Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

οχι ρε θα φυσαμε σε ενα μπουκαλι μεσα,και θα ξαναρουφαμε τον καπνο.θα κανουμε και ανακυκλωση και οικονομια....
:flipout::flipout::flipout:
Τάκη θες πιπεριές; Δίνεις δύο στον διπλανό σου και παίρνεις τζούρες από τον καπνό που βγαίνει από τα αφτιά του!
:flipout::flipout::flipout:

ναι ναι καλά γελαμε αλλα θα τη φαμε

ναι ναι καλά γελαμε αλλα θα τη φαμε

Ε τι να κάνουμε ρε Νίκο... Εκεί καταντήσαμε!
Που να δεις σε λίγο τα κλασικά λαμόγια που θα καπνίζουν μπροστά σου και δε θα μπορείς να πεις και τίποτα γιατί θα έχουν βγάλει συνταγή γιατρού...

Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

κυριοι τελος ειναι ρατσιστες!!! ειμαστε ατομα με ειδικες αναγκες!!

Εμείς ??Γιατί??:flipout::flipout:

Οι εξαρτήσεις υπάρχουν από τήν Αρχαιότητα.
Νά φοβάσαι τούς απεξαρτημένους από κάθε εξάρτηση.
Η πλήρης ''καθαρότης'' οδηγεί κατ´ευθείαν στό κενό.:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Εμείς ??Γιατί??:flipout::flipout:

Οι εξαρτήσεις υπάρχουν από τήν Αρχαιότητα.
Νά φοβάσαι τούς απεξαρτημένους από κάθε εξάρτηση.
Η πλήρης ''καθαρότης'' οδηγεί κατ´ευθείαν στό κενό.:a0210:
ΤΟ ΞΕΡΩ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ!! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ε ναι... Τι ακριβώς είναι ο φανατικός καπνιστής; Αυτός που τη λέει στον διπλανό του στο εστιατόριο επειδή τον ενοχλεί να τρώνε την ώρα που καπνίζει;

Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Τάκη θες πιπεριές; Δίνεις δύο στον διπλανό σου και παίρνεις τζούρες από τον καπνό που βγαίνει από τα αφτιά του!

Αληθεια ειναι αυτο....

Λαλήσατε και ακόμα δε σας το έκοψαν!:guitarist::guitarist:

Έτσι είναι...
Όταν σου κόβουν δικαιώματα αντιδράς.
Και δεν είναι δικαίωμά μου να καπνίζω δίπλα σε κάποιον που δεν θέλει να αναπνέει τον καπνό μου.
Αλλά είναι δικαίωμά μου να υπάρχουν μαγαζιά που θα μπορώ να βγω να πιω το ποτό μου και να καπνίσω.
Άλλο το να σέβεσαι τους μη καπνιστές και να μην τους ντουμανιάζεις και άλλο η τσιγαροαπαγόρευση.
Προσωπικά, σαν αντίδραση, δε πρόκειται να πάω ποτέ μου σε μαγαζί που απαγορεύεται το κάπνισμα.

Προσωπικά, σαν αντίδραση, δε πρόκειται να πάω ποτέ μου σε μαγαζί που απαγορεύεται το κάπνισμα.

Ελα μαζί μου εσύ, εκεί που πάω εγώ δεν απαγορεύεται ακόμη το κάπνισμα, είναι άνω των 300 τ.μ. και έχει ζωντανή μουσική.... :D

Ξεκινάω το Σάββατο από Γονίδη....

Για τέτοιες καταστάσεις έχω την πιλοτή του σπιτιού μου βρε...
Ευάερη, ευήλια και μόνο με ένα σκυλί τριγύρω! :flipout:

Το τσιγάρο προκαλεί εθισμό. Η συζήτηση με εθισμένο είναι δύσκολο πράγμα. Ας προσπαθήσω παρ' όλα αυτά.

Σε μπουζούκια που έχουμε πάει με την παρέα οι δύο κάπνιζαν και οι τρεις όχι. ΟΛΟΙ πίναμε και ΟΛΟΙ περάσαμε πολύ ωραία. Δεν είναι το τσιγάρο που σε διασκεδάζει. Μια χαρά πίνουν και διασκεδάζουν και αυτοί που δεν καπνίζουν.

ΠΟΛΥ σωστά είπαν αρκετοί ότι ΟΛΑ είναι μια ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

Κάποτε κάπνιζαν στα ΣΙΝΕΜΑ...
Κάποτε κάπνιζαν στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...
Κάποτε κάπνιζαν στα ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ...
Κάποτε κάπνιζαν στους χώρους εργασίας...
Κάποτε κάπνιζαν ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ!!!!!

Σήμερα δεν καπνίζουν ΠΟΥΘΕΝΑ από τα παραπάνω και μια χαρά είναι οι ζωές όλων μας με αυτό το νόμο.

Έτσι θα γίνει και με τους κλειστούς χώρους. Θα το συνηθίσουμε όλοι. Είναι λογικό λόγω του εθισμού τους οι καπνιστές να τραβάνε ζόρι. Άλλοι μικρό άλλοι μεγάλο. Λογικό μεν αλλά η κοινωνία έχει άλλες προτεραιότητες. Την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τόσα χρόνια που καταπιέζονταν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΗ-ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ρουφώντας τον καπνό του ΚΑΠΝΙΣΤΗ με το ζόρι δεν σας απασχολούσε η ελευθερία του ατόμου. Τώρα την ανακαλύψατε. Λίγο όψιμο το ενδιαφέρον...

Όπως και να έχει ο κύβος ερρίφθη, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, εύχομαι εύκολη προσαρμογή στους καπνιστές και μοιράζομαι την χαρά μου με τους μη-καπνιστές που επιτέλους θα μπορούμε να πηγαίνουμε σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια και να μην ρουφάμε τον καπνό των άλλων.

Πάντως δεν είναι όλοι οι καπνιστές έτσι. Η αδερφή μου και ο άντρας της που καπνίζουν μια χαρά το έχουν δεχτεί το μέτρο και βγαίνουν έξω να καπνίσουν. Στην δουλειά τους, στο σπίτι τους, τώρα και στους κλειστούς χώρους...

Μια απορία προς τους καπνιστές που έχουν παιδιά?

Σπίτι σας καπνίζετε???

Το τσιγάρο προκαλεί εθισμό. Η συζήτηση με εθισμένο είναι δύσκολο πράγμα. Ας προσπαθήσω παρ' όλα αυτά.

Σε μπουζούκια που έχουμε πάει με την παρέα οι δύο κάπνιζαν και οι τρεις όχι. ΟΛΟΙ πίναμε και ΟΛΟΙ περάσαμε πολύ ωραία. Δεν είναι το τσιγάρο που σε διασκεδάζει. Μια χαρά πίνουν και διασκεδάζουν και αυτοί που δεν καπνίζουν.

ΠΟΛΥ σωστά είπαν αρκετοί ότι ΟΛΑ είναι μια ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

Κάποτε κάπνιζαν στα ΣΙΝΕΜΑ...
Κάποτε κάπνιζαν στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...
Κάποτε κάπνιζαν στα ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ...
Κάποτε κάπνιζαν στους χώρους εργασίας...
Κάποτε κάπνιζαν ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ!!!!!

Σήμερα δεν καπνίζουν ΠΟΥΘΕΝΑ από τα παραπάνω και μια χαρά είναι οι ζωές όλων μας με αυτό το νόμο.

Έτσι θα γίνει και με τους κλειστούς χώρους. Θα το συνηθίσουμε όλοι. Είναι λογικό λόγω του εθισμού τους οι καπνιστές να τραβάνε ζόρι. Άλλοι μικρό άλλοι μεγάλο. Λογικό μεν αλλά η κοινωνία έχει άλλες προτεραιότητες. Την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τόσα χρόνια που καταπιέζονταν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΗ-ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ρουφώντας τον καπνό του ΚΑΠΝΙΣΤΗ με το ζόρι δεν σας απασχολούσε η ελευθερία του ατόμου. Τώρα την ανακαλύψατε. Λίγο όψιμο το ενδιαφέρον...

Όπως και να έχει ο κύβος ερρίφθη, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, εύχομαι εύκολη προσαρμογή στους καπνιστές και μοιράζομαι την χαρά μου με τους μη-καπνιστές που επιτέλους θα μπορούμε να πηγαίνουμε σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια και να μην ρουφάμε τον καπνό των άλλων.

Πάντως δεν είναι όλοι οι καπνιστές έτσι. Η αδερφή μου και ο άντρας της που καπνίζουν μια χαρά το έχουν δεχτεί το μέτρο και βγαίνουν έξω να καπνίσουν. Στην δουλειά τους, στο σπίτι τους, τώρα και στους κλειστούς χώρους...

Μια απορία προς τους καπνιστές που έχουν παιδιά?

Σπίτι σας καπνίζετε???

Δεν μιλησε κανεις για

ΣΙΝΕΜΑ...
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ...
χώρους εργασίας...
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ!!!!!
Εστιατόρια
Δημοσιες υπηρεσιες

για τις καφετεριες λεμε ,ολοι συμφωνουμε με το μετρο σε γενικες γραμμες και ολοι λιγο πολυ το στηριζουμε (και ας ειναι στη βαση του εισπρακτικο ,τωρα που εκοψαν και τα λεφτα απο τους Δημους ) ,ομως δωσε μας μια επιλογη ρε αδερφε(κρατος) ,αλλα θα μου πεις εαν δωσει επιλογη θα χασει την εισπραξη .
Τελος το χειροτερο ολων ειναι το "ξυπνημα" του καταπιεσμενου αντι-καπνιστη ,βγαζει τετοια κομπλα (εχοντας τον νομο στο πλευρο του) που δεν υπαρχει ,ηδονιζεται ρε παιδι μου την καταβρισκει .
Οσο για την προστασια της δημοσιας υγειας θεωρω οτι κανεις πλακα ετσι;
Εκτος και αν ζεις καπου αλλου που ο αερας ειναι καθαρος ,το νερο που πινεις δεν ειναι μολυσμενο ,η πρεζα δεν κυκλοφορει ελευθερα ,οι ανθρωποι δεν ζουν μεσα στο αγχος και την αγωνια της επιβιωσης η εκτος και εαν το σοβαροτερο προβλημα που εχεις οταν μεγαλωνεις παιδια ειναι το τσιγαρο οποτε πασο αδερφε μου ,τι να λεμε τωρα ,βγαλε την κομπλα σου ελευθερα

Τελος το χειροτερο ολων ειναι το "ξυπνημα" του καταπιεσμενου αντι-καπνιστη ,βγαζει τετοια κομπλα (εχοντας τον νομο στο πλευρο του) που δεν υπαρχει ,ηδονιζεται ρε παιδι μου την καταβρισκει .
Οσο για την προστασια της δημοσιας υγειας θεωρω οτι κανεις πλακα ετσι;
Εκτος και αν ζεις καπου αλλου που ο αερας ειναι καθαρος ,το νερο που πινεις δεν ειναι μολυσμενο ,η πρεζα δεν κυκλοφορει ελευθερα ,οι ανθρωποι δεν ζουν μεσα στο αγχος και την αγωνια της επιβιωσης η εκτος και εαν το σοβαροτερο προβλημα που εχεις οταν μεγαλωνεις παιδια ειναι το τσιγαρο οποτε πασο αδερφε μου ,τι να λεμε τωρα ,βγαλε την κομπλα σου ελευθερα

Θεωρεις κομπλεξικο καποιον που επι χρονια, (ουσιαστικα οσο ζει) υπομενει τον καπνο του τσιγαρου που αναβει οποιος γουσταρει, οπου γουσταρει, οποτε γουσταρει?

Προσωπικα, δεν ενοχλουμαι ουτε απο τη ρυπανση της ατμοσφαιρας γιατι εδω που μενω ειναι μικρη, ουτε απο τα ναρκωτικα, ουτε απο το μολυσμενο νερο εχω παθει ποτε κατι. Αντιθετα, οταν γυριζω στο σπιτι το μεσημερι αφηνω τα ρουχα μου να ξεβρωμισουν γιατι ορισμενοι στο γραφειο επιμενουν να καπνιζουν παρολο που ξερουν οτι καποιοι ενοχλουνται, κλεινουν και τον εξαερισμο γιατι κανει φασαρια....

Αυτο που με ενοχλει, ειναι οτι προκειται περι γαιδουριας. Ο εισπρακτικος χαρακτηρας του μετρου, η δηθεν προσπαθεια υποδουλωσης και αποπροσανατολισμου και η "κατηγορια" οτι ενα καρο αλλα προβληματα μενουν αλυτα, ειναι δικαιολογιες του κ@λου.

Λες και δεν ειναι αρκετα δουλος, καποιος που ψαχνει απεγνωσμενα για τσιγαρο οταν ξεμεινει και δινει ενα μερος του εισοδηματος του για τσιγαρα.

Εγω βγαζω την κομπλα μου. Εσεις καπνιστε και μπροστα στα παιδια σας, αφου ειναι δικα σας παιδια και δε θα σας πει κανεις τι να κανετε. Αντε καληνυχτα.

Ειναι λυπηρο οτι χρειαζεται νομος για να μας πει πως θα φερομαστε.

Για τις καφετεριες, αν υπηρχε η δυνατοτητα επιλογης, ολες θα επελεγαν να επιτρεπεται το καπνισμα. Η λυση με τους ειδικους χωρους ειναι ανεφικτη. Οποτε τι θα αλλαζε επι της ουσιας?

Απλά αυτοί που δεν καπνίζουμε:
Είμαστε ανίκανοι να διασκεδάσουμε μόνοι μας.
Οπου υπάρχει μαγαζί με τμήμα μη καπνιστών έχει σίγουρα έναν χώρο άδειο.

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ προτιμώ να κάθομαι με φίλους που καπνίζουν, παρά με θηρία ανήμερα που φεύγουν έξω για να καπνίσουν κάθε 5 λεπτά, γ@μόντ@ς τη συζήτηση, την παρέα, το κέφι.

Και ποιος εδώ μέσα πάει με το παιδάκι του το κακόμοιρο στο μπάρ και δεν είναι βλάκας με περικεφαλαία?

Θυμάστε τα Mc Donalds στην Ομόνοια? Ηταν για μη καπνιστές και μόνο και έκλεισαν σε 3 μήνες.Που είμασταν όλοι οι παθιασμένοι αντικαπνιστές τότε να υποστηρίξουμε το πρώτο μαγαζί για πάρτη μας?

Παρατάτε με με τα κόμπλεξ όλοι, αν ένα μαγαζί είναι καλό και καπνίζουν μέσα είναι ΕΠΙΛΟΓΗ μου να πάω.