Συνεισφορα Μελων για Δωρα σε Φτωχα η Ορφανα παιδια

Status
Not open for further replies.
Ελπιζοντας να συγκεντρωθουνε και αλλα μελη που θα ηθελαν να προσφερουν, θα ηθελα να γραψετε καποια προταση για τον προορισμο των δωρων.

Επισης, καποιοι που γνωριζουν τα τραπεζικα να μας πουνε τι ειναι ευκολοτερο, να ανοιξουμε λογαριασμο (και πως γινεται αυτο), η να δωσω ενα δικο μου και να τελειωνουμε (ελπιζοντας να μην τεθει θεμα ελλειψης εμπιστοσυνης) ...

Επειδή μιλήσαμε με ορφανά παιδάκια, μια πρόταση είναι Κέντρο Βρεφών η "Μητέρα", άξια η κίνηση του Βασίλη, ελπίζω ότι θα έχουμε και την υποστήριξη και της διαχειριστικής ομάδας, μέσα κι εγώ είτε με ρούχα, είτε με χρήματα.

Re: Απάντηση: Συνεισφορα Μελων για Δωρα σε Φτωχα η Ορφανα παιδια

UP...

Επισης, καποιοι που γνωριζουν τα τραπεζικα να μας πουνε τι ειναι ευκολοτερο, να ανοιξουμε λογαριασμο (και πως γινεται αυτο), η να δωσω ενα δικο μου και να τελειωνουμε (ελπιζοντας να μην τεθει θεμα ελλειψης εμπιστοσυνης) ...

Bill,ΟΚ… αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι...

--------------------------------------------------------------------------------

1. Σωκρατίδης
2. Σωκρατης Τ.
3. Photis
4. Petran
5. GeonX
6. Guybrush
7. Kokar
8. Μελίδης Μιχάλης
9. gkag
10. Mελος που δεν θελει δημοσιοποιηση του ονοματος του (1)
11. Μαρια Σ.
12. Νικος Κωστιμπας
13. Κωστας Ποτακίδης
14. Eki_65
15. Leisure Suit Larry

Αντε να γινουμε 20!!!

Μην ξεχνατε, εμεις παιζουμε με πανακριβα "παιχνιδια" ενω καποια παιδια δεν εχουν καν παιχνιδια. Μπειτε στη θεση αυτων των παιδιων που δεν ειχαν ποτε την πληθωρα των παιχνιδιων που ειχαμε ολοι μας. Σκεφτειτε αυτα τα παιδια, που βλεπουν τι γινεται γυρω τους...

Τοσα μελη ειμαστε, ελατε και σεις να δωσουμε λιγη χαρα στα προσωπα τους...

Βασίλη, έχω μιλήσει και με την κυρά, μπορώ και παιχνίδια ακόμη να δώσω πέρα από χρήματα και ρούχα.
Μην ξεχάσεις να επικοινωνήσεις :guitarist:

Last edited:
Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις ότι από ένα forum των 5000 + ατόμων
Να έχουν βρεθεί μόνο 15 άτομα για να βοηθήσουν ….
Θέλω να πιστεύω ότι απλά δεν έχουν διαβάσει το thread

Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις ότι από ένα forum των 5000 + ατόμων
Να έχουν βρεθεί μόνο 15 άτομα για να βοηθήσουν ….
Θέλω να πιστεύω ότι απλά δεν έχουν διαβάσει το thread

Mην το παιρνεις σαν δεδομενο , ειναι (θελω να πιστευω ) αρκετοι απο μας που εχουν φροντισει απο μονοι τους για ποιο private βοηθειες .

Παιδιά και γω μέσα

Αν και νέος στο φόρουμ να δώσω και γω συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας. Κάτι τέτοια μας διαχωρίζουν από τους άλλους
"Ευρωπαίους".......

Κε Σωκρατίδη περιμένουμε αριθμ. λογαριασμού....

Status
Not open for further replies.