Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εμπορίας προϊόντων Ψηφιακής λήψης

Η ΕΕΤΤ δεν παίρνει τις αποφάσεις την ημέρα που κάνει και τις ακροάσεις. Επίσης οι αποφάσεις δημοσιεύονται στο site της, για όποιον ενδιαφέρεται...

Η ΕΕΤΤ δεν παίρνει τις αποφάσεις την ημέρα που κάνει και τις ακροάσεις. Επίσης οι αποφάσεις δημοσιεύονται στο site της, για όποιον ενδιαφέρεται...

Ακριβώς έτσι είναι…

Μόνο που στην διαδικασία μαζί με τον Αργύρη (ως περιοδικό), υπήρχε και ένας συνδρομητής που έθεσε κι αυτός το αίτημα του, έγινε δεκτό και το δικό του αίτημα; Για να επανεξεταστεί αργότερα και να βγει η τελική απόφαση…

Αφού τα ξέρεις ρε νίκο τόσο καλά όλα, γράψτα στο περιοδικό σου να αρχίσει το πάρτι. Εγώ πάντως πληροφορία σε εσένα δεν δίνω.

Γι αυτό το θέμα νομίζω ότι σου απάντησε ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού μέσα στη συνέλευση της 12/07 (αφού του την είχες κάνει, μια `η δυο μέρες πριν την συνέλευση της 12/07), όταν όλη η διαδικασία ήταν προ τετελεσμένων γεγονότων και στην ακρόαση της ΕΕΤΤ, μπορούσες να πας μόνο εσύ και ο συνδρομητής που κατήγγειλε τη νόβα στην ΕΕΤΤ…

Τώρα σε έποιασα να λες και ψέματα...Ο ΔΣ είπε ότι τέτοιες αποφασείς παίρνει μόνο η διοίκηση και όχι η σύνταξη. Όσο για τα υπόλοιπα συνέβη ακριβώς το αντίθετο, εγώ ενημέρωσα τις εταιρίες και το περιοδικό σας για την εξέλιξη του αιτήματος του Digital TV και όχι το περιοδικό σας εμένα. Επίσης, το Digital TV έχει γράψει επανελημένα ότι αντιτείθεται στο πάντρεμα κάρτας - δέκτη και έκανε και σχετικό αφιέρωμα για αυτό. Δώσε μου έστω και μία αναφορά στο περιοδικό σας, που να λέει κάτι τέτοιο και τότε μιλάμε για κοινό αγώνα. Εγώ ξέρεις τι βλέπω; ότι προσπαθείς να επωφεληθείς από την υπόθεση, χωρίς να συμμετέχεις, βάζωντας πλάτη τα μέλη του avcub. Αλλά τα τα παραμύθια να πας αλλού να τα πουλήσεις.
Τέλος, για να μην κουράζω, δεν είχα σκοπό να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες, αλλά εδώ προσπαθεί να γίνει το άσπρο - μαύρο.

Last edited:
Κύριοι, το ζήτημα ήδη έκλεισε ένα 3ήμερο αντιπαραθέσεων χωρίς απο ότι φαίνεται να υπάρχει αποτέλεσμα.
Τα δε γραπτά σας παρέμειναν αναλλοίωτα και δεν διεγράφησαν ώς άσχετα με το θέμα, έπειτα απο εντελώς προσωπική μου απόφαση.
Επειδή όμως φαίνεται οτι μπορεί εύκολα να εκτραχυνθεί η κατάσταση αφού οι αντεγκλήσεις ενθεν κακείθεν συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, θα σας παρακαλέσω αν έχετε την καλωσύνη, να μην χρησιμοποιήσετε άλλο το forum για "εμπορικές" κόντρες...

Σας διαβεβαιώ δε, οτι αυτό είναι το τελευταίο που θα ενδιέφερε τους υπόλοιπους συμφορουμίτες μας ...

Για αυτά υπάρχουν και τα pm και τα τηλέφωνα, τα οποία και είμαι σίγουρος οτι γνωρίζετε !

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση

Φίλιππος

Κύριοι, το ζήτημα ήδη έκλεισε ένα 3ήμερο αντιπαραθέσεων χωρίς απο ότι φαίνεται να υπάρχει αποτέλεσμα.
Τα δε γραπτά σας παρέμειναν αναλλοίωτα και δεν διεγράφησαν ώς άσχετα με το θέμα, έπειτα απο εντελώς προσωπική μου απόφαση.
Επειδή όμως φαίνεται οτι μπορεί εύκολα να εκτραχυνθεί η κατάσταση αφού οι αντεγκλήσεις ενθεν κακείθεν συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, θα σας παρακαλέσω αν έχετε την καλωσύνη, να μην χρησιμοποιήσετε άλλο το forum για "εμπορικές" κόντρες...

Σας διαβεβαιώ δε, οτι αυτό είναι το τελευταίο που θα ενδιέφερε τους υπόλοιπους συμφορουμίτες μας ...

Για αυτά υπάρχουν και τα pm και τα τηλέφωνα, τα οποία και είμαι σίγουρος οτι γνωρίζετε !

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση

Φίλιππος

Δεν χρησιμοποίησα το φόρουμ για εμπορικές κόντες ή λόγους. Αντιτείθομαι όμως όταν κάποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το φόρουμ και εμένα για τους εμπορικούς του σκοπούς.

Αντιτείθομαι όμως όταν κάποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το φόρουμ και εμένα για τους εμπορικούς του σκοπούς.

Για αυτές τις αντιπαραθέσεις όμως Αργύρη θα σε παρακαλέσω να ξεκαθαριστούν ιδιωτικά και όχι δημόσια μέσω του forum.
Τα ίδια ασφαλώς ισχύουν και για το Νικόλα !

Ως forum, είμαστε ευτυχείς που και τα δύο έντυπα που αφορούν τα Δορυφορικά δρώμενα, συμμετέχουν εδώ και ενημερώνουν τα μέλη μας. Και αυτό ισχύει εξίσου και ισόποσα και για τα δύο έντυπα.
Οτιδήποτε περαν αυτού, εκφράζεται σε λάθος περιβάλλον, εξ ου και η παράκλησή μου για χρήση pm και επίλυση σε προσωπικό επίπεδο και μόνον....

Είμαι πολύ χαλαρός, έχω κάνει τις βουτιές μου στη Θάλασσα και δεν έχω καμία όρεξη να αντιπαρατίθεμαι με τον Αργύρη… Απλά ο Αργύρης κάνει ένα τραγικό λάθος, του έθεσα ένα ερώτημα, δεν θέλει να το απαντήσει, ας μην το απαντήσει… Εκείνος όμως μπέρδεψε τα περιοδικά στην διαδικασία και άρχισαν οι προστριβές… Καλά θα κάνει να μην με μπερδεύει με την διαδικασία των δυο περιοδικών γιατί δεν είμαι ούτε ιδιοκτήτης (όπως είναι εκείνος), ούτε διευθυντής για να μπορώ να προασπίζομαι τα συμφέροντα του άλλου περιοδικού (όταν θίγεται) και δεν έχω και την εξουσιοδότηση…

Επίσης στο AVClub όταν θέτονται ερωτήματα, εξετάζεται πρώτα η ιδιότητα του (εάν τυγχάνει να είναι γνωστή), δηλαδή εάν είναι κάποιος «μανάβης» του απαντάμε και αν δεν είναι δεν του απαντάμε…

Για μένα τέτοιου είδους ζητήματα που αφορούν όλους μας δεν πρέπει να μένουν μυστικά, από εκεί και περά ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα…

Δεν θα ξανατριβώ…

O διαχειριστης ευγενικα και κομψα εκανε καποιες επισημανσεις,ελπιζω να γινουν σεβαστες και ασχολουμαστε με την ουσια και οχι τις επαγγελματικες αντιδικιες.Να ειστε σιγουροι ,οτι θα το εκτιμισουν ολοι

Μετά από πρόσκληση της ομάδας πρωτοβουλίας για την δημιουργία Συλλόγου Επιχειρήσεων του χώρου μας, έγινε συγκέντρωση την Δευτέρα 12 Ιουλίου στις 8 μ.μ. σε χώρο του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι.
Στη συγκέντρωση διαπιστωθεί και πάλι, η ανάγκη ίδρυσης ενός Συλλογικού Οργάνου που θα μας αντιπροσωπεύει και ακολούθως οι συγκεντρωθέντες επεξεργάστηκαν σχέδιο καταστατικού, το οποίο και ενέκριναν και υπέγραψαν ως Ιδρυτικά μέλη, μαζί με το Πρακτικό Ίδρυσης. Στη συνέχεια εξελέγη μια προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή (προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο), με αποστολή να φροντίσει για την νομιμοποίηση του Σωματείου και να συγκαλέσει την Α' Γενική Συνέλευση, η οποία και θα εκλέξει το Διοικητικό Συμβούλιο και να χειριστεί τις τρέχουσες υποθέσεις του νέου Σωματείου ως τότε. Το καταστατικό, το Πρακτικό Ίδρυσης, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και η αίτηση έγγραφης, βρίσκονται στην προσωρινή ιστοσελίδα του Συνδέσμου: sedel.satnet.gr (χωρίς www).
Στην ίδια σελίδα θα υπάρχουν και τα νέα του Συνδέσμου. Το e-mail της γραμματείας του συνδέσμου, στο όποιο πρέπει να στέλνονται και οι αιτήσεις εγγραφής είναι: [email protected]
Το e-mail του Διοικητικού Συμβουλίου του συνδέσμου είναι: [email protected] (το παραλαμβάνουν όλα τα μέλη του Δ.Σ.)
Επειδή όλοι καταλαβαίνουμε την ανάγκη ο σύνδεσμός μας να είναι δυνατός παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμπληρώσουν και αποστείλουν την αίτηση εγγραφής. Το τέλος έγγραφης καθορίστηκε στα 20 ευρώ. Ο τρόπος καταβολής θα οριστεί αργότερα από την Διοικούσα επιτροπή.
Για την καλύτερη πληροφόρηση όλων των επιχειρήσεων του χώρου παρακαλείσθε να προωθήσετε το παρόν μήνυμα.

Με εκτίμηση
Η προσωρινή Διοικ. Επιτροπή