- 25 July 2007
- 70
Στο θέμα 'Σχόλια για την έκθεση High End του Μονάχου 2010' που έκλεισε, έθεσα μια ερώτηση στον nbullamatsis (ποστ 13),
με αφορμή τοποθέτηση του, που -στην ουσία- δεν μου απαντήθηκε.
Συμπεραίνω, επειδή ανακάτεψε λάδια και φωτιές, ότι δεν κατάλαβε ότι με αφορμή αυτό που ανέφερε
''Πιστευω για να προσφέρεις ενα τετοιο σετ σε αυτά τα χρηματα δεν χρειαζεται μόνο να παιζει μουσική,
πρεπει να συνδιαζεται και από αλλα πραγματα'', εγώ ρώτησα γενικά.
Από την απάντηση του φαντάζομαι …ότι φαντάστηκε, ότι ήθελα να πάρω το μέρος των παιδιών
(που σημειωτέον δεν έχω δει και δεν έχω ακούσει ακόμα τα μηχανηματα τους) ή δεν ξέρω τι άλλο.
Την ερώτηση λοιπόν την θέτω και εδώ -προς όλους- ώστε να απαντήσει εκτός από τον nbullamatsis και ο κάθε ένας που θέλει.
(προσωπικά ξέρω τα κριτήρια του πως ψωνίζει η πλειοψηφία των αγοραστών. και αν με ρωτήσετε θα σας τα πω.)
Η ερώτηση λοιπόν που κάνω και είναι βασισμένη πάνω στο ποστ του nbullamatsis στο προαναφερθέν θέμα που έκλεισε, είναι:
Τι άλλα πράγματα πρέπει να συνδυάζει ένα μηχάνημα εκτός από του να παίζει μουσική;
και ποιό είναι το σπουδαιότερο;
------------------------------------------------------------
μερικές διευκρινήσεις τώρα και πάντα για το θέμα που έκλεισε.
1. Προς τον αγαπητό DIPIE (ποστ 15) που έχω να τον δω -ουσιαστικά- χρόνια. (όχι ένα γειά στην έκθεση. και όχι πάντα.)
Διονύση, άφησε τα μέλη να εκφράζονται όπως νοιώθουν άνετα…
Εξ άλλου αυτή την γλώσσα (δικέ μου, δικέ σου, κ.λπ.) -αν χρειασθεί- μπορώ να τη μιλήσω καλύτερα από τον καθένα.
Επίσης, όπως είπα και σε άλλο θέμα, το Κος με μεγαλώνει. (όπως πάχαινε τον Χατζιδάκι το η. :smile:)
Καλύτερα το Μιχάλης σκέτο ή το Μ.Φ.
2.nbullamatsis 14.
Δεν ειναι ο κύριος που εμπορευεται τα μηχανηματα των παιδιων και τους δινει demo για τις εκθέσεις?
Δεν εμπορεύομαι -τουλάχιστον προς το παρόν- τα μηχανήματα των παιδιών.
Δεν ξέρω τι θα πράξω στο μέλλον. Αν φυσικά μου το ζητήσουν τα παιδιά.
Αν το πράξω, αφού μου το ζητήσουν, θα το πράξω βασικά για τα παιδιά και όχι για 'μένα.
Μηχανήματα -για να διευκολύνω- δεν έχω -μέχρι στιγμής- αρνηθεί σε κανέναν.
Κυριε Φουαση σας αποκάλεσα ''δικέ μου'' γιατι δεν γνωρίζει ο κόσμος ποιος εισαστε.
Παρακαλω σημειωστε τη ιδιοτητα σας, χωρίς να εχω πραγματικά τιποτα μαζί σας
Για το Κε απήντησα. (δεν το θέλω!)
Για τα υπόλοιπα, ειλικρινά δεν θέλω να έχω ιδιαίτερη μεταχείριση.*
Θα έλεγα, ούτε καν ισονομία. Μου φθάνουν τα επιχειρήματα μου για να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε.
(όχι μόνο εδώ. δηλ. σε αυτό το φόρουμ)
*για αυτόν ακριβώς τον λόγο -για να υπάρχει ελεύθερη/άνετη επικοινωνία με τα μέλη, να μην κομπλάρουν δηλ. στις απαντήσεις τους. Κε τάδε, Κε δείνα, κ.λπ.- ίσως δεν θα έπρεπε να αναγράφεται η ιδιότητα των αντιπροσώπων όπως ζητάτε.
Εξ άλλου, αυτοί που εσείς ονομάζετε κακούς εμπόρους, πιστεύω ότι φαίνονται/διακρίνονται.
Από την άλλη πάλι, ίσως να είναι καλύτερα για εμάς τους αντιπροσώπους να αναγράφουμε την ιδιότητα μας.
γιατί μας δίνετε το δικαίωμα, αντίστοιχα, να ζητάμε να μάθουμε τα στοιχεία και το επάγγελμα αυτού με τον οποίον συνομιλούμε.
(προσωπικά έχω συναντήσει πολλούς αεριτζήδες ή επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών να κάνουν κριτική π.χ. του τι είναι και τι όχι ακριβό.)
Εσείς όμως, και βασικά οι διαχειριστές του φόρουμ, πιστεύω ότι ξέρετε καλύτερα.
-----------------------------------------------------------------------------
Μιχάλης Φ. MF Audio. High End audio components representation.
με αφορμή τοποθέτηση του, που -στην ουσία- δεν μου απαντήθηκε.
Συμπεραίνω, επειδή ανακάτεψε λάδια και φωτιές, ότι δεν κατάλαβε ότι με αφορμή αυτό που ανέφερε
''Πιστευω για να προσφέρεις ενα τετοιο σετ σε αυτά τα χρηματα δεν χρειαζεται μόνο να παιζει μουσική,
πρεπει να συνδιαζεται και από αλλα πραγματα'', εγώ ρώτησα γενικά.
Από την απάντηση του φαντάζομαι …ότι φαντάστηκε, ότι ήθελα να πάρω το μέρος των παιδιών
(που σημειωτέον δεν έχω δει και δεν έχω ακούσει ακόμα τα μηχανηματα τους) ή δεν ξέρω τι άλλο.
Την ερώτηση λοιπόν την θέτω και εδώ -προς όλους- ώστε να απαντήσει εκτός από τον nbullamatsis και ο κάθε ένας που θέλει.
(προσωπικά ξέρω τα κριτήρια του πως ψωνίζει η πλειοψηφία των αγοραστών. και αν με ρωτήσετε θα σας τα πω.)
Η ερώτηση λοιπόν που κάνω και είναι βασισμένη πάνω στο ποστ του nbullamatsis στο προαναφερθέν θέμα που έκλεισε, είναι:
Τι άλλα πράγματα πρέπει να συνδυάζει ένα μηχάνημα εκτός από του να παίζει μουσική;
και ποιό είναι το σπουδαιότερο;
------------------------------------------------------------
μερικές διευκρινήσεις τώρα και πάντα για το θέμα που έκλεισε.
1. Προς τον αγαπητό DIPIE (ποστ 15) που έχω να τον δω -ουσιαστικά- χρόνια. (όχι ένα γειά στην έκθεση. και όχι πάντα.)
Διονύση, άφησε τα μέλη να εκφράζονται όπως νοιώθουν άνετα…
Εξ άλλου αυτή την γλώσσα (δικέ μου, δικέ σου, κ.λπ.) -αν χρειασθεί- μπορώ να τη μιλήσω καλύτερα από τον καθένα.
Επίσης, όπως είπα και σε άλλο θέμα, το Κος με μεγαλώνει. (όπως πάχαινε τον Χατζιδάκι το η. :smile:)
Καλύτερα το Μιχάλης σκέτο ή το Μ.Φ.
2.nbullamatsis 14.
Δεν ειναι ο κύριος που εμπορευεται τα μηχανηματα των παιδιων και τους δινει demo για τις εκθέσεις?
Δεν εμπορεύομαι -τουλάχιστον προς το παρόν- τα μηχανήματα των παιδιών.
Δεν ξέρω τι θα πράξω στο μέλλον. Αν φυσικά μου το ζητήσουν τα παιδιά.
Αν το πράξω, αφού μου το ζητήσουν, θα το πράξω βασικά για τα παιδιά και όχι για 'μένα.
Μηχανήματα -για να διευκολύνω- δεν έχω -μέχρι στιγμής- αρνηθεί σε κανέναν.
Κυριε Φουαση σας αποκάλεσα ''δικέ μου'' γιατι δεν γνωρίζει ο κόσμος ποιος εισαστε.
Παρακαλω σημειωστε τη ιδιοτητα σας, χωρίς να εχω πραγματικά τιποτα μαζί σας
Για το Κε απήντησα. (δεν το θέλω!)
Για τα υπόλοιπα, ειλικρινά δεν θέλω να έχω ιδιαίτερη μεταχείριση.*
Θα έλεγα, ούτε καν ισονομία. Μου φθάνουν τα επιχειρήματα μου για να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε.
(όχι μόνο εδώ. δηλ. σε αυτό το φόρουμ)
*για αυτόν ακριβώς τον λόγο -για να υπάρχει ελεύθερη/άνετη επικοινωνία με τα μέλη, να μην κομπλάρουν δηλ. στις απαντήσεις τους. Κε τάδε, Κε δείνα, κ.λπ.- ίσως δεν θα έπρεπε να αναγράφεται η ιδιότητα των αντιπροσώπων όπως ζητάτε.
Εξ άλλου, αυτοί που εσείς ονομάζετε κακούς εμπόρους, πιστεύω ότι φαίνονται/διακρίνονται.
Από την άλλη πάλι, ίσως να είναι καλύτερα για εμάς τους αντιπροσώπους να αναγράφουμε την ιδιότητα μας.
γιατί μας δίνετε το δικαίωμα, αντίστοιχα, να ζητάμε να μάθουμε τα στοιχεία και το επάγγελμα αυτού με τον οποίον συνομιλούμε.
(προσωπικά έχω συναντήσει πολλούς αεριτζήδες ή επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών να κάνουν κριτική π.χ. του τι είναι και τι όχι ακριβό.)
Εσείς όμως, και βασικά οι διαχειριστές του φόρουμ, πιστεύω ότι ξέρετε καλύτερα.
-----------------------------------------------------------------------------
Μιχάλης Φ. MF Audio. High End audio components representation.
Last edited: