Συνδεσμολογία και πολικότητα στα ηχεία

Να πω την αλήθεια, πολλές φορές αναρωτιέμαι τι προσπαθούμε να πετύχουμε με τα πανάκριβα μηχανήματα όταν στο αυτοκίνητο πχ με ένα φτηνό ή μέσο συστηματάκι, λόγω κλειστής καμπίνας, ο ήχος είναι εντυπωσιακά άμεσος και αναλυτικός και μουσικός. Όπως ακούω κλασική μουσική στο αυτοκίνητο και μάλιστα από το ραδιόφωνο, δεν έχω ακούσει αλλού. Πώς να νικήσεις τα δωμάτια, τις επιφάνειες, να ελέγξεις τις ανακλάσεις κλπ.
Με ακουστικά και ένα ευτελές ipod έχεις συγκλονιστικότερα αποτελέσματα- αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς.

Μα γιαυτο λεμε οτι ο χωρος ειναι το 50% απο αυτο που ακουμε...

Re: Απάντηση: Συνδεσμολογία και πολικότητα στα ηχεία

Αν βρεθεί στο δρόμο σας κανένα CAIRN FOG V2 ή V3,απλά πάρτε το χωρίς επιφυλάξεις.Οτι πιό μουσικό κυκλοφορεί μέχρι τα 1500 μην πώ 2000.Το 24/96 μου άρεσε καλύτερα απο το 24/192.

Δυό προβλήματα.Η εταιρεία έκλεισε και το δεύτερο είναι πολύ περίεργα απο άποψη εργονομίας και λειτουργικότητας.Και πάλι άν το βρείτε σε καλή τιμή-κατάσταση πάρτε το...
Δεν νομίζω να έκλεισε:
http://www.icairn.fr/
Και μόλις πριν ένα μήνα ο αντιπρόσωπος έκανε νέες παραλαβές.

Re: Απάντηση: Συνδεσμολογία και πολικότητα στα ηχεία

Αν βρεθεί στο δρόμο σας κανένα CAIRN FOG V2 ή V3,απλά πάρτε το χωρίς επιφυλάξεις.Οτι πιό μουσικό κυκλοφορεί μέχρι τα 1500 μην πώ 2000.Το 24/96 μου άρεσε καλύτερα απο το 24/192.

Δυό προβλήματα.Η εταιρεία έκλεισε και το δεύτερο είναι πολύ περίεργα απο άποψη εργονομίας και λειτουργικότητας.Και πάλι άν το βρείτε σε καλή τιμή-κατάσταση πάρτε το...
Ο ενισχυτής στο δεύτερο σύστημα είναι ο παλιός cairn 4808t2.Πώς το έχουν καταφέρει αυτό.Ναί μεν μέλια,ζάχαρες κ.λ.π.,αλλά από την άλλη και ταχύτητα καί δυναμικά.Εντάξει από οδήγηση δεν...αλλά μάλλον γίνομαι υπερβολικός γιά τέτοια κατηγορία τιμής.Και κάτι off topic.Οταν αφαιρέσεις το καπάκι....ιδού η έρημος Σαχάρα.Η αλήθεια είναι πως όλα τα ενισχυτικά που κατά καιρούς μού έχουν κάνει κλικ,αδειανά ντιπ είναι από μέσα.Νομίζω πρέπει να το κοιτάξω άμεσα σε ειδικό επιστήμονα :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνδεσμολογία και πολικότητα στα ηχεία

Δεν νομίζω να έκλεισε:
http://www.icairn.fr/
Και μόλις πριν ένα μήνα ο αντιπρόσωπος έκανε νέες παραλαβές.

Προφανώς κάποια εταιρική μεταβολή έγινε.Το προηγούμενο site CAIRN EZO είναι παρατημένο...

Χαίρομαι,γιατί μου άρεσε ο ήχος των μηχανημάτων τους.Νομίζω,ότι είναι απο τους φυσικότερους στα λεφτά τους.Επομένως μένει η λειτουργικότητα τους μόνο σαν θέμα.

Σε σχέση με τον φίλο που μιλάει για έρημο Σαχάρα εντός.Ολα τα μηχανήματά τους έχουν πολύ καλές τροφοδοσίες.Ειδικά τα cdp νομίζεις,ότι είναι μικροί τελικοί...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνδεσμολογία και πολικότητα στα ηχεία

Προφανώς κάποια εταιρική μεταβολή έγινε.Το προηγούμενο site CAIRN EZO είναι παρατημένο...

Χαίρομαι,γιατί μου άρεσε ο ήχος των μηχανημάτων τους.Νομίζω,ότι είναι απο τους φυσικότερους στα λεφτά τους.Επομένως μένει η λειτουργικότητα τους μόνο σαν θέμα.

Σε σχέση με τον φίλο που μιλάει για έρημο Σαχάρα εντός.Ολα τα μηχανήματά τους έχουν πολύ καλές τροφοδοσίες.Ειδικά τα cdp νομίζεις,ότι είναι μικροί τελικοί...
Kαμμία αντίρρηση.Αλλωστε ο περί ού ο λόγος είναι dual mono.Απλά εννοούσα,ότι έχουν πολύ μινιμαλιστικό κύκλωμα.Σωστά κατ' εμέ.