Συνελήφθησαν 15 Διαχειριστές

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
22,200
Τον περασμενο μηνα 50 ατομα συνελήφθησαν σε αρκετες πολεις στην Ισπανία εκ των οποιων 15 Διαχειριστές διαδικτυακων ιστοσελιδων 2 πρόεδροι κοινοτητων, διευθυντες δικτυων τηλεορασεως σε μια επιτυχημενη προσπαθεια της Ισπανικης αστυνομιας για την παταξη της παρανομης μεταδοσης δορυφορικου τηλεοπτικου σηματος

κατασχέθηκαν σχεδον 1000 πειραγμενοι αποκωδικοποιητες ,σερβερς ,καρτες και σε μια 1η εκτίμηση υπολογίζουν ότι είχαν αποκομίσει σε διάστημα 8 μηνών 150 000 ευρώ

άντε και στα δικά μας οι ελεύθεροι!!!!

Φτου σου βρε.......... να μην σε ματιάσω !!!!:Banane0:

Λαρρυ το τελευταιο ταξιδι που εκανες τοσο καιρο που εισανα ρε συ???

Μπας και γυριζες και εδινες πληροφοριες απο δω κι απο κει για να κανεις καμμια αγορα????

Ελατε τωρα, ειμαι σιγουρος οτι φταιγανε 3,4 και τους πηρε η μπαλα ολους .....

Δεν ξέρω πόσοι φταίγανε και πόσοι όχι, είμαι σίγουρος όμως ότι η Ισπανική όπως και η δική μας αστυνομία δεν έχει ειδικό τμήμα γαι τα δορυφορικά! Οπότε μόνο να έχεις τον καπάκι του δέκτη ανοικτό ή κανένα περίεργο καλώδιο να ξεπροβάλει απο πίσω σε καθιστά στα μάτια του χωροφύλακα, τουλάχιστον ισότιμο με τον Πάσαρη.
Το άλλο περίεργο είναι γιατί να βουτήξουν τους πρόεδρους κοινοτήτων..μήπως έκαναν ελέυθερη αναμετάδωση δορυφορικών καναλιών προς τέρψιν των δημοτών τους; Όπως έκαναν και οι δικοί μας παλιότερα.

ΥΓ Από την μια οι Κινέζοι, από την άλλη τα dreambox, μαντάρα τους τα έχουνε κάνει.....

Μήπως εννοεί διαδικτυακών κοινοτήτων για τους προέδρους...;

στην Ελλαδα λειτουργει η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και ηδη βρισκεται σε εξελιξη μια επιχειρηση και απο στιγμη σε στιγμη αναμένουμε ανακοινωση

παντως σιγα σιγα τα λουρια σφιγγουν

Στην Ελλάδα, που τα πάντα υπολειτουργούν, η Δ.Η.Ε δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Με το που ιδρύθηκε στελεχώθηκε με βυσματούχους και ανιψάκια, στοιχεία που εμφανίστηκαν από τις πολιτικές κόντρες εκείνων των ημερών. Οι παλιότεροι θα θυμούνται τις κόντρες του επικεφαλής της υπηρεσίας με το i-n-d-y m-e-d-i-a και πως προσπαθούσε να τους "ψαρέψει" και πως τον ξεμπρόστιαζαν εκείνοι...
Χα,χα,χα, το μόνο που κέρδισε ήταν το nick που απο τότε τον ακολουθεί: σφάκαμαν.
Προσωπικά, θεωρώ ότι δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας hi-tech αποστολές (απο αυτά που βγαίνουν στην δημοσιότητα). Το πολύ πολύ, με τις ευλογίες του εισαγγελέα, να ζητήσουν απο κάποιο provider να δώσει στοιχεία για κάποια ip και εν συνεχεία να ακολουθήσει μια κλασική αστυνομική επιχείρηση.
Μέχρι εκεί..........

Μην ξεχνάτε ότι συλλήψεις έχουν γίνει σε δύο περιπτώσεις εμπόρων και στην Ελλάδα για διακίνηση καρτών "Gamma"
Μεγάλες εκκαθαρίσεις έγιναν και στην Γερμανία με τις πειρατικές κάρτες του Premiere. Πρώτα απαγορεύτηκε με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων η διάθεση της προγραμματιζόμενης κάρτας (μου διαφεύγει το όνομα. didem μήπως?) και στη συνέχεια έγιναν έφοδοι σε καταστήματα όπου ζητηθηκαν τα ονόματα και τα στοιχεία όσων αγόρασαν τέτοιες κάρτες.
Πρόσφατα έγιναν συλλήψεις και στην Ελβετία για σερινγκ.
Παλαιότερα μεγάλο κυνηγητό έπεσε στην Ιταλία και Μάλτα.
Για όσους θυμούνται το μεγαλύτερο "θύμα" ήταν ο Gozo..(gozosat)

να ευχαριστήσω τον συνδιαχειριστη μου Αλεξανδρο Τρυφωνιδη για την τιμη που μου εκανε να με καλεσει στο νεο του σπιτικο(κοίτα τε σπίτι που εφτιαξεμέσα σε ενα χρόνο)
τελικα μεγαλο πραγμα να εισαι διαχειριστης στο avclub:award: :award:

800px-Bill_gates'_house.jpg

Cerebro λεγόνταν η κάρτα. Didem είναι ο απόγονός της. Φήμες λένε ότι στην επιχείριση που έγινε στην Αίγινα από το Τμήμα Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρέθηκαν περίπου 250 άτομα να συμμετέχουν σε δίκτυο card sharing. Αυτό είναι μόνο η αρχή... αφού έπεται και συνέχεια. Συγκεκριμένα, μια εταιρία ξεκινά δικαστικές διώξεις και αγωγές όταν:
1. Δεν υπάρχει τεχνολογικό αντίμετρο για να σταματήσει την πειρατία.
2. Οι απώλειες συνδρομητών είναι σημαντικές.
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν τουλάχιστον 50.000 δέκτες πάνω σε δίκτυα (για να μην πούμε 100). Όπως καταλαβαίνετε ένα μεγάλο μέρος αυτών είναι πρώην συνδρομητές.
Η γνώμη μου είναι πάντως ότι το θέμα έχει ξεφύγει. Άλλο να μοιράζεις με την παρέα σου, τους φίλους σου, την οικογένειά σου και άλλο κάποιοι επιτήδειοι να κονομάνε από συνδρομές, με τις υπηρεσίες άλλων!

Τώρα κολλάνε όλα….

Γιατί όσοι πίστευαν ότι ο Σωτηρόπουλος πήγε Μπαλί μάλλον πλανώνται πλάνη οικτρά….

:p

εγώ σε 8 περίπου μήνες......αυτο το κατουρημένο κατάφερα να κερδίσω απο το avclub...δύσκολοι καιροι

laryy boat.jpg