Συνεισφορα Μελων για δωρα σε φτωχα η ορφανα παιδια Μερος Δευτερον

Προσωπικά μπορώ και Σάββατο και Κυριακή, αλλά θα προτιμούσα να γίνει πρωί το όλο θέμα, γιατί από νωρίς το μεσημέρι (12.00) και μετά δεν μπορώ.

Επειδή το είδα σήμερα ίσως είναι λίγο αργά. Αλλά έχω κάποιους Dell GX150 PIII (περίπου 10) υπολογιστές από τις αναβαθμήσεις της εταιρίας. Υπάρχουν και μερικές CRT 17''. Οι υπολογιστές σηκώνουν άνετα XP, έχουν DVD σχεδόν όλοι και κάρτα δικτύου. Εάν μπορούν να αξιοποιηθούν με χαρά να τους σετάρω και να τους παραδώσω.

Ο Βασίλης λεει:

-Θα συννενοηθω για Σαββατο με την Προεδρο
-Θα ρωτησω αν δεχεται και τα αλλα PC (ελπιζω να τα δεχτει)

Αγαπητε pontios θα ηθελα να σε ρωτησω για το εξης ενδεχομενο:

Σε περιπτωση που δεν τους ενδιαφερουν καποια η ολα απο τα πισια σου, θα σε ενδιεφερε να αποτανθω και σε καποιο αλλο ιδρυμα?

Αναμεινατε..

Βασίλη είχα ψάξει να τα δώσω αλλά δεν είχα χρόνο. Έχω πει στον γενικό ότι αυτό θα κάνω, οπότε εάν βρεις κάπου με ενημερώνεις. Απλά θέλω να πάνε σε παιδάκια για να πιάσουν τόπο.

Βρε Βασίλη μου, αφού σου είπα πως 12 πρέπει να είμαι σπίτι!

Δε γινόταν νωρίτερα;

Anyway, θα είμαι εκεί. Απλώς αν γίνεται νωρίτερα θα το εκτιμούσα.

Τελικά ειδοποίησαν από τη ΦΛΟΓΑ πως κάτι έτυχε και δε θα μπορέσουν να παραλάβουν αύριο τα δώρα. Θα επικοινωνήσει εκ νέου ο Βασίλης τη Δευτέρα μαζί τους, για να κανονίσουν να περάσει τουλάχιστον να τους τα αφήσει κάποια στιγμή.

Νεότερα και λεπτομέρειες θα μας πει ο Βασίλης μόλις μπορέσει.

Φώτη και Λάρυ, εν αναμονή λοιπόν, πάντως αύριο δε θα βρεθούμε. Ο Βασίλης σας ευχαριστεί για την προθυμία σας.

Θα ηθελα να ενημερωσω τα μελη που προσεφεραν οτι παραδοθηκε τελικα απο εμενα ο υπολογιστης μαζι με ενα εκτυπωτη στη Φλογα.

Η εγκατασταση/ρυθμιση θα γινει κατοπιν συννενοησεως..

Εδω ληγει η ενημερωση για την κινηση, για την οποια θελω να ευχαριστησω οσους συμμετειχαν. Ελπιζω να επαναληφθει στο μελλον και με μεγαλυτερη συμμετοχη. Υπαρχουν εκει εξω πολλες ψυχες που χρηζουν βοηθειας, ιδιως παιδια..

Καλο Πασχα