Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Νάτοι και οι πρώτοι έλεγχοι....την έχουμε άσχημα εμείς οι καπνιστές....στα δωμάτια του ξενοδοχείου που τσέκαρες μόνο να καπνίζουν είδες??:flipout::flipout:
Να υποθέσω με μικροκάμερα swat κάτω απο τη πόρτα έγινε η δουλειά?:flipout::flipout::flipout:-bye--bye-

Το μεγάλο Ρουθούνι, Σωτήρης Μουστάκας 1981 :afro:

Νάτοι και οι πρώτοι έλεγχοι....την έχουμε άσχημα εμείς οι καπνιστές....στα δωμάτια του ξενοδοχείου που τσέκαρες μόνο να καπνίζουν είδες??:flipout::flipout:
Να υποθέσω με μικροκάμερα swat κάτω απο τη πόρτα έγινε η δουλειά?:flipout::flipout::flipout:-bye--bye-

όχι φίλε μου. Απλώς είχε γεμίσει κάπνα ο όροφος, κι από ένα σημείο και μετά είχα μυρωδιά και στο δωμάτιό μου....

όχι φίλε μου. Απλώς είχε γεμίσει κάπνα ο όροφος, κι από ένα σημείο και μετά είχα μυρωδιά και στο δωμάτιό μου....

Ρε μπας και είχε πάρει φωτιά το ξενοδοχείο?:D
Ναι άλλα το δωμάτιο δεν νομίζω ότι είναι δημόσιος χώρος,έχω την εντύπωση ότι μπορείς να καπνίσεις ή κάνω λάθος?Εκτός αν απαγορεύεται απο τους κανονισμούς του ξενοδοχείου..

Το αν θα εφαρμοστεί το μέτρο θα φανεί τον επόμενο μήνα που θα ανοίξουν πολλά χειμερινά μαγαζιά (μπαράκια, κλαμπ, κ.λ.π.) τα οποία δεν διαθέτουν εξωτερικούς χώρους. Γιατί τώρα με την ζέστη και τον ήλιο μια χαρά εφαρμόζεται....

καλα ενταξει παιδια-μετατρεψαμε σε κυπριακο το θεμα...
ενοχλει,ενοχλουσε,θα ενοχλει...
εμενα ξερετε τι με ενοχλει?
ο καραγκιοζης που περναει με χιλια απο τα στενα των συνοικειων με το χρεπι του,με κινδυνο να παρει σβαρνα οποιον βρεθει μπροστα του.
αυτος που περνα το κοκκινο ή το στοπ,αυτος που εχει συστηματικα τσιτα την μουσικη στο διαπασων ολες τις ημερες και ωρες και την ακους θελεις δε θελεις και πολλες αλλες περιπτωσεις που θελω δε θελω τις βιωνω.
δεν ειδα ομως παρομοια προστιμα ή τετοιο ζηλο ωστε να αποτρεπονται..!
σ`αυτες λοιπον τις περιπτωσεις που εχουν να κανουν με επικινδυνους πολιτες πρεπει να ριχνει βαρβατες καμπανες.να περνει κεφαλια.
τι εκανες?μαγκιτσες με το μπουρδελο σου στα στενα που παιζουν τα πιτσιρικια...?!
1000 ευροπουλακια,διπλωμα και αμαξι στην μαντρα για ενα μηνα και υποτροπος για ακομα βαρυτερες ποινες την επομενη.
αυτα τα μετρα ειναι για την προστασια του πολιτη και οχι 500αρες γαι τον καπνο που φουμαρουμε.
ας φτιαξουν ολα αυτα πρωτα,που ειναι πολυ σοβαροτερα απο τον περιορισμο καπνισματος για να εχουμε την ψυχικη μας ηρεμια και μετα το συζηταμε....

καλα ενταξει παιδια-μετατρεψαμε σε κυπριακο το θεμα...
ενοχλει,ενοχλουσε,θα ενοχλει...
εμενα ξερετε τι με ενοχλει?
ο καραγκιοζης που περναει με χιλια απο τα στενα των συνοικειων με το χρεπι του,με κινδυνο να παρει σβαρνα οποιον βρεθει μπροστα του.
αυτος που περνα το κοκκινο ή το στοπ,αυτος που εχει συστηματικα τσιτα την μουσικη στο διαπασων ολες τις ημερες και ωρες και την ακους θελεις δε θελεις και πολλες αλλες περιπτωσεις που θελω δε θελω τις βιωνω.
δεν ειδα ομως παρομοια προστιμα ή τετοιο ζηλο ωστε να αποτρεπονται..!
σ`αυτες λοιπον τις περιπτωσεις που εχουν να κανουν με επικινδυνους πολιτες πρεπει να ριχνει βαρβατες καμπανες.να περνει κεφαλια.
τι εκανες?μαγκιτσες με το μπουρδελο σου στα στενα που παιζουν τα πιτσιρικια...?!
1000 ευροπουλακια,διπλωμα και αμαξι στην μαντρα για ενα μηνα και υποτροπος για ακομα βαρυτερες ποινες την επομενη.
αυτα τα μετρα ειναι για την προστασια του πολιτη και οχι 500αρες γαι τον καπνο που φουμαρουμε.
ας φτιαξουν ολα αυτα πρωτα,που ειναι πολυ σοβαροτερα απο τον περιορισμο καπνισματος για να εχουμε την ψυχικη μας ηρεμια και μετα το συζηταμε....

Ειναι και πολλα αλλα προβληματα. Τι προτεινεις να κανουμε μεχρι να λυθουν ολα?

Ειναι και πολλα αλλα προβληματα. Τι προτεινεις να κανουμε μεχρι να λυθουν ολα?

σαφως-μερικα ανεφερα..
τι εννοεις τι προτεινω να κανουμε?
αυτοι που περνουν μετρα για το τσιγαρο με τοσο φανατισμο και ζηλο,
ας παρουν τα μετρα που πρεπει σε σοβαροτερες περιπτωσεις.
εκει που κινδυνευουν πραγματικα οι ζωες μας.
οχι πως δεν συμφωνω με τα περι περιορισμου του τσιγαρου,αλλα δεν ειναι αυτο που προεχει.παααρα πολλα προβληματα σοβαροτερα τρεχουν πισω,
που εχουν προτεραιοτητα.
θελω να καταληξω οτι-για αλλη μια φορα-το μετρο ειναι καθαρα εισπρακτικο και δεν εχει να κανει με την υγεια μας,οποτε γι`αυτο και pickαρομαι περισσοτερο...

Εγω προτεινω να σταματησουμε να μιλάμε στο κινητο οταν οδηγούμε
μονο αν εχει εγκατασταση το αυτοκινητο και μιλας με τα χερια-αφτιά ελευθερα
Εχω βαρεθει να τους βλέπω να πηγαινουν χειρότερα απο μεθυσμένο

και πραγματικά να σταματησει ο κοσμος να νομίζει οτι με 60-120 ειναι αρκετα να κινείται αριστερα

Και τα δυο ειναι παρανομα αλλά δεν εφαρμόζεται ο νόμος

Το αν καποιος κανει θορυβο ειναι ενας στους εκατο

οι παραπάνω που αναφερω ειναι πάνω απο τους μισούς

και πραγματικά να σταματησει ο κοσμος να νομίζει οτι με 60-120 ειναι αρκετα να κινείται αριστερα

επισης απο τις σοβαροτερες περιπτωσεις...

Είσαι τόσο σίγουρος ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος του τσιγάρου και δε θα καταντήσει όπως αυτοί;

Παρεπιπτοντως, και οι παραπάνω που ανφερεις τον πρώτο καιρό μια χαρά εφαρμοζονταν.

σαφως-μερικα ανεφερα..
τι εννοεις τι προτεινω να κανουμε?
αυτοι που περνουν μετρα για το τσιγαρο με τοσο φανατισμο και ζηλο,
ας παρουν τα μετρα που πρεπει σε σοβαροτερες περιπτωσεις.
εκει που κινδυνευουν πραγματικα οι ζωες μας.
οχι πως δεν συμφωνω με τα περι περιορισμου του τσιγαρου,αλλα δεν ειναι αυτο που προεχει.παααρα πολλα προβληματα σοβαροτερα τρεχουν πισω,
που εχουν προτεραιοτητα.
θελω να καταληξω οτι-για αλλη μια φορα-το μετρο ειναι καθαρα εισπρακτικο και δεν εχει να κανει με την υγεια μας,οποτε γι`αυτο και pickαρομαι περισσοτερο...

Εισπρακτικο θα ειναι για οσους δεν το τηρουν. Εξαλλου αν επι χρονια πληρωνεις 150 ευρω το μηνα για τσιγαρα, 1-2 50ρικα δεν ειναι τιποτα. Και μιλαμε για νομοθεσια που απλα επιβαλλει τους κανονες σεβασμου και καλης συμπεριφορας, που κατα τα αλλα τους τηρουμε ολοι και ειναι αποδεκτοι. Αλλα οταν ερχεται η κουβεντα στο τσιγαρο, ως δια μαγειας ξεχνιουνται.

Τα θεματα που θιγεις δεν εχουν σχεση μεταξυ τους.

Για παραδειγμα μεχρι να ολοκληρωθει η Κορινθου - Πατρων, που σκοτωνεται κοσμος, πρεπει οι διπλανοι μου στο γραφειο να συνεχιζουν να καπνιζουν?

Επισης, μεχρι να αγοραστουν αξονικοι τομογραφοι, να καταργηθει και ο ΚΟΚ? Θα τα κουτσοβολεψουμε στο δρομο.

Οπως η βοηθητική λωρίδα δεξια ειναι για ωρα αναγκης και δεν πρεπει να κινουμαστε
ετσι και η αριστερη ειναι ταχείας και μπαινεις μονο οταν προσπερνας
ποσο δυσκολο ειναι!!!!!

Ειδικά ρε παιδακι μου αυτοι στη Θεσσαλονικοι πρεπει να ειναι πολλά κιλα....
στη μεσαια ειναι αραια, η δεξια αδεια και η αριστερη μπλοκ
Πατε καλα ρε εσεις εκει πάνω????
οχι οτι εμεις παμε πίσω...

Είσαι τόσο σίγουρος ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος του τσιγάρου και δε θα καταντήσει όπως αυτοί;

Παρεπιπτοντως, και οι παραπάνω που ανφερεις τον πρώτο καιρό μια χαρά εφαρμοζονταν.

Δεν φταίνε μονο οι οδηγοί
φταινε και τα εργοστασια που θεωρούν το ABS, αντισπιν, αεροσακους σαν υπέρτατο εξοπλισμό ασφαλειας και δεν εχουν στανταρ την εγκατασταση του κινητού.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!!

Εισπρακτικο θα ειναι για οσους δεν το τηρουν. Εξαλλου αν επι χρονια πληρωνεις 150 ευρω το μηνα για τσιγαρα, 1-2 50ρικα δεν ειναι τιποτα. Και μιλαμε για νομοθεσια που απλα επιβαλλει τους κανονες σεβασμου και καλης συμπεριφορας, που κατα τα αλλα τους τηρουμε ολοι και ειναι αποδεκτοι. Αλλα οταν ερχεται η κουβεντα στο τσιγαρο, ως δια μαγειας ξεχνιουνται.

Τα θεματα που θιγεις δεν εχουν σχεση μεταξυ τους.

Για παραδειγμα μεχρι να ολοκληρωθει η Κορινθου - Πατρων, που σκοτωνεται κοσμος, πρεπει οι διπλανοι μου στο γραφειο να συνεχιζουν να καπνιζουν?

Επισης, μεχρι να αγοραστουν αξονικοι τομογραφοι, να καταργηθει και ο ΚΟΚ? Θα τα κουτσοβολεψουμε στο δρομο.

βρε το ξερω και ειναι-σοβαρα-στο προγραμμα να το κοψω.
πρεπει ομως να μπει μια σειρα στα μετρα,βαση προταιρεοτητας και οχι ευκολιας στην προσαρμογη τους.

Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Εισπρακτικο θα ειναι για οσους δεν το τηρουν.

Όχι, εισπρακτικό θα είναι διότι εφόσον όλοι αναγνωρίζουν τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, είτε για τους ενεργητικούς είτε για τους παθητικούς καπνιστές, δεν αποφασίζουν να το αποσύρουν από την αγορά, αλλά, απλώς απαγορεύουν τη χρήση του σε ορισμένους χώρους. Εμ, είναι πολλά τα λεφτά που αφήνουν τα ''κορόϊδα''.....σωστά έγραψε ο Τεγκόνικ πιο πάνω ότι αν γίνει ένα μαζικό μποϋκοτάζ από τους καπνιστές για ένα μήνα (φέρνοντας τσιγάρα απ' έξω) ο νόμος έχει πάει άπατος....

1648859.jpg

Αφιερωμενο .............

http://www.youtube.com/watch?v=qfLiQqtUhkc

....οπως ελεγε ας γινουμε η αμμος στα γραναζια της υποταγης

Δεν ειναι εισπρακτικό
η μειωση του καπνισματος πιστευω θα εχει μεγαλύτερη οικονομική επίπτωση απο τα προστιμα που θα εισπραξουν.

πιστευω οτι ειναι γραμμη απο τις ''αναπτυγμένες'' χωρες γιατι οι καπνοβιομηχανοι ειναι ασυνδετο γκέτο (δεν ξερω αν το καταλαβαινετε)

Με λίγα λόγια
ο εμπορικός ανταγωνιστης της nike στην αμερική ειναι τα i-phones και οχι η adidas-puma κτλ.
Σημερα ο κοσμος δεν εχει λεφτα να πάρει και καλό κινητο και καλά παπουτσια στα παιδία του
Αν θα τους πάρει κινητο δεν θα εχει λεφτα για παπουτσια

Αρα πιστευω κοιτανε πως μπορουνε να κατανεμουνε τα εξοδα των πολιτων...Γιωργακης

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Όχι, εισπρακτικό θα είναι διότι εφόσον όλοι αναγνωρίζουν τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, είτε για τους ενεργητικούς είτε για τους παθητικούς καπνιστές, δεν αποφασίζουν να το αποσύρουν από την αγορά, αλλά, απλώς απαγορεύουν τη χρήση του σε ορισμένους χώρους. Εμ, είναι πολλά τα λεφτά που αφήνουν τα ''κορόϊδα''.....σωστά έγραψε ο Τεγκόνικ πιο πάνω ότι αν γίνει ένα μαζικό μποϋκοτάζ από τους καπνιστές για ένα μήνα (φέρνοντας τσιγάρα απ' έξω) ο νόμος έχει πάει άπατος....

Ειναι το προφανες αυτο που λες. Το τσιγαρο ειναι βλαβερο, πρεπει να απαγορευτει. Γιατι δεν γινεται δεν μπορω να σκεφτω. Μπορει να γινει σταδιακα. Σκεψου τοτε τι θα λενε οσοι νιωθουν τωρα καταπιεσμενοι ομως. Και τι θα γινει με το λαθρεμποριο.

Ο περιορισμος παντως δεν ειναι τωρινος. Γινεται σταδιακα εδω και χρονια. Απλα τωρα το απαγορευουν και στους τελευταιους χωρους που επιτρεποταν.