Συνεχείς διακοπές σύνδεσης...Πρόβλημα...

BadCarma

Senior Member
16 May 2008
333
Παιδιά από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος του AV Club αντιμετωπίζω πρόβλημα στη σύνδεσή μου (αν θυμάμαι καλά το είχα αναφέρει ξανά).

Σε πολλές περιπτώσεις κόβεται η σύνδεση και μέχρι να περάσουν 2-3 λεπτά δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα του AV Club. Μου συμβαίνει ακόμα και την ώρα που ανοίγω ένα topic αλλά βλέπω μόνο κάποιες απαντήσεις πάνω-πάνω και μετά κολλάει.

Τελευταία όμως έγινε πολύ εκνευριστικό γιατί μου κολλάει 7 στις 10 φορές που πάνω να ανοίξω το site ή κάποιο topic.

Και μου τυχαίνει και στον υπολογιστή του σπιτιού (Windows 7-Mozilla Firefox) αλλά και στου γραφείου (Windows Vista-Mozilla Firefox).

Με κανένα άλλο site/forum δεν έχω πρόβλημα.

Μπορεί να με βοηθήσει κανένας?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

εγώ συχνά πυκνά παίρνω αναφορά από τον Ντινο....στην οθόνη

attachment.php

Attachments

• database.jpg
    database.jpg
    45.7 KB · Views: 205
Ακόμη και ο server είναι μηχάνημα.
Κάθε χρήστης καταναλώνει κάποια resources από τον server.
Πολλές φορές (συνήθως τα μεσημέρια) έχουμε κοντά στους 1000 ενεργούς χρήστες οι οποίοι μπορεί να έχουν ανοιχτά 2-3 ή και περισσότερα tabs στον browser τους.

Σκεφτείτε λοιπόν ότι αυτά τα resources έχουν κάποια πεπερασμένα όρια τα οποία όταν τα ξεπερνάμε δημιουργείται κάποιο πρόβλημα. :)

Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και ελπίζουμε ότι σύντομα δεν θα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. -bye-

To έχω αναφέρει προ πολλού και έχω εκφράσει προθυμία οικονομικής συμμετοχής σε τυχόν αναβάθμιση hardware ή bandwidth...
Με τις λίγες γνώσεις που εχω θεωρώ οτι επιβάλλεται.

Eχετε αυτες τις μερες (και σημερα) δυσκολια να μπειτε η να περιηγηθειτε στο site ?

Με conn-x όντως πάει σφαίρα...

Δημήτρη δες εδώ, φαίνεται ότι κάνουν κάποιες εργασίες...

Απάντηση: Συνεχείς διακοπές ... πρόβλημα.

Άμ μέ 20 % ανεργία τί περιμένατε ??

Ώπ, μπερδεύτηκα..:D
Καί μέ on πάει σφαίρα..

Μολις επικοινωνησα με forthnet,και απαντησαν οτι ειναι προβλημα του avclub και οχι δικο τους ,το που διατιθεται το upload.

Δημητρη και εγω το θεωρω λογικο αυτο που λες,αλλα το ερωτημα ειναι διπλο
Α>γιατι εχουμε προβλημα μονο εμεις με την forthnet και δεν εχουν με connex?{αρα φταει η forthnet}
B> γιατι εμεις που εχουμε fοrthnet,δεν εχουμε προβλημα με αλλα site και μπαινουμε κανονικα,εκτος απο το avclub που σερνομαστε?{μηπως φταιμε εμεις? το avclub δηλαδη}