Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Α ρε που το βρηκες αυτο ρε. Τι μου θυμισες.
10 χρονια εκανα εκπομπες εκει, μεχρι που το αφησα γιατι δεν προλαβαινω πλεον.

Τωρα ειμαι μονο ακροατης. Ωραιος σταθμος.

Καλοί μου άνθρωποι
μιας και μπήκα πολύ αργά στο ντιμπέϊτ, θέλω 3 σημεία να τονίσω.

Πρώτον ο όρος αντικαπνιστής στέκει όσο ο όρος αντι-μπουγελωτής.
Υπάρχουν καπνιστές και μη-καπνιστές. Οι μη-καπνιστές ενοχλούνται από το κάπνισμα όπως θα ενοχλούνταν και από ένα μπουγέλωμα. Με μόνη διαφορά ότι το μπουγέλωμα μπορεί να έχει και πλάκα ή να σε ανακουφίσει στον καύσωνα. Το κάπνισμα πάλι μόνο ενοχλεί, όλες τις εποχές...

Δεύτερο, για μένα, αντί για το κάπνισμα, αποτελεί προσωπική απόλαυση η μυρωδιά αγνού θυμιάματος και επίσης διαολίζομαι εύκολα. Να έχω μαζί μου το μικρό θυμιατό μου στα καφέ και μπαράκια; Ειδικά όταν βλέπω τι φοράνε όσο ανοίγει ο καιρός νιώθω την ανάγκη να φωνάξω "ύπαγε οπίσω μου σατανά" και να λιβανιστώ, μπας και δεν αμαρτάνω. Δεν πιστεύω να ενοχλήσω;

Τρίτο, οι άνθρωποι δεν ανήκουν από πάντα και για πάντα στη μια ή την άλλη κατηγορία. Σχεδόν το 1/3 περνά τη ζωή του πότε ως καπνιστής και πότε ως, απεξαρτημένος πλέον, μη καπνιστής.
Δεν είναι ορκισμένοι εχθροί οι μη με τους καπνιστές...
Μια ανάλογα μεγάλη μερίδα καπνιστών καπνίζουν μόνο έξω από το σπίτι, μή θέλοντας να βρωμίζουν το χώρο τους. Κάτι θα ξέρουν κι αυτοί...
Επίσης έτσι πολλοί αποφεύγουν τα σημάδια από το τσόκαρο, διατηρώντας αποθέματα θράσους και τσαμπουκά για το καφέ ή το μπαρ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Α ρε που το βρηκες αυτο ρε. Τι μου θυμισες.
10 χρονια εκανα εκπομπες εκει, μεχρι που το αφησα γιατι δεν προλαβαινω πλεον.

Τωρα ειμαι μονο ακροατης. Ωραιος σταθμος.

Οντως έχει ενδιαφέρον...
Εβαζες μουσική ή είχες εκπομπές λόγου??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Οντως έχει ενδιαφέρον...
Εβαζες μουσική ή είχες εκπομπές λόγου??

Και τα δυο. Τις περιοδους που ειχα χρονο και μπορουσα να ειμαι συνεπης εκανα εκπομπες τα απογευματα 7-9.

Τις αλλες περιοδους, που σπουδαζα στην Πατρα ή ειχα πολλη δουλεια, σε καθε ευκαιρια επαιζα μουσικη ή εφτιαχνα λιστες και τις εβαζα να παιξουν αλλες ωρες.
Γενικως η παρουσια μου συνεπεσε χρονικα με μια περιοδο αλλαγων στο σταθμο, κατα την οποια ανεβηκε πολλα επιπεδα σε ποιοτητα.

Αναμεσα στα τοπικα ραδιοφωνα πλεον ειναι μακραν του δευτερου.
Ακομα και τωρα που εχω απεξαρτηθει συναισθηματικα ειναι ο πρωτος αναμεσα σε 3-4 σταθμους που ακουω, και ολοι οι υπολοιποι ειναι της Αθηνας.

Ωραια εποχη παντως.

Δεν ξερω τι εννοεις.
Η συγκεκριμενη επιχειρηση εχει "μπει" σε ολα σχεδον τα τοπικα μεσα, αλλα κανενα απο αυτα δεν εχει αλλαξει προς το καλυτερο.

Παθητικοί καπνιστές

Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές

Υπάρχουν μόνο..

Αντιπαθητικοί Αντικαπνιστές

Re: Παθητικοί καπνιστές

Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές

Υπάρχουν μόνο..

Αντιπαθητικοί Αντικαπνιστές

...και παθητικοί προενισχυτές !! :smash:

:FSGSFGS4:-bye-

Last edited:
Mετα από ενα χρόνο και κάτι μήνες βγήκε πόρισμα
Ο gap είναι ο πρωτος πρωθυπουργός παγκοσμίως που απαγερευσε τα τασακια στους χωρους διασκέδασης!!!!
Αξιος!!!! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Μικρό το κακό. Σε λίγο θα απαγορεύσει τον κόσμο στους χώρους διασκέδασης..... :flipout:

....βάζοντας όμως ταυτόχρονα τεκμήριο κερδοφορίας στους χώρους διασκέδασης ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα! :BDGBGDB55:

(μπορεί και να γίνεται ήδη, έτσι το είπα. Ικανοί να το κάνουν είναι σίγουρα).