Συνεγκατάσταση ΟΤΕ και NOVA

Παίδες αντιμετωπίζω πρόβλημα με ορισμένες συχνότητες της νόβα μετά την εγκατάσταση.....έβαλα ένα 100ρι Gibertini με 2 lnb inverto τα οποία τα ένωσα με ένα Stacker-Destacker της johannson....ενώ ο ΟΤΕ παίζει σούπερ η νόβα έχει πολύ χαμηλό σήμα και αρκετά κανάλια δεν ανοίγουν η παίζουν με πιξελ. Τι λέτε να φταίει? Δοκίμασα να βάλω κέντρο νόβα αλλά πάλι τα ίδια...οταν βάζω απευθείας τ καλώδιο στον pace παίζει κανονικά. το Stacker-Destacker μήπως θέλει τροφοδοσία ξεχωριστή?

Λοιπόν μετά από άπειρες δοκιμές τελικά φταίει το lnb (inverto black ultra)....πέφτουν συχνότητες μαζί από Hotbird Eurobird. Με το δικό μου lnb και με κάποιες διορθώσεις στο stacker τώρα δίνει ισχύς 100% και ποιότητα 50% (από 39%). Ωστόσο δοκίμασε ο τεχνικός slim lnb και έδωσε 100% και στα δύο. Οπότε λέω να τα αλλάξω με slim. Τι θα μου προτείνατε αντίστοιχης ποιότητας?

Ευχαριστώ,
Δημήτρης

Το πρωτο. Ειναι η νεωτερη σειρα και ειναι καλυτερο

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχουν όλα, μην σου λέει χαζομάρες
πάρε ένα τηλ στην Ψηφιακή Τεχνολογία που φέρνει τα inverto

πηρα μου προτεινε αυτο που ειναι ολο μαυρο....βεβαια ειδα οτι τα υπολοιπα δεν τα ειχε οποτε ισως ηταν και μονοδρομος η προταση του...

Παρε το μαυρο και δεν θα χασεις..

Να εισαι καλα

Nα ρωτησω και γω με τη σειρα μου .Σε 75Χ80 πιατο εμποριου με κεντρο τον 13Ε και αριστερα τον 9Β(όπως κοιταμε πισω από το πιατο τα LNB) λετε ότι πιανει οριακα σωστα ? .Με κεντρο τον 9Β και παρακεντρα τον 13Ε μηπως είναι καλυτερα και αν ναι που θα μπει το άλλο LNB(slim) αριστερα η δεξια παντα όπως κοιταμε τα LNB βρισκόμενοι πισω από το πιατο ? Α ν υπαρχει και καποια φωτογραφια θα ηταν πολύ χρησιμη.Ευχαριστω σε ολους για τις συμβουλες που δινεται.

κεντρικη στοχευση NOVA 13 μοιρες και οπως βλεπεις απο πισω το πιατο κολλητα αριστερα στο κεντρικο lnb και λιγο προς τα επανω , χωρις να ειναι slim μια χαρα δουλευει σε μενα εδω και 4 χρονια. Πλεον ο 9 μοιρες της Cosmote εχει δυνατοτερο σημα σε αντιθεση με τον 13 μοιρες hot bird που τα 80 εκατοστα παρακεντρα ισως σου δημιουργει θεμα σε καποιες συχνοτητες. Φωτο δεν εχω σε λινκ να ανεβασω

EΥΧΑΡΙΣΤΩ Sryhap για την απαντηση σου σιγουρα ετσι με βολευει γιατι εχω ηδη πιασμενο τον 13Ε . Το dieceq 4 σε 1 πρωτοκολλο 2.0 ξερεις αν θα παιξει σε μενα η θελει 2 σε 1 και πρωτοκολλο 1.0 παντα μιλαω για 2 δορυφόρους 13 και 9 με τον δεκτη ΚΑΟΝΜΕDIA NS1110H της cosmote ?Ευχαριστω.

sorry εγω εχω ενα καλωδιο απο καθε lnb για τους αποκωδικοποιητες (Nova + Cosmote) αλλα ο KAON νομιζω οτι δεν εχει προβλημα εχει επιλογη στο μενου του

Και της νοβα ο δεκτης εχει diseqc επιλογη

Oχι δεν εχω ΝΟVΑ εχω δεκτη FTA (Edision progrecive C) για τον 13Ε απλως ρωταω για το dieceq 4:1 με πρωτοκολλο 2.0 (επειδή το βρηκα ) αν ταιριαζει για να μην αγοραζω άλλο για εγκατασταση στο εξοχικο προσεχως λογικα πρεπει να το υποστηριζει ο δεκτης του οτε , ο Εdision δεν ξερω? Στα τεχνικα χαρακτηριστηκα του Εdision γραφει (Υποστηρηξη DiSEqC 1.2, 13/18V,0/22K,0/12V ρυθμιση LNB) τωρα τι εννοει με αυτά δεν καταλαβαινω. Παντως ευχαριστω για την αμμεση ανταποκριση στις αποριες μου.