Συνδιαχειριστής στην κατηγορία Δορυφορικά

Καλή επιτυχία Larry.Ευτυχώς που πρόλαβα και ήπιαμε δυό καφέδες μαζί οπότε ...έχω άκρη.:slapface:
Θα συντονίζεις και τούς δορυφόρους στο διάστημα δηλαδή????:music-smiley-005: Οχι τίποτα άλλο ,αλλά θά πρέπει να σε ´κεράσω´πιό ακριβό πληκτρολόγιο.:flipout:

:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Μπράβο βρε Larry, αντε και ... Πρόεδρος!! Γιατι όχι, η μισή Ελλάδα προέδρους έχει..... Καλή επιτυχία!!

ΑΜΑΝ! Έχει κανένα εξάμηνο που το τριγυρίζει το θέμα της δορυφορικής ο Νανό. Τώρα, μ' εσένα εδώ, πάει, δεν τη γλυτώνω!! :damnyou:

ANNA said:
ΑΜΑΝ! Έχει κανένα εξάμηνο που το τριγυρίζει το θέμα της δορυφορικής ο Νανό. Τώρα, μ' εσένα εδώ, πάει, δεν τη γλυτώνω!! :damnyou:

Τι ? Δεν έχει πιάτο ο Γιάννης? Απαράδεχτο.:slapface: ¨Άννα γρήγορα να του πάρεις ένα σετάκι προλαβαίνεις τα μαγαζιά μέχρι το μεσημέρι . Μην ξεχνάς ότι είναι και αυτά μέσα στις συζυγικές σου υποχρεώσεις πλέον.

ο Γιαννης ηταν σε δίλημμα αν θα πρεπει να αγορασει δορυφορικο εξοπλισμο ή να αλλαξει αυτοκινητο η Αννα mazda MX5 Miata

αποφασισε τελικα να επενδυσει σε δορυφορικο εξοπλισμο

Μπραβο Γιαννη αρε πως φαινονται η αντρες που.....ΧΡΑΑΑΤΣ την γατα

Απάντηση: Καλή επιτυχία!...

Larry, να σου ευχηθώ κι εγώ σιδεροκέφαλος, σε μια κατηγορία που ο Αλέξανδρος έχει θέσει τον πήχυ σε πολύ υψηλά επίπεδα βοηθώντας τους απανταχού «ασχετούληδες» περί δορυφορικών όπως η αφεντιά μου!