ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ DISEQC KAI ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ

george k.

Senior Member
14 April 2008
379
Σε πρώτη φάση θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι στον dm800 μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα και σταθερό κάτοπτρο και κινητό.
Άν γίνεται αυτό (με δεδομένο ότι βρίσκομαι Ρόδο) θα ήθελα τις απόψεις σας για μέγεθος πιάτου και επιλογή μοτέρ diseqc 1.2. Φαντάζομαι ότι όσο πιο μεγάλο το πιάτο τόσο καλύτερη λήψη, αλλά και μεγαλύτερος ο κίνδυνος να "ξεφύγει" το μοτέρ; Προσανατολιζόμουν προς κάτοπτρο 1.4μ.
Όποιος επιθυμεί ας καταθέσει την άποψη του και να μου υποδείξη κάποιο καλό μοτέρ.

Σε πρώτη φάση θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι στον dm800 μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα και σταθερό κάτοπτρο και κινητό.
Άν γίνεται αυτό (με δεδομένο ότι βρίσκομαι Ρόδο) θα ήθελα τις απόψεις σας για μέγεθος πιάτου και επιλογή μοτέρ diseqc 1.2. Φαντάζομαι ότι όσο πιο μεγάλο το πιάτο τόσο καλύτερη λήψη, αλλά και μεγαλύτερος ο κίνδυνος να "ξεφύγει" το μοτέρ; Προσανατολιζόμουν προς κάτοπτρο 1.4μ.
Όποιος επιθυμεί ας καταθέσει την άποψη του και να μου υποδείξη κάποιο καλό μοτέρ.

http://69.46.27.82/~alsatoff/enter/...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

http://www.globostb.com/?cmd=select&subcmd=1201735773808298

Darkmotor

Attachments

• dark%2520motor.jpg
    dark%2520motor.jpg
    36.4 KB · Views: 22
  • PA220053.JPG
    PA220053.JPG
    44.2 KB · Views: 22
  • PA240065.JPG
    PA240065.JPG
    34.4 KB · Views: 21
  • PA240070.JPG
    PA240070.JPG
    32.5 KB · Views: 25
Ωραίος!
Να υποθέσω ότι η απάντηση στα ερωτήματα μου για το αν είναι συμβατό με dm800 και αν ο dm800 μπορεί να παίζει παράλληλα και κινητό και σταθερό πιάτο είναι καταφατική;
Επιπλέον να προσθέσω ότι ξεκίνησα με ένα multibeam πιάτο της neco. Αυτό μπορεί να πάρει μοτέρ αν το αφήσω με 1 lnb; (για να αποφύγω την αγορά καινούριου-δε με καλύπτει στους δορυφόρους που θέλω να βγάλω)

Απάντηση: Re: ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ DISEQC KAI ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ

..και αν ο dm800 μπορεί να παίζει παράλληλα και κινητό και σταθερό πιάτο είναι καταφατική;
Ναι, μπορεί.
Επιπλέον να προσθέσω ότι ξεκίνησα με ένα multibeam πιάτο της neco. Αυτό μπορεί να πάρει μοτέρ αν το αφήσω με 1 lnb; (για να αποφύγω την αγορά καινούριου-δε με καλύπτει στους δορυφόρους που θέλω να βγάλω)
Λογικά μπορεί. Το πιάτο κάθεται πάνω στον μηχανισμό, όπως θα καθόταν πάνω σε ένα σωλήνα.

Συμφωνω με τον AlexT απλως θα ηθελα να αναφερω οτι υπαρχει μια ασυμβατοτητα των DM και σιγουρα του 500 που εχω με ολα τα μοτερ αυτου του ειδους.Ειτε λεγεται moteck,metronic,stab κτλ.Με τον 800 δεν ξερω να σου πω.Καποιος που τον εχει καλο θα ηταν να μας ελεγε.