Συνεχές πάγωμα εικόνας μετά τις 9 το βράδυ

Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση για ένα παράξενο (?) πράγμα που παρατήρησα.
Κάθε Σάββατο κοιτώντας το http://www.liveonsat.com/ βλέπω ότι τα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος στο NTV/ Turksat είναι FTA. (Συγκεκριμένα αναφέρονται ως FTA(Encrypt) πράγμα που δεν γνωρίζω να το ερμηνεύσω περισσότερο.)
Στο πρόβλημά μας τώρα. Ενώ μέχρι ~ στις 9 ´το βράδυ βλέπεις κανονικά το παιχνίδι μετά τις 9 με 9,30 η εικόνα ΠΑΝΤΑ παγώνει. Κάθε βδομάδα το ίδιο.Όλο το χειμώνα.
Έχει κανένας καμιά ιδέα/εξήγηση ?

Σίμος

οταν δειχνει ποδοσφαιρο το καναλι δεν εινε παντα ελευθερο μερικες φορες σε καποιους αγωνες υπαρχει κωδικοποιηση

Παραθέτω screenshot για να συνεχισθεί ο διάλογος .
Εδώ φαίνεται οτι Real - Levante 21.00 είναι encoded σε BISS πλην όμως δεξιά όπου φαίνονται όλα τα κανάλια που δείχνουν το παιχνίδι το NTV είναι σε κόκκινο χρώμα που σημαίνει Free to Air. Είναι προφανές (?) οτι το BISS το θεωρούν FTA.

Σίμος

Attachments

• 2008-05-18_160536.jpg
    2008-05-18_160536.jpg
    88 KB · Views: 19
Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω για τις έως τώρα απαντήσεις. Επειδή πιστεύω οτι είναι ενα θέμα που (λογικά) ενδιαφέρει αρκετό κόσμο (ΤΖΑΜΠΑ Primera division είναι όπως και να το κάνουμε) θα ήθελα ΠΡΩΤΟΥ πάμε σε λύσεις τύπου CAM κτλ να εξαντλήσουμε το θέμα.
Θα μπορούσε πχ να είναι πρόβλημα ΔΙΚΟ μου. Υπάρχει λοιπόν άλλος που έχει το ίδιο πρόβλημα ?

Σίμος

παίδες καλό θα είναι να μην γράφουμε φόρα παρτίδα για καταστάσεις που δεν είναι νόμιμες....

για αυτό το λόγο υπάρχουν και τα πμ....

παίδες καλό θα είναι να μην γράφουμε φόρα παρτίδα για καταστάσεις που δεν είναι νόμιμες....

για αυτό το λόγο υπάρχουν και τα πμ....

Μα γι' αυτό και ξεκίνησα το topic. ΔΕΝ θέλω να γίνει οποιαδήποτε τέτοια αναφορά και εγώ.

Ευχαριστώ
Σίμος

Απάντηση: Re: Συνεχές πάγωμα εικόνας μετά τις 9 το βράδυ

Είναι προφανές (?) οτι το BISS το θεωρούν FTA.

Σίμος
Το κανάλι εκπέμπει γενικώς FTA. Σε επιλεγμένες αθλητικές μεταδόσεις κωδικοποιείται σε BISS.
To σύστημα BISS είναι σε αρκετές μεταδόσεις στον Τurksat παραβιασμένο και παρακολουθείται με εμου και μοντούλες.
Οποιος γνωρίζει περισσότερα μπορεί να σε ενημερώσει με pm.