενισχυτη το ενα σαμπ και απο αυτο το σαμπ να δωσεις και στο δευτερο. Αν και καμια απο τις δυο μεθοδους προσωπικα δεν θα ακολουθουσα, νομιζω οτι η δευτερη μεθοδος ειναι λιγοτερο αποτελεσματικη απο την πρωτη.

Παιδια ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντηση.
Αν και υπάρχει μια διχογνωμία όσον αφορά το ένα ή τα δυο σαμπ στο link που αναφέρει ο κύριος kblachos, εννοώ αν είναι καλύτερα η όχι η τοποθέτηση των 2.

Απάντηση: Re: ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ 2 SUBWOOFER???

Παιδια ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντηση.
Αν και υπάρχει μια διχογνωμία όσον αφορά το ένα ή τα δυο σαμπ στο link που αναφέρει ο κύριος kblachos, εννοώ αν είναι καλύτερα η όχι η τοποθέτηση των 2.

Για μενα καλυτερα 1 εκτος και αν εχεις μηχανηματα τυπου velodyne sms1 (Subwoofer Management) για σωστο ελεγχο τους.

Βασικά ένα έχω κι εγω ( earthquake supernova mkiv 10 ), απλα σκεφτόμουν αν γίνεται και πως θα ήταν με ένα δευτερο σαμπ.
Ο χώρος μου βέβαια είναι αρκετούτσικος (καθαρα 50τ.μ.)...γι'αυτο και η σκέψη του δεύτερου σαμπ.
έσεις mr rebelos προτεινεται να μείνω στο ένα...και αν τυχον για περισσότερο μπάσο να πάω σε ένα μέγαλύτερο ας πούμε...earthquake supernova mkv 15???

Το σαμπ που εχεις το ειχα και εγω. Νομιζω οτι ειναι αρκετο το ενα. Αν ομως νομιζεις οτι δεν σου ειναι αρκετο, για μενα χιλιες φορες να παρεις το μεγαλο παρα να παρεις αλλο ενα μικρο.