Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εμπορίας προϊόντων Ψηφιακής λήψης

Το μετέφερα και εδώ, γιατί εδώ είναι το σχετικό θέμα…

Ποια αφορούσαν την πλευρά του καταγγελλόμενου συνδρομητή-περιοδικού και ποια την νεοσυσταθείσα ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ για την δημιουργία του "Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εμπορίας προϊόντων Ψηφιακής λήψης";

Εσύ τι καταλαβαίνεις από όλα αυτά?

[FONT=&quot]Αργύρη, εσύ ήσουν [/FONT] στην ακροαματική διαδικασία της ΕΕΤΤ, εσύ πρέπει να απαντήσεις και να δώσεις πιο εκτενέστερες πληροφορίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες στα μέλη του ΑV Club…
Διαφορετικά θα περιμένουμε την σχετική ανακοίνωση της ΕΕΤΤ

Το μετέφερα και εδώ, γιατί εδώ είναι το σχετικό θέμα…

Αλήθεια, ποια ακριβώς αιτήματα έγιναν δεκτά από την ΕΕΤΤ και θα εξεταστούν τον Σεπτέμβριο;

Ποια αφορούσαν την πλευρά του καταγγελλόμενου συνδρομητή-περιοδικού και ποια την νεοσυσταθείσα ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ για την δημιουργία του "Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εμπορίας προϊόντων Ψηφιακής λήψης";

Είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει όλο το κόσμο του AVClub…

Τα ερωτήματα είναι σαφή και απλά ζητούν περισσότερη ενημέρωση για την διαδικασία, η οποία μπορεί να φάνει χρήσιμη σε οποιαδήποτε μέλος του avclub και με την ιδιότητα του καταναλωτή-συνδρομητή

[FONT=&quot]Αργύρη, εσύ ήσουν [/FONT] στην ακροαματική διαδικασία της ΕΕΤΤ, εσύ πρέπει να απαντήσεις και να δώσεις πιο εκτενέστερες πληροφορίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες στα μέλη του ΑV Club…
Διαφορετικά θα περιμένουμε την σχετική ανακοίνωση της ΕΕΤΤ

Λίγο offtopic. SatZapper, αν και πολλά από τα post σου είναι ενδιαφέροντα, αυτός ο συνεχής τονισμός με bold γίνεται λίγο κουραστικός αλλά και εκνευριστικός. Ο επιτονισμός μπορεί να γίνει με τον τρόπο γραφής, δε χρειάζονται τα bold.

Συγγνώμη για το off topic.

Επί της ουσίας, νομίζω ο σύνδεσμος δεν ήταν άμεσα στην υπόθεση. Στην υπόθεση ήταν ο Αργύρης Νομικός και ένας ακόμη. Δε νομίζω να έβγαλε πόρισμα η επιτροπή για το ποια θέματα έγιναν δεκτά. Το θέμα ήταν ένα, το πάντρεμα, η επιτροπή απ' ότι κατάλαβα άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις και των δύο μερών και εκκρεμεί η απόφαση.

edit: Απ' όσο ξέρω η γραμμή της Nova ήταν πως το πάντρεμα είναι απαραίτητο για την ασφάλεια της υπηρεσίας της, αρχικά ισχυρίστηκε πως αν θες μπορείς να έχεις και άλλο δέκτη που να υποστηρίζει irdeto secure silicon αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε πως δεν υπάρχουν τέτοιες επιλογές (δεν αναφέρθηκε το CI+ module). Ο Αργύρης προσπάθησε να αποδείξει πως το πάντρεμα δεν είναι απαραίτητο για την ασφάλεια, όσο υπάρχουν αρκετοί συνδρομητές σκέτης κάρτας, ενώ και με τα νέα μέτρα anti-cs η προστασία της υπηρεσίας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Last edited:
Ευχαριστώ για την κατατοπιστική απάντηση, θα περίμενα και από τον Αργύρη κάτι περισσότερο…Έγινε δηλαδη δεκτό το αίτημα του παντρέματος για να εξεταστεί απο την ΕΕΤΤ, μια και το θέμα αφόρα την αγορά και κατ επέκταση και τους καταναλωτές…
Εμένα θα με ενδιέφερε επίσης να μάθω αν έγινε δεκτό και κάποιο αίτημα μεμονωμένου συνδρομητή για να εξεταστεί το ζήτημα από την ΕΕΤΤ, περί της άρνησης παροχής υπηρεσιών με σκέτη συνδρομητική κάρτα σε δέκτη της ελεύθερης αγοράς από την πλευρά της Νόβα…

Απάντηση: Re: Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εμπορίας προϊόντων Ψηφιακής λήψης

περί της άρνησης παροχής υπηρεσιών με σκέτη συνδρομητική κάρτα σε δέκτη της ελεύθερης αγοράς από την πλευρά της Νόβα…
Νικολα εδω εχεις δικιο, θα αναμενουμε απαντηση.-bye-

Ευχαριστώ για την κατατοπιστική απάντηση, θα περίμενα και από τον Αργύρη κάτι περισσότερο…Έγινε δηλαδη δεκτό το αίτημα του παντρέματος για να εξεταστεί απο την ΕΕΤΤ, μια και το θέμα αφόρα την αγορά και κατ επέκταση και τους καταναλωτές…
Εμένα θα με ενδιέφερε επίσης να μάθω αν έγινε δεκτό και κάποιο αίτημα μεμονωμένου συνδρομητή για να εξεταστεί το ζήτημα από την ΕΕΤΤ, περί της άρνησης παροχής υπηρεσιών με σκέτη συνδρομητική κάρτα σε δέκτη της ελεύθερης αγοράς από την πλευρά της Νόβα…

Κοίταξε νίκο, έχω αναφέρει σε όλα τα μέλη του avclub ότι όταν μπορέσω να μιλήσω θα το κάνω. Η επιμονή σου να δώσω απαντήσεις εδώ και τώρα, μάλλον έχει να κάνει με άλλα δικά σου συμφέροντα, παρά με του φόρουμ. Παρά όλα αυτά από ότι βλέπεις απαντήσεις... αιωρούνται!-bye-

Δεκ κατάλαβα γιατί αυτή η ερώτηση ενάγει συμφέρον, όταν έχει να κάνει με θέματα συνδρομητών!!!

Αφού δεν θέλεις να μας ενημερώσεις (για τους δικούς σου λόγους και χωρίς καθόλου συμφέρον!!!!), υπάρχει και η ΕΕΤΤ που θα βγάλει το επόμενο διάστημα το αντίστοιχο ενημερωτικό της διαδικασίας ακρόασης και θα μάθουμε από εκεί…

OK, μπορεί το περιοδικό σου να ενημερωθεί από την ΕΕΤΤ. Τα μέλη του avclub θα ενημερωθούν από εδώ...

Ως μέλος του avclub, ζήτω να μας ενημερώσεις, γιατί δεν ενδιαφέρει μόνο εμένα, ενδιαφέρει όλο τον κόσμο του avclub. Από εκεί και πέρα δικαίωμα σου να μην απαντήσεις, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση μυστικοπάθεια από την πλευρά σου… Όταν απαντώντας θα μπορούσες να βοηθήσεις κόσμο, γιατί στην περίπτωση αυτή ο αγώνας είναι κοινός και όχι εκμεταλλεύσιμος…

Ως μέλος του avclub, ζήτω να μας ενημερώσεις, γιατί δεν ενδιαφέρει μόνο εμένα, ενδιαφέρει όλο τον κόσμο του avclub. Από εκεί και πέρα δικαίωμα σου να μην απαντήσεις, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση μυστικοπάθεια από την πλευρά σου… Όταν απαντώντας θα μπορούσες να βοηθήσεις κόσμο, γιατί στην περίπτωση αυτή ο αγώνας είναι κοινός και όχι εκμεταλλεύσιμος…
Τα είπαμε... αν μιλήσω θα κάνω κακό σε όλους (και στον κοινό αγώνα που αναφέρεις), για αυτό ως μέλος του του avclub... να περιμένεις!, ως συντάκτης (που αυτό σε καίει αυτή τη στιγμή), να μην ασχοληθείς με το θέμα... ούτε εσύ, ούτε το μέσο που δουλεύεις. Δεν έχεις την άδειά μου. Είμαι ξεκάθαρος???

Last edited:
ο αγώνας είναι κοινός και όχι εκμεταλλεύσιμος…
Σε πρόταση προς το περιοδικό σου για κοινό αγώνα, πήρα απάντηση του τύπου "προχώρα εσύ και βλέπουμε". Αυτό ακριβώς κάνουμε, εμείς προχωράμε και εσείς... βλέπετε!-bye-

Χαίρομαι που έχεις γίνει ξεκάθαρος και γιατί δεν θέλεις να απαντήσεις τώρα… Περιμένω το ρεπορτάζ σου…, ο αγώνας είναι κοινός!

Συμφωνώ και εγώ ότι πρέπει να παραμείνουμε σ` αυτό, μια και το ερώτημα είναι σαφές και θα περιμένει απάντηση, όποτε και αν δοθεί…

αν έγινε δεκτό και κάποιο αίτημα μεμονωμένου συνδρομητή για να εξεταστεί το ζήτημα από την ΕΕΤΤ, περί της άρνησης παροχής υπηρεσιών με σκέτη συνδρομητική κάρτα σε δέκτη της ελεύθερης αγοράς από την πλευρά της Νόβα…

Σε πρόταση προς το περιοδικό σου για κοινό αγώνα, πήρα απάντηση του τύπου "προχώρα εσύ και βλέπουμε". Αυτό ακριβώς κάνουμε, εμείς προχωράμε και εσείς... βλέπετε!-bye-

Γι αυτό το θέμα νομίζω ότι σου απάντησε ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού μέσα στη συνέλευση της 12/07 (αφού του την είχες κάνει, μια `η δυο μέρες πριν την συνέλευση της 12/07), όταν όλη η διαδικασία ήταν προ τετελεσμένων γεγονότων και στην ακρόαση της ΕΕΤΤ, μπορούσες να πας μόνο εσύ και ο συνδρομητής που κατήγγειλε τη νόβα στην ΕΕΤΤ…

Οι ενδοεπαγγελματικες διαφορες καλο ειναι να παραμενουν εκτος avclub.

Φυσικά και να κλείσουν, αλλά άλλος τις άνοιξε…

Μπορειται και με π.μ να συνεχισετε την συνομιλια σας.
Εδω νομιζω οτι αυτο που ενδιαφερει ειναι η γενικη εικονα και οχι οι ανταλλαγες προσωπικων -επαγγελματικων αντεγκλισεων.Δεν νομιζω οτι βοηθατε τον διαχειριστη με αυτο τον τροπο

Για να έχουμε γενική εικόνα, δεν πρέπει να πάρουμε μια απάντηση στο ερώτημα:

αν έγινε δεκτό και κάποιο αίτημα μεμονωμένου συνδρομητή για να εξεταστεί το ζήτημα από την ΕΕΤΤ, περί της άρνησης παροχής υπηρεσιών με σκέτη συνδρομητική κάρτα σε δέκτη της ελεύθερης αγοράς από την πλευρά της Νόβα…

Νομιζω οτι επ αυτου η πιο αρμοδια ειναι ΕΕΤΤ να απαντησει,και θα ειναι η πιο υπευθυνη απαντηση.Εκτος αν καποιος εδω μεσα ειναι μελος της ΕΕΤΤ ,οποτε θα μας διευκολυνει