Συνεισφορα Μελων για Δωρα σε Φτωχα η Ορφανα παιδια

Status
Not open for further replies.
Ε ,´καλά τώρα, μην αρχίσουμε καινούριο "θέμα" με θιγμένους και μή γιατί εγώ θα έπρεπε να είχα φύγει ήδη από δω μέσα..

Υπάρχει και το μέτρο..

Δημήτρη δεν μπαίνω επί τής ουσίας προσωπικά...
Δεν τάχω δεί κάν..
Δεν διαφωνώ με τα κλειδώματα.
Η εξαφάνιση ειναι άλλο ζητημα.

Re: Απάντηση: Συνεισφορα Μελων για Δωρα σε Φτωχα η Ορφανα παιδια

Ε ,´καλά τώρα, μην αρχίσουμε καινούριο "θέμα" με θιγμένους και μή γιατί εγώ θα έπρεπε να είχα φύγει ήδη από δω μέσα..

Υπάρχει και το μέτρο..

Ναι Δημήτρη μου υπάρχει και το μέτρο ..... αλλά πρέπει να υπάρχει για όλους.

Και για να συμπληρώσω :
Είναι κρίμα να σταματήσει η προσπάθεια αυτού του θρεντ ασχέτως συμβάντων (και ας μη συμμετέχω),όπως είναι κρίμα να αρχίσουν οι ακυρώσεις συμμετοχών στην πίτα.
Ολα βρίσκονται πιστεύω με πμ και με συννενόηση με την διαχείριση.
Αν και διαφωνώ με το "σβήσιμο" κλειδωμένων θρεντ.
Αφού είναι κλειδωμένο ποιός ο λόγος εξαφάνισής του?
Τεσπα..

Νομίζω εδώ είναι το πιο ακατάλληλο θέμα να συνεχιστεί αυτή συζήτηση. Για ό,τι απορίες έχετε, υπάρχουν και pm.

Re: Απάντηση: Συνεισφορα Μελων για Δωρα σε Φτωχα η Ορφανα παιδια

Νομίζω εδώ είναι το πιο ακατάλληλο θέμα να συνεχιστεί αυτή συζήτηση. Για ό,τι απορίες έχετε, υπάρχουν και pm.

Λευτέρη δεν χρειάζεται κανένα pm .... ο καθένας έχει βγάλει τα
συμπεράσματά του ... όσο δυσάρεστα και είναι αυτά για μερικούς.

Συγνώμη για το offtopic.

Κυριε Μανιατη, σε συνεχεια της τηλεφωνικης μας επικοινωνιας χτες αλλα και μερικες μερες πριν, οπου μου ειχατε μεταφερει προταση του συλλογου για να αναλαβει αυτος τη συνεχιση της προσπαθειας για λογους διασφαλισης της διαδικασιας, περιμενω αρ. λογαριασμου για να κανω την μεταφορα.

Φτασαμε σε σημειο να σβηστει και η δικη μου ανακοινωση περι αποχης, για να μην ξερουν τα μελη το λογο, να θαψουμε βαθεια το Σωκρατιδη.

Νομιζω οτι τα μελη δικαιουνται να γνωριζουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτο. Για να μη με ...ψαχνουν.

Τα υπολοπα, οσο και αν εχει γινει συμβαση με το ... blanco τα γνωριζουν ολοι.

Να μέ συγχωρείτε που επιμένω αλλά είναι αντιαισθητικό να εξαφανίζονται τα θέματα.
Αλλο το κλείδωμα ,άλλο η εξαφάνιση..
Καμιά αντίρρηση να κλειδώνεται κάτι που θεωρείται ´ακραία εύφλεκτο´αλλά το σπόρ της εξαφανίσεως είναι εντελώς καινούριο..

Νά το θεωρήσουμε ´επίδειξη δύναμης´τό επαναλαμβανόμενο σβήσιμο???

Εγω θελω απλα ενα αρ. λογαριασμου, αποφασισα ΠΑΡΑ τις προτροπες των καλων φιλων και συμμετεχοντων στην προσπαθεια, οτι δεν εχω πλεον τη διαθεση να συνεχισω κατι στο ονομα του φορουμ (οπου αυτο ηταν η αρχικη μου προθεση). Δεν μπορω να το συνεχισω ουτε ιδιωτικα, καθοτι αυτος εδω ο τοπος διευκολυνε τη συννενοηση ακομα και με τα 19 ατομα.

Γι αυτο παρακαλω να επισπευσθει η διαδικασια

Αγαπητά μέλη του avclub...

To ΔΣ του Σωματείου AVCLUB, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε την ευγενική κίνηση ορισμένων μελών-φίλων του AVCLUB να στηρίξουν οικονομικά κάποιους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια.
Αυτό αποδεικνύει την ευαισθησία που έχουμε και τον ανθρώπινο χαρακτήρα του AVCLUB.
Όμως σαν Σωματείο-αυτή τη στιγμή-αδυνατούμε για ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ να επιμεληθούμε αυτή τη κίνηση.
Στο μέλλον ,όταν θα είμαστε έτοιμοι ,νά είστε σίγουροι ότι θα αναλάβουμε παρόμοιες ενέργειες.
Ως εκ τούτου Κ. Σωκρατιδη, προτείνουμε να έρθετε σε επικοινωνία μεσώ pm ή τηλεφώνου με τα μέλη που κατέθεσαν χρήματα στον λογαριασμό σας προκειμένου να ολοκληρώσετε το έργο που αναλάβατε ή να επιστρέψετε τα χρήματα σε όσους κατέθεσαν.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Εκ μέρους του Σωματείου.

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Status
Not open for further replies.