Η ΕΕΤΤ δεν παίρνει τις αποφάσεις την ημέρα που κάνει και τις ακροάσεις. Επίσης οι αποφάσεις δημοσιεύονται στο site της, για όποιον ενδιαφέρεται...
Γι αυτό το θέμα νομίζω ότι σου απάντησε ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού μέσα στη συνέλευση της 12/07 (αφού του την είχες κάνει, μια `η δυο μέρες πριν την συνέλευση της 12/07), όταν όλη η διαδικασία ήταν προ τετελεσμένων γεγονότων και στην ακρόαση της ΕΕΤΤ, μπορούσες να πας μόνο εσύ και ο συνδρομητής που κατήγγειλε τη νόβα στην ΕΕΤΤ…
Κύριοι, το ζήτημα ήδη έκλεισε ένα 3ήμερο αντιπαραθέσεων χωρίς απο ότι φαίνεται να υπάρχει αποτέλεσμα.
Τα δε γραπτά σας παρέμειναν αναλλοίωτα και δεν διεγράφησαν ώς άσχετα με το θέμα, έπειτα απο εντελώς προσωπική μου απόφαση.
Επειδή όμως φαίνεται οτι μπορεί εύκολα να εκτραχυνθεί η κατάσταση αφού οι αντεγκλήσεις ενθεν κακείθεν συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, θα σας παρακαλέσω αν έχετε την καλωσύνη, να μην χρησιμοποιήσετε άλλο το forum για "εμπορικές" κόντρες...
Σας διαβεβαιώ δε, οτι αυτό είναι το τελευταίο που θα ενδιέφερε τους υπόλοιπους συμφορουμίτες μας ...
Για αυτά υπάρχουν και τα pm και τα τηλέφωνα, τα οποία και είμαι σίγουρος οτι γνωρίζετε !
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση
Φίλιππος
Αντιτείθομαι όμως όταν κάποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το φόρουμ και εμένα για τους εμπορικούς του σκοπούς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.