Συνεχίζουμε μέ τά ενδιαφέροντά μας..

Status
Not open for further replies.

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Κυριε Σουρλα,

Οταν σχολιαζετε μεταφραζοντας καποιον κανοντας quote στο μηνυμα του, ειναι αχαρακτηριστο να κλειδωνετε το ολο θεμα, μη δινοντας στον συνομιλητη σας το δικαιωμα να μιλησει, εκτος αν ειναι θεμα εντυπωσεων. Σε καθε περιπτωση, ειναι δικτακτορικο

Ολη την μερα εγινε μια κατα την γνωμη μου φιλικη και ουσιωδης συζητηση, (ναι, οκ με αρκετα εκτος θεματος ποστ) και ξαφνικα, η δικη σας συμμετοχη ηταν να πεταξετε τις σποντες και τα υπονοουμενα σας, και μετα να το κλειδωσετε.

Δεν εχω να πω τιποτε αλλο, εκτος του οτι λυπαμαι.

Ναι, και ξερω οτι το παρον, ειναι σε αντιθεση κανονισμου.

Κυριε Σουρλα,

Οταν σχολιαζετε μεταφραζοντας καποιον κανοντας quote στο μηνυμα του, ειναι αχαρακτηριστο να κλειδωνετε το ολο θεμα, μη δινοντας στον συνομιλητη σας το δικαιωμα να μιλησει, εκτος αν ειναι θεμα εντυπωσεων. Σε καθε περιπτωση, ειναι δικτακτορικο

Ολη την μερα εγινε μια κατα την γνωμη μου φιλικη και ουσιωδης συζητηση, (ναι, οκ με αρκετα εκτος θεματος ποστ) και ξαφνικα, η δικη σας συμμετοχη ηταν να πεταξετε τις σποντες και τα υπονοουμενα σας, και μετα να το κλειδωσετε.

Δεν εχω να πω τιποτε αλλο, εκτος του οτι λυπαμαι.

Ναι, και ξερω οτι το παρον, ειναι σε αντιθεση κανονισμου.

καθόλου ουσιώδης δεν ήταν η συζήτηση.
και οι μπηχτές περί δυνατότητας πρόσβασης εκ μέρους των admins στα ΠΜ.

Εχετε μπερδέψει τίς δικές σας παραφράσεις και μεταφράσεις μέ ευθείες απαντήσεις άλλων,μεταξύ αυτών και εμού..
Και εχετε απόλυτο δίκιο.
Ειστε εκτός κανονισμού.

Αλλά το να παριστάνετε και τον ´αθώο´τού ´αίματος´πάει πολύ.
Λιγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.

Status
Not open for further replies.