Τελος το χειροτερο ολων ειναι το "ξυπνημα" του καταπιεσμενου αντι-καπνιστη ,βγαζει τετοια κομπλα (εχοντας τον νομο στο πλευρο του) που δεν υπαρχει ,ηδονιζεται ρε παιδι μου την καταβρισκει .
Οσο για την προστασια της δημοσιας υγειας θεωρω οτι κανεις πλακα ετσι;
Εκτος και αν ζεις καπου αλλου που ο αερας ειναι καθαρος ,το νερο που πινεις δεν ειναι μολυσμενο ,η πρεζα δεν κυκλοφορει ελευθερα ,οι ανθρωποι δεν ζουν μεσα στο αγχος και την αγωνια της επιβιωσης η εκτος και εαν το σοβαροτερο προβλημα που εχεις οταν μεγαλωνεις παιδια ειναι το τσιγαρο οποτε πασο αδερφε μου ,τι να λεμε τωρα ,βγαλε την κομπλα σου ελευθερα
Θεωρεις κομπλεξικο καποιον που επι χρονια, (ουσιαστικα οσο ζει) υπομενει τον καπνο του τσιγαρου που αναβει οποιος γουσταρει, οπου γουσταρει, οποτε γουσταρει?
Προσωπικα, δεν ενοχλουμαι ουτε απο τη ρυπανση της ατμοσφαιρας γιατι εδω που μενω ειναι μικρη, ουτε απο τα ναρκωτικα, ουτε απο το μολυσμενο νερο εχω παθει ποτε κατι. Αντιθετα, οταν γυριζω στο σπιτι το μεσημερι αφηνω τα ρουχα μου να ξεβρωμισουν γιατι ορισμενοι στο γραφειο επιμενουν να καπνιζουν παρολο που ξερουν οτι καποιοι ενοχλουνται, κλεινουν και τον εξαερισμο γιατι κανει φασαρια....
Αυτο που με ενοχλει, ειναι οτι προκειται περι γαιδουριας. Ο εισπρακτικος χαρακτηρας του μετρου, η δηθεν προσπαθεια υποδουλωσης και αποπροσανατολισμου και η "κατηγορια" οτι ενα καρο αλλα προβληματα μενουν αλυτα, ειναι δικαιολογιες του κ@λου.
Λες και δεν ειναι αρκετα δουλος, καποιος που ψαχνει απεγνωσμενα για τσιγαρο οταν ξεμεινει και δινει ενα μερος του εισοδηματος του για τσιγαρα.
Εγω βγαζω την κομπλα μου. Εσεις καπνιστε και μπροστα στα παιδια σας, αφου ειναι δικα σας παιδια και δε θα σας πει κανεις τι να κανετε. Αντε καληνυχτα.
Ειναι λυπηρο οτι χρειαζεται νομος για να μας πει πως θα φερομαστε.
Για τις καφετεριες, αν υπηρχε η δυνατοτητα επιλογης, ολες θα επελεγαν να επιτρεπεται το καπνισμα. Η λυση με τους ειδικους χωρους ειναι ανεφικτη. Οποτε τι θα αλλαζε επι της ουσιας?