Nop.Στο προνομιακό πακέτο δεν υπάρχει όριο για το streaming μουσικής, δηλαδή ναι ακούς όσο θες. Τα 80mb ειναι για χρηση internet.
Παραδοξως φαίνεται να εχεις δικιο.
Πλην ομως στο watchdog βλέπω να μειώνονται δραματικα τα mb οσο ακούω στο δρόμο...
και εμένα θυμίστε μου να επιστρέψω στην κοσμοτε... χαχα
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα για Σποτιφαϊ... υπάρχει τρόπος να μας βγάλει στο σερτσ αποτελέσματα απο δισκογραφικές εταιρίες;
Σε βιογραφικό μουσικού που έβλεπα είχε link εταιρίας (της enja συγκεκριμένα) και μου έβγαλε όλες τις δουλειές της εν λόγω εταιρίας... όταν όμως κάνω σερτσ ξεχωριστό πχ ECM δεν βγάζει τπτ... ούτε την εντζα εδώ που τα λέμε...
θα το δοκιμάσω στις 12/5 που λήγει ο προηγούμενος λογαριασμός.
Αν είναι έτσι με 4.06 + φπα να έχεις απεριόριστο streaming μιλάμε για το bargain του αιώνα.
με 0.135 euro τη μέρα ακούς ό,τι θες όπου θες.......
φίλε sfortis αν όντως επαληθευτείς και μας άνοιξες τα μάτια θύμησέ μου να κεράσω μπύρες όταν κατέβω αθήνα !
και εμένα θυμίστε μου να επιστρέψω στην κοσμοτε... χαχα
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα για Σποτιφαϊ... υπάρχει τρόπος να μας βγάλει στο σερτσ αποτελέσματα απο δισκογραφικές εταιρίες;
Σε βιογραφικό μουσικού που έβλεπα είχε link εταιρίας (της enja συγκεκριμένα) και μου έβγαλε όλες τις δουλειές της εν λόγω εταιρίας... όταν όμως κάνω σερτσ ξεχωριστό πχ ECM δεν βγάζει τπτ... ούτε την εντζα εδώ που τα λέμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.